Σχόλιο αναγνώστη από την Ποντοκώμη: “Γίνεται χαμός από σκυλιά και δεν ενδιαφέρεται κανένας από το Δήμο Κοζάνης” (Φωτογραφία)

8 Απριλίου 2022
08:14

Aυτή η φωτογραφία είναι από την Ποντοκώμη χθες το βράδυ. Γίνεται χαμός από σκυλιά και δεν ενδιαφέρεται κανένας από το Δήμο Κοζάνης. Μόνο λόγια είναι στο Δημαρχείο και από έργα τίποτε. Ελπίζω να το αναδείξετε το θέμα.

 

 

21 σχόλια

  • Φέρτε τα στην Κοζάνη που λατρεύουμε τα αδέσποτα και ανήκουμε στο δίκτυο πράσινων Δήμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

  • Να σας στείλω χθεσινό βίντεο από οδό Αιανής και Λαμπράκη όπου αγέλη σκυλιών (10) είχαν εισέλθει σε προαύλιο πολυκατοικίας και τα παιδιά όπου φύγει φύγει…. Αλλά δεν ανησυχώ καθόλου, ο Βαγγέλης είχε πει ότι θα τα μαζέψει σε δύο μήνες…!!!!! Χα…χα….χα…. Και μη ξεχνιόμαστε, ο τέταρτος Βαγγέλης είναι συνδιοίκηση στο δήμο μαζί με τον τρίτο Κούλη……. Κατά τα άλλα ο Λευτέρης φταίει-έφταιγε;;;;;;;;;;

    • Το χωριό είναι κατοικήσιμο και υπάρχει κόσμος ! Το ότι έχει απαλλοτριωθεί δεν σημαίνει ότι έχουν φύγει οι κάτοικοι! Κάπως πρέπει να εμπεδωθεί..

  • Ο πολιτισμός ενός λαού φαίνεται από το πως φερόμαστε στα ζωα .Αν δεν υπάρξει μέριμνα από την πολιτεία η κατάσταση θα γίνει τραγική .

  • Τα σκυλιά είναι στο φυσικό τους χώρο. Να φύγετε εσείς από εκεί αν δεν σας αρέσει. Έχετε πάρει αποζημιώσεις. Όλα εκεί ανήκουν στη ΔΕΗ,οπότε ας διαμαρτυρηθεί η ΔΕΗ αν έχει θέμα. Άκουσα ότι η ΔΕΗ έχει στείλει και εξώδικο στο Δήμο για τη χρήση του σχολείου. Είναι αλήθεια;

    • Ορθή απάντηση και σωστή
      Καλά τα λες φίλε μου
      Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο θελουν
      Δεν πάει ετσθ

      • Βαγγελα κι εσυ σαν τον ανώνυμο φίλο σου
        Μίζερος και ζηλιάρης
        Θα σας φέρουμε τα σκυλιά στα σπίτια σας γιατί φαντάζομαι σε κανα μαντρί θα μένετε!!!!! άξεστοι
        Μένετε και στην πόλη τρομάρα σας

    • Ευχαριστούμε για την κακία σας αλλά είναι υποχρεωμένος ο δήμος να τα μαζέψει γιατί μένουμε στο χωριό κ υπάρχουν παιδιά που πηγαίνουν ακόμη σχολείο γιατί λειτουργεί κανονικότατα, επίσης πληρώνουμε ρεύμα ,νερό κ δημοτικά τέλη οπότε μας ανήκουν ακόμη τα σπίτια.Αφηστε λοιπόν τις εξυπνάδες σάς,παντού έχουν γεμίσει αδέσποτα χώρια κ πόλεις όλοι αυτοί ας αφήσουν τα σπίτια τους τότε με την δική σας λογική.

    • Πολύ θα ήθελες να ήσουν από την Ποντοκώμη αλλά δυστυχώς και για την ποιότητα ανθρώπου που είσαι και για την εμπάθεια που έχεις για τους κατοίκους του χωριού μου δεν θα σε δεχόμασταν ποτέ.

    • Εσυ πρέπει να είσαι Σουρδος όνομα και πράγμα ..
      δεν θέλω να ξέρω πως συμπεριφέρεσαι στους οικείους σου ,
      Αλλά από αυτά που ξεστόμισες σε λυπάμαι !
      Το τι εγινε με το σχολείο δεν σε αφορά
      Κοιτα τη ζωή σου γιατί απ ότι φαίνεται δεν έχεις καθόλου προσωπικότητα

      Να φύγεις εσυ από το σπίτι σου και από εκεί που μεγάλωσες να δεις ποσό θα σε πονέσει!
      Άντε γιατί καραμέλα το έχετε κάνει με την ποντοκωμη και τις αποζημιώσεις..

      • Τι να κάνουμε; Όλοι οι καλοί άνθρωποι με ισχυρή προσωπικότητα στην Ποντοκώμη μαζεύτηκαν. Είναι γνωστό αυτό εξάλλου…. Έξαλλους σας βρίσκω…. Χαχαχαχα…

        • Αχχαχαχαχαχαχ Και σένα με πολύ ζόρι σε βρίσκω αγαπημένε . δεν έχεις τι άλλο να κανεις στη χάλια ζωή σου και είπες να μπεις να σχολιάσεις αρνητικά.

    • Κύριε/α με την ανωνυμία σας βγάζετε πικρόχολα σχόλια.. από κοντά θα μιλούσατε έτσι σε έναν κάτοικο της ποντοκωμης;
      Σίγουρα όχι!

      ο κόσμος θα ήταν καλύτερος εάν δεν υπήρχαν τέτοιοι άνθρωποι σαν εσας!

      Ας κοιτάζει ο καθένας την καμπούρα του

    • Πως φαίνεται ρε φίλε ότι είναι ότι να ναι!!! Βάλε όμως και το ονοματακι σου, μην μιλάμε στα ντουβάρια!!!

  • Συγνώμη δεν μπορώ να καταλάβω προς τι τόσο μίσος η μάλλον ζήλια θα έλεγα! Οι κάτοικοι που μένουν αυτή τη στιγμή στο χωριό περιμένουν να τελειώσουν τα έργα υποδομής στο νέο οικισμό για να χτίσουν το σπίτι ? τους που τους το πήρε η ΔΕΗ με ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΉ ΑΠΑΛΛΟΤΡΊΩΣΗ ,οι κάτοικοι πληρώνουν κανονικά ρεύμα, νερό , δημοτικά τέλη τηλέφωνο κτλ, οπότε μέχρι να φύγει και ο τελευταίος κάτοικος ο δήμος είναι υποχρεωμένος να κάνει το καλύτερο που μπορεί για το χωριό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.