kozan.gr: Η περιγραφή των χαρακτηριστικών του φωτοβολταϊκού Πάρκου του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια, στα Λιβερά Κοζάνης, όπως παρουσιάστηκε κατά τη σημερινή ξενάγηση(Βίντεο)

6 Απριλίου 2022
16:27

Η περιγραφή των χαρακτηριστικών του φωτοβολταϊκού Πάρκου του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια, στα Λιβερά Κοζάνης, όπως παρουσιάστηκε κατά τη σημερινή ξενάγηση.

9 σχόλια

  • Πάρκο; Σιγά μην έχει και παγκάκια! Εργοστάσιο είναι, που κατέλαβε 4,5 χιλιάδες στρέμματα δημόσιας γης για ιδιωτικό όφελος και τα στέρησε από άλλες χρήσεις: κτηνοτροφία, μελισσοκομία, διαβίωση άγριας πανίδας, οδοιπορία, κλπ, κλπ.

    • Γιατί δεν λέτε όλη την αλήθεια το πάρκο αυτό και την αδειοδότηση την πήρε η γερμανική εταιρεία η οποία πούλησε στη συνέχεια τον φάκελο με τα χαρτιά δηλαδή την άδεια την περιουσία του δημοσίου στα ΕΛΠΕ και έβγαλε κάποια εκατομμύρια είχα διαβάσει κάποιο άρθρο που ανέφερε για κάποιες δεκάδες εκατομμύρια που έβγαλε η γερμανική εταιρεία δεν θυμάμαι ποιος το έγραψε αλλά το διάβασα στο kozan.gr πήρε δηλαδή τη δημόσια περιουσία μας δέσμευσε 4500 στρέμματα βοσκότοπου έβγαλε μερικά εκατομμύρια η γερμανική εταιρεία η τοπική κοινωνία δεν μπορεί να συνδέσει τα κατοστάρια η πεντακοσαριά φωτοβολταϊκά που κάνουν οι τοπικοί. Και να πουν στον πρωθυπουργό ότι λίγος Πλούτος από τα φωτοβολταϊκά πρέπει να μείνει και στην περιοχή μας δίνοντας προτεραιότητα στα μικρά φωτοβολταϊκά που γίνονται από δημότες και κατοίκους της περιοχής κάποιοι τοπικοί το χειροκροτούν ο Κασαπίδης ο δήμαρχος κι άλλοι τοπικοί παράγοντες και μεθαύριο θα έρθουν να ζητήσουν ψήφο για να υποστηρίξουν τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας κρίμα

  • Δεν καταλαβαίνω γιατί ο πρωθυπουργός κάνει εγκαίνια σε μια εταιρεία έξω απ’ το δημόσιο και εμείς οι χάνοι χειροκρότουμε… Το αλισβερίσι τελικά καλά κρατεί

  • Με τιποτα ευχαριστημενοι. Θέλετε πρωθυπουργους και προεδρους σαν τον Πουτινπου καταδτρεφει τον λαο του και τον Ερντογαν με πληθωρισμο στην χωρα του στο 50% και πολεμους σε χωρες του εξωτερικου. Τετοιυς θελετε? Ειλικρινα τωρα. Η προτιματε την περιοδο Τσιπρα. Και κανε πλακα θα είστε απο αυτους που επι κορονωιου υα επωφεληθηκατε χωρις να δουλεύεται

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.