kozan.gr: Ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Γ. Τσιούμαρης απαντά στη στήλη «Χύτρα ειδήσεων» με αφορμή χθεσινό σχόλιο, με τίτλο, “Όλα για το Κατερινιώ”

8 Απριλίου 2022
11:56

Κυρία ή κύριε συντάκτη της «χύτρας ειδήσεων» του kozan.gr,

Διαβάζοντας χθες την ανάρτησή σας με τίτλο «Όλα για το Κατερινιώ» (https://kozan.gr/archives/399143) που σχετίζεται μεταξύ άλλων και με μένα προσωπικά (… να εκείνον τον Γρηγόρη που εύλογα θ’ αναρωτιέται τι δεν έκανα σωστά…, γιατί στην περίοδο που ήταν Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης να μην ισχύει το αντίστοιχο δηλαδή «όλα για τον Γρηγόρη»… Γιατί να μην είναι κι εκείνος πλάι – πλάι με τον Περιφερειάρχη την περίοδο που υπηρετούσε το συγκεκριμένο πόστο;…) θέλω απλά να σας υπενθυμίσω ότι την περίοδο της θητείας μου ως Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης, ο Περιφερειάρχης με τίμησε και στις εξής θέσεις:

  • Πρόεδρος του Τοπικού Πολυταμειακού Προγράμματος CLLD LEADER της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας (ΑΝΚΟ)

  • Διαχειριστής και ο βασικός εισηγητής των έργων του Ειδικού Τέλους Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας (Τοπικός Πόρος) που αφορά στην Π.Ε. Κοζάνης

  • Πρόεδρος της Εταιρίας Πολιτισμού Αθλητισμού και Κοινωνικής Παρέμβασης (ΕΠΤΑΚ)

  • Πρόεδρος της Επιτροπής για την ανασυγκρότηση των ΒΙ.ΠΕ. Δυτικής Μακεδονίας

  • Αντιπρόεδρος και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής

  • Μέλος του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας (ΑΝΚΟ)

  • Μέλος του Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης

  • Μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας

Θέσεις που λογικά και δικαιωματικά «υπερφορτώθηκαν» και στην αντικαταστάτριά μου κ. Κατερίνα Δαδαμόγια, απαντώντας έτσι στο «όλα για τον Γρηγόρη». Άλλωστε, πρόσφατα μου εμπιστεύθηκε την εκπροσώπηση της Αντιπεριφέρειας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (λόγω πρότερης αυτοδιοικητικής εμπειρίας), με αποστολή πρωτόγνωρη και εξαιρετικά δύσκολη, αναλόγου του εγχειρήματος της μετάβασης στην μετά λιγνίτη εποχή.

Όσο για τις εμφανίσεις μου πλάι – πλάι με τον Περιφερειάρχη, θέλω να σας υπενθυμίσω πως σε όλες τις επισκέψεις μας στους Δήμους της Π.Ε. Κοζάνης ο κ. Κασαπίδης ξεκινούσε πάντοτε την ενημέρωση από εμένα (λόγω τεχνικού προγράμματος και ανάλογων αρμοδιοτήτων), ενώ το ίδιο έπραττε και συναντήσεις μας με επίσημους προσκεκλημένους και επισκέπτες στην Περιφέρειά μας, παραχωρώντας μου τον λόγο, λόγω εκπροσώπησης της μεγαλύτερης πληθυσμιακά Π.Ε. Κοζάνης.

Έτσι λοιπόν, όταν έπρεπε, στις δημόσιες εμφανίσεις μας είμασταν πάντοτε «πλάι – πλάι», ενώ σε κάποιες άλλες ήμουν ένα βήμα πίσω, όπως ορίζει το πρωτόκολλο, ο σεβασμός και η εκτίμηση στο θεσμικό του ρόλο και την μακροχρόνια φιλία μας.

