Έναρξη Νέου Κύκλου
Σκοπός του προγράμματος είναι μέσα σε ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκπαίδευσης να μπορέσει ο εκπαιδευόμενος να αποκτήσει την εξειδίκευση που απαιτείται πάνω στο αντικείμενο με στόχο την απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος στο χώρο του κρέατος.
Το Δίπλωμα που παρέχεται στους εκπαιδευόμενους είναι Αναγνωρισμένο από από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για έναρξη επιχείρησης κρεοπωλείου ή εργασία με επαγγελματικά δικαιώματα κρεοπώλη.
Το ΙΕΚ VOLTEROS σε συνεργασία με Έμπειρη Ομάδα Εισηγητών παρέχει άριστη εκπαίδευση σε Ειδικά Επαγγελματικά Εργαστήρια.
Δεν απαιτείται επαγγελματική εμπειρία.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΚΡΕΟΠΩΛΗ περιλαμβάνει:
- Θεωρητική κατάρτιση 85 ωρών σε 17 ημέρες
- Πρακτική κατάρτιση 100 ωρών σε 20 ημέρες
- 3 μονοήμερες εκπαιδευτικές εκδρομές συνολικής διάρκειας 15 ωρών
- Πρακτική εξάσκηση σε κρεοπωλεία ή βιοτεχνίες επεξεργασίας κρέατος 20 μέρες επί 5 ώρες
Oι εκπαιδευόμενοι θα πρέπει να παρακολουθούν, με φυσική παρουσία, τόσο τα θεωρητικά μαθήματα όσο και την πρακτική άσκηση.
Οι εκπαιδευόμενοι πρέπει να είναι κάτοχοι απολυτηρίου Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.
Ως προσόν Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης ορίζεται ο απολυτήριος τίτλος υποχρεωτικής εκπαίδευσης (δηλαδή απολυτήριο τριταξίου γυμνασίου ή για τους υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει ως και το 1980 απολυτήριο δημοτικού σχολείου) ή απολυτήριος τίτλος κατώτερης τεχνικής σχολής του Ν∆ 580/1970 ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής.
Υποψήφιοι της αλλοδαπής θα πρέπει να απευθύνονται στο Τμήμα Β ́ Ισοτιμιών, Αντιστοιχιών, Επανελέγχου Στοιχείων, Ξένων Τίτλων και Γνησιότητας του Υπουργείου Παιδείας, προκειμένου να αποδεικνύεται η ισοτιμία του τίτλου που φέρουν.
ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
- Θεματικά Σεμινάρια ( Παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης και ΤΙΤΛΟΣ Πιστοποίησης )
- Εξειδικευμένα Βιβλία και Εκπαιδευτικό Υλικό
- Αναλώσιμα και Υλικά
- Συμβουλευτική Υποστήριξη από το Γραφείο Καριέρας
- Δημιουργία Βιογραφικού Σημειώματος
- Εργαστήριο Πληροφορικής
- Δανειστική Βιβλιοθήκη
Πληροφορίες:
ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ: 24610 28197 – 24610 24210 – 24610 21895 – 6977.23.5113
Ε-mail: [email protected]