kozan.gr: Σ. Καμπουρίδης για Κοιμητήρια Κρόκου: “Μετά την εμφάνιση του κ. Δουγαλή στα κοιμητήρια του Κρόκου, κατάφερε να αναγκάσει τον επίτροπο να κάνει το “άσπρο- μαύρο”

8 Απριλίου 2022
19:45

Μετά την εμφάνιση του κ. Δουγαλή στα κοιμητήρια του Κρόκου, κατάφερε να αναγκάσει τον επίτροπο να κάνει το “άσπρο- μαύρο”. Πριν δύο χρόνια ενημερώθηκε για μια πρόταση λύσης, αλλά υπήρξε πλήρης αδιαφορία. Πριν ένα μήνα του το υπενθύμισα και συνέχισε να αδιαφορεί.

Μετά την ανάδειξη του θέματος από το kozan.gr ελπίζουμε να δοθεί λύση στο καυτό πρόβλημα και να αφήσει κατά μέρος τα πολιτικά παιχνίδια και σκοπιμότητες. Οι πολίτες έχουν απογοητευτεί από την Δημοτική ανυπαρξία και επιζητούν λύσεις.

Σ. Καμπουρίδης

11 σχόλια

  • Η Εκκλησία πρέπει να φτιάχνει τα Κοιμητήρια και να φροντίζει και για τη χωριτικότητα!
    Η Εκκλησία καρπώνεται απ τους, εν ζωή όντας και απ τους κεκοιμημένους,συνανθρώπους μας!!
    Δεν πιστεύω να διαφωνεί κάποιος;
    Καλο υπόλοιπο Τεσσαρακοστής.

      • Όπως πληρώνεις τον παπά, πληρώνεις και τον ιμάμη, πληρώνεις και τον καθολικό παπά, πληρώνεις και τους 300 κηφηνες στην βουλή, πληρώνεις και τον δήμαρχο, και τον περιφέρειαρχη αλλά φαίνεται εσύ έχεις εμμονη με τους παπάδες.

      • Δεν κρύβεται αλλά κάνει πολιτική μόνο όταν μιλάει κάποιος άλλος για να κατηγορήσει.Μικροπολιτική δλδ.

        • ανεδειξε προβλημα στο χωριο μασ του ζητηθηκε πιθανη λυση και εκανε προταση εδω και δυο χρονια μικροπολιτικη φιλε κανουν αλλοι
          λυσει στο προβλημα υπαρχει.αυτο θελουμε αυτο μασ καιει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι