Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τριήμερη διαδικασία εκλογής συνέδρων για το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στην Π.Ε. Κοζάνης – Πάνω από 1100 εγγεγραμμένα μέλη προσήλθαν στις Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Π/Σ στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης

4 Απριλίου 2022
18:00
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τριήμερη διαδικασία εκλογής συνέδρων για το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στην Π.Ε. Κοζάνης. Από την Παρασκευή 01/04 μέχρι και το βράδυ της Κυριακής 03/04 πάνω από 1100 εγγεγραμμένα μέλη προσήλθαν στις Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Π/Σ στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης για να εκλέξουν τους 140 αντιπροσώπους του 3ου συνεδρίου του κόμματος που θα γίνει 14-17 Απριλίου 2022 στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου.
Η προσέλευση ήταν εξαιρετικά μεγάλη αγγίζοντας το 75% του συνόλου των εγγεγραμμένων μελών.
Η εκλογή των συνέδρων αποτελεί το πρώτο μεγάλο βήμα για μια νέα αρχή με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή, για την πολιτική αλλαγή και τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στις επόμενες εκλογές.
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

23 σχόλια

  • 4409 πριν από λόγους μήνες ψήφισαν στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Σε καλό δρόμο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Οδεύει ολοταχώς για 3ο κόμμα. Αλήθεια αποτελέσματα και ψήφους υποψηφίων θα δώσουν? Όπως και το πόσοι και που ψήφισαν ή αυτά είναι περιττά στην “δημοκρατία” του ΣΥΡΙΖΑ?

    • Γυρνα πλευρο εσυ να δεις κι αλλα ονειρα
      που νομιζεις καημενε οτι το Πασοκακι θα ξανα γινει κυβερνηση. Βρε παρε μια αποφαση με ποιον θα συνεργαστεις και μην εχεις τοσο υψηλους στοχους γιατι παλι κολλημενος στο 12 με 15% θα εισαι και πολυ σου ειναι για κομμα που κατεστρεψε την Ελλαδιτσα μαζι με το συναιτερακι την ΝΔ.

      • Και μετά ήρθες εσύ δημοκράτη από τα Lidl και συνεργάστηκες με το Πάνο τον Αντιστασιακό. Γελάνε και οι πέτρες. Δέσμευσες την χώρα μέχρι το 2068. Κατά τα άλλα μας έβγαλες από τα μνημόνια. Οι ομορφιές του Γιάνη (μένα ν) μας στοίχησαν άλλα 80 δις. Και όλα αυτά υπό την αιγίδα του προέδρου του 15μελους Αλέξη. Και για να μην αδημονείς άδικα δεν θα συνεργαστώ με κανέναν από τους δύο σας που φαίνεστε να είστε πρώτα “κόματα”. Έχετε τόσα πολλά κοινά που μπορείτε να συνεργαστείτε άνετα μεταξύ σας. Και για το ποιος κατέστρεψε την Ελλάδα θυμήσου και την πενταετία 2004-2009 την οποία και ξέγραψες από το μυαλό σου γιατί σου άρεσε και σε βόλευε το αφήγημα του “για όλα φταίει το κακό ΠΑΣΟΚ”. Αλλά με αυτούς συγκυβέρνησες γιατί να τους κατηγορήσεις. Και ακόμα και τώρα μούγκα. Και τελικά εσύ μην αλλάξεις το πλευρό σου καημένε μου ψευτοαριστερούλη από τα LIDL.

  • Φοβερη επιτυχια τι να σου πω!!! Μετα τις εκλογες το 2023 στον συριζα θα ειναι ο τελευταιος να κλεισει την πορτα!!

    • Για την ηλικία σου σοφη η ……..ανοησία σου!
      Το βραδυ των εκλογών τα λέμε μόνο μην εισαι εξαφανισμένος ναι? Το εχουν αυτό τα δεξιοτρολ να κρυβονται οταν χανουν την κουτάλα!

      • Φτάνει ρε τιτανομεγιστε !!! Ασε και κανέναν άλλο σύντροφο να απάντησει . Τέτοια κανείς και δίνεις δικαίωμα στους ΝΔουλους να λένε οτι είστε τρεις και ο κούκος .
        ???

