Εγκρίσεις έργων της Π.Ε. Φλώρινας από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

6 Απριλίου 2022
15:50
Κανένα σχόλιο

 

 

Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στην 19η  Συνεδρίαση, την Τρίτη 5 Απριλίου 2022,  εγκρίθηκαν οι όροι διακήρυξης και δημοπράτησης για την σύναψη ηλεκτρονικών δημόσιων συμβάσεων έργων καθώς και οι Συγκροτήσεις Επιτροπής Διαγωνισμού Δημοπράτησης των έργων:

 α) Συντήρηση Οδού Περιφερειακός Μελίτης – Τ.Κ. Σκοπού, με προϋπολογισμό δαπάνης 1.100.000,00 €.

β)  Συντήρηση Τμημάτων Εθνικού-Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Πρεσπών, με προϋπολογισμό δαπάνης 700.000,00 €.

Επίσης, εγκρίθηκε η υποβολή προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία», στον Άξονα Προτεραιότητας 6, «Διαφύλαξη και προστασία του περιβάλλοντος και προώθηση της αποδοτικότητας των πόρων» του έργου «Δράσεις για την αποκατάσταση, διατήρηση και αξιοποίηση της βιοποικιλότητας, συμπεριλαμβανομένων των τόπων NATURA 2000» των:

α) «Διαχείριση καλαμιώνα με μη μηχανικά στη λίμνη Πετρών του δικτύου NATURA 2000», συνολικού προϋπολογισμού 179.240,06 ευρώ

β) «Διαχείριση καλαμιώνα με μη μηχανικά στη λίμνη Χειμαδίτιδα του δικτύου ΦΥΣΗ2000’, συνολικού προϋπολογισμού 180.750,06 ευρώ.

Τέλος, εγκρίθηκε η διενέργεια Διεθνούς Ηλεκτρονικού Ανοιχτού Δημόσιου Διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για το έργο «Καθαρισμού Βλάστησης Οδικού Δικτύου Φλώρινας- Αμυνταίου για διάστημα 24 μηνών, και των όρων της Διακήρυξης», συνολικού προϋπολογισμού 350.734,00 €, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.