Θεωρώντας λοιπόν, ότι όχι μόνο δεν αδικήθηκα (όπως αναφέρεται στην τελευταία λέξη της δημοσίευσης), αλλά αντιθέτως ο Περιφερειάρχης με τίμησε σε πολύ περισσότερες θέσεις ευθύνης, που ίσως να μην γνωρίζουν οι συντοπίτες μας,

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία,

20 σχόλια

    • ο Ρηγόρης απέδειξε τόσα χρόνια πως δεν παίρνει γραμμή απο κανέναν και βγαίνει απο μόνος του πάντοτε μπροστά!

  • Γιατί να μη βγάλει ανακοίνωση τσιούμαρης είναι ο μοναδικός που διασώθηκε ενώ τους άλλους που ήταν στις πρώτες θέσεις τους έβγαλε ο Κασαπίδης λογικό είναι να υποστηρίζει τον κασαπίδη και να είναι δίπλα στον κασαπίδη αυτός είναι ο τσιούμαρης. Τώρα Το ζητούμενο είναι μόνος του αποφάσισε να βγάλει την ανακοίνωση ο τσιούμαρης η του το επέβαλε κάποιος

    • Ε βεβαια Τσιουμαρη τα λες αυτα γιατι σωθηκατε κατι σαν εσενα,την Ντιο και …ασε μην συνεχισω και φαγωθηκαν οι Γιουλα-Σαββοπουλος-Κιοσσες-Γιατσος και …,αυτα θα τα βρει μπροστα του ο Κασαπιδης,με παιδια και αποπαιδια δουλεια δεν γινεται,ο κοσμος βραζει και θα το δει ο κασαπιδης στην καλπη.

  • ενταξει φορτωθηκες ολες αυτες τις θεσεις,η ουσια ειναι τι εκανες,τι εργο παρηγαγες,μαλλον μια τρυπα στο νερο εκανες οπως και οταν ησουν 8 χρονια δημαρχος στην πτολεμαιδα,δημοσιες σχεσεις και τιποτα αλλο

  • Μια ερώτηση κ.Τσιούμαρη.
    Δεν υπάρχουν άλλα πρόσωπα ικανά να διαχειριστούν όλους αυτούς τους ρόλους που σας έδωσε ο Περοφερειάρχης τους οποίους τώρα τους μεταβίβασε στην κ.Δαδαμόγια;
    Γιατί τόση ‘’υπερφόρτωση’’ που λέτε εσείς αλλά εγώ θα προτιμήσω ως συγκεντρωτισμό σ ένα πρόσωπο;
    Μήπως έχει δίκιο ο κ.Κουκουλόπουλος σε ένα άρθρο του που επισημαίνει ότι ο συγκεντρωτικός χαρακτήρας του κράτους εν προκειμένω της Περιφέρεια γεννάει την κρίση και δημιουργεί μια καχεκτική και εξαρτημένη αυτοδιοίκηση;

  • Χώνεψε το Τσιούμαρη και κάποιοι αλλοι Αντιπεριφερειάρχές.Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης ειναι η Αρχηγός Κατερίνα Δαδαμόγια σας αρέσει δεν σας αρέσει και σκάτε όλη μέρα με την Κατερίνα.

  • Συγγνώμη αλλά εγώ δεν κατάλαβα τι λέει τώρα ο κύριος Τσιούμαρης και τι προσπαθεί να αποδείξει . Η χύτρα εκφράζει μια άποψη. Ότι ο περιφερειάρχης στηρίζει και προβάλλει περισσότερο τη νέα αντιπεριφερειάρχη σε σχέση με τον προηγούμενο. Αυτό είναι άποψη,γνώμη… Ο κύριος Τσιούμαρης λέει ότι δεν είναι έτσι; Λίγο παιδιάστικα ακούγονται όλα αυτά.

  • Στο κους κους που αφορά τις τεράστιες προσωπικότητές σας απαντάτε όλοι εντός 2 ωρών. Στα έγγραφα αιτήματα ποτέ, πανηγυρτζίδες.

  • Τσιουμαρη ξεκινα το ψηφοδέλτιο κ δωσε συμβουλές στον Κασαπιδη πριν να ειναι αργα ουτε ενας δεν θελει να κατεβει απο τον συνδυασμό σας τους κανατε πέρα! Εσυ εχεις την εμπειρία για πες του! θα μας φαει ο Κουκουλοπουλος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.