kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Επιλεκτική η λίστα των καλεσμένων στην τελετή εγκαινίων του φωτοβολταϊκού Πάρκου του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια, στα Λιβερά Κοζάνης; – Δεν προσκλήθηκαν εκπρόσωποι κάποιων θεσμικών φορέων της περιοχής μεταξύ αυτών και ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας Γ. Δασταμάνης

6 Απριλίου 2022
15:48

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, από τη σημερινή τελετή εγκαινίων του φωτοβολταϊκού Πάρκου του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια, στα Λιβερά Κοζάνης, απουσίαζαν  αρκετά θεσμικά πρόσωπα της περιοχής …επειδή δεν προσκλήθηκαν. Ανάμεσα σ’ αυτούς κι ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας Γ. Δασταμάνης.

 

Η Χύτρα

9 σχόλια

  • Φήμες λένε πως από τη στεναχώρια του που δεν προσκλήθηκε θα βάλει κηπάκους και κοτούλες…

  • Μπράβο στα Ελληνικά Πετρέλαια και στον Κούλη που τους υποστηρίζει!

    Να βγάζουν οι λεφτάδες ρεύμα στις πλάτες των Ελλήνων, δίνοντάς τους ο Κούλης “τζάμπα” την Ελληνική γη για τα φωτοβολταϊκά τους. Για να πουλάνέ μετά το ρεύμα πίσω στους Έλληνες …χρυσάφι!

    Δεν βλέπετε την τραγική κατάσταση που πάνε να δημιουργήσουν; Ξεσηκωθήτε !!!!

    Όλα “χαρίζονται” στους λεφτάδες, για να βγάζουν κι άλλα λεφτά! Γιατί δεν δίνουν αυτή τη γη στους αγρότες και σ’ όποιον θέλει γη για να την καλλιεργήσει; Κανένας δε θα νοιαστεί για εμάς, που η μοίρα μας γέννησε φτωχούς, και ζητιανεύουμε καμιά δουλειά για να φάμε λίγο ψωμί!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.