kozan.gr: Πραγματοποιήθηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης 6/4, η εκδήλωση παράδοσης – παραλαβής δωρεάς ενός οχήματος minivan, από τον όμιλο ΕΛ.ΠΕ στο Ε.Κ.Α.Β. Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

6 Απριλίου 2022
15:59

 

Πραγματοποιήθηκε, το μεσημέρι, της Τετάρτης 6 Απριλίου, στον χώρο το Ε.Κ.Α.Β. Κοζάνης, η παραλαβή δωρεάς, από τον όμιλο «Ελληνικά Πετρέλαια» προς το 11ο παράρτημα Κοζάνης – Δυτικής Μακεδονίας, ενός οχήματος minivan πολλαπλών χρήσεων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.


6 σχόλια

  • Κι όμως αυτό το βανάκι αξίζει περισσότερα απ’όσα έχει προσφέρει η ΔΕΗ στη περιοχή τα τελευταία 5 χρόνια.

  • Δήμαρχε σας έβαλε τα γυαλιά, ο κύριος κορωνιδης. Και για να γνωρίζει ο κόσμος ο κορωνίδης που είναι ένας απλός τοπικός σύμβουλος της κοινότητας Δρεπάνου, και το επάγγελμα του είναι ιδιωτικός υπάλληλος που έτυχε στην εταιρεία που δουλεύει (Βιερ ΑΤΕ) να κατασκευάσει ένα κομμάτι του έργου Πάνο στα λιβερα, μεσολάβησε και έγινε αυτή η μεγάλη δωρεάν. Και εσείς ολόκληρος Δήμος τι κάνετε?? Συγχαρητήρια και πάλι στον κύριο κορωνίδη και στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Θωμά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.