    • Εσεις παντως δεν ειστε γιατι δεν υπαρχετε καν!
      Καντε καμια προσευχη στον Μητσοτακη που σας ανεστησε επειδη ανελαβε την ΝΔ γιατι μολις θα φυγει θα ειστε αραια αραια καμια σανταραια παλι.

      • Το ξέρουμε και το ξέρετε οτι χωρις αυτόν ΝΔ δεν θα υπήρχε αυτή την στιγμή , για αυτό θα τον έχουμε μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης του .Μπορεί και για πάντα , όπως ακριβώς θα έχετε και εσείς τον Τσίπρα .

    • αθλοσ ειναι να υπαρχουν εξυπνοι
      σαν εσενα που κλεινουν τα ματια
      σε αυτο που ψηφισατε και βγαλατε τον κουλη
      τα απιστευτα εγιναν αληθινα
      τριτο κομμα η νουδουλα

      • Γιατί ρε κυρα Βάσω τι ακριβώς σου έκανε ο Κουλης και έγινε χειρότερη η καθημερινότητα σου ? Σου έβαλε περισσότερους φόρους ή λιγότερα επιδόματα .? Ξέρεις κυρα Βάσω για δεκαετίες μπορεί να μην συμβεί τίποτα και σε λίγους μήνες να συμβούν δεκαετίες . Δυστυχώς και ευτυχώς για εμάς ,στον Μητσοτακη έλαχε ο κλήρος να διαχειριστεί κρίσεις που η ανθρωπότητα είχε χρόνια να δει . Φαντάσου κυρα Βάσω να είχαμε Αλεκση Νταουλιερη , θα λέγαμε το ψωμί ψωμάκι .

        • Ποια Βάσω ο ίδιος είναι και απαντάει σε όλους. Θα γίνει και Κώστας και Γιάννης θέλει να φαίνονται πολλοί. Να το κοιτάξεις τώρα που είναι νωρίς. ότι και να κάνεις μια ψήφο θα ρίξεις στις εκλογές και θα φανεί το πόσοι ακόμη μείνατε.

  • Που είναι οι φωτογραφίες ρε συντροφιά ? Μόνο τον γενικό γραμματέα ? Γιατί ? Ντρέπεστε η είναι μούφα ότι συμμετείχαν 1100 άτομα ?

  • Ψηφοδέλτιο υπήρχε;
    Καταμέτρηση σταυρών έγινε;
    Στοιχειώδη για δημοκρατικές εκλογές….
    Περιμένουμε …

  • Για πριβέ την κοβω εγω την δουλεια.Ακομα και σε αυτο ψεματα λετε ,δεν ειναι αναγκη να ειστε κυβερνηση για να τα λετε.

  • Το τι τσουξιμο σας εκανε οτι συμμετειχαν τοσοι πολλοι δεν λεγεται ε; Οσο για το ΠΑΣΟΚ που βαλανε κα ιψηφισε μεχρι και ο περιπτερας της γειτονιας ειδαμε τα χαλια του.. Πληρώστε τώρα ΔΕΗ 600 € θατε τους 28,000 νεκρους γιατι δεν πρεπει να πεταμε λεφτα σε νοσοκομεια (τα οποιοα πληρωνετε εσεις απο την τσεπη σας μεσω των ασφαλιστικών σας εισφορών) σώστε σε καναν γκαραζιερη να προμηθευει μασκες καψτε τα σπιτια τας στις πυρκαγιες, πνιγειτε στις πλυμμυρες, αποκλειστειτε στην πρωτευουσα της χωρας “επειδη δεν χιονιζει το βραδυ” παρτε μισθους βουλγαριας, περιθαλψη Νιγηριας , φορολογια Σουηδιας και μετρηστε τα χρεη σας ,αλλα προς θεου ! μην τυχον και βγει κανενας που σας δωσει 13η συταξη και μειωσει τον ΕΝΦΙΑ, δωσει ασφλαιση στα παιδια σας ακομα και αν ειναι ανεργα..

    • τώρα που το λες σκέφτομαι τι χάσαμε γιατί αν κυβερνούσε ο σύριζα όλα θα ήταν μια χαρά. Ακόμα και ο παγκόσμιος πληθωρισμός θα λικνίζονταν μαζί με τον Πούτιν στους ρυθμούς του Αλέξη. Κάνε το σταυρό σου και να λες ο θεός μας φύλαξε που δεν μας κυβέρνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.