kozan.gr: “Χοντρός” καβγάς στο Δ.Σ. Εορδαίας: “Ήσουν απεργοσπάστης. Άσε ρε τώρα το νούμερο”, είπε ο Καραβασίλης στον Ταϊρίδη – “Νούμερο είσαι. Έμεινες απλός σύμβουλος από αρχηγός συνδυασμού. Δεν θα ξεπουλούσα την αρχηγία μου ποτέ όπως έκανε κι ο Μιχαηλίδης & ο Σημανδράκος”, του απάντησε εκείνος (Βίντεο)

8 Απριλίου 2022
19:56

 

“Χοντρός” καβγάς σημειώθηκε στη σημερινή (8/4) απογευματινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Εορδαίας, μεταξύ του Γ. Καραβασίλη και του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης Χ. Ταιρίδη (συνδυασμός Τερζοπούλου), όταν διαφώνησαν έντονα στη διαδικασία ψηφοφορίας του θέματος για την την κατεδάφιση των κτηρίων της πρώην Λιπασματοβιομηχανίας ΑΕΒΑΛ ιδιοκτησίας του Δήμου Εορδαίας (διαβάστε αναλυτικά εδώ), καθώς η παράταξη της Α. Τερζοπούλου ζήτησε να τεθεί σε ψηφοφορία κι η δική της πρόταση, που ήταν ναι στην στην κατεδάφιση των κτηρίων αλλά όχι όμως με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης (με κλειστούς φακέλους – προσφορές_. Τα δύο προαναφερόμενα πρόσωπα λογομάχησαν και στη συνέχεια αντάλλαξαν “βαριές” κουβέντες και προκλήθηκε ένας μικρός χαμός στη συνεδρίαση.

 

22 σχόλια

  • Εν τω μεταξύ ο Ταιρίδης φωνάζει και νομίζει ότι έχει και δίκιο
    για απεργοσπάστης δεν ξέρω….αλλά ότι με όλες τις δημαρχείες/κυβερνήσεις προσπαθεί διαρκώς να είναι μέσα στα πράγματα αυτό το ξέρουμε όλοι πολύ καλά. Αφήστε αυτα τα ”ξεσπασματάκια” της πλάκας γιατι δεν περνάνε πια νεοδημοκράτες ,. Μια καρέκλα εχετε και θέλετε μονιμως πίσω σας….γι αυτο η Πτολεμαιδα εχει καταντησει χωριο

    • Όντως προσπαθεί να είναι μέσα στα πράγματα πάντα … Τον λόγο δεν μας λες! Μηπως γιατί είναι απ’ τους λίγους που πραγματικά νοιάζεται για αυτόν τον τόπο και θέλει να δουλέψει για το καλό της πόλης μας;μόνο έργα έχω να θυμάμαι απ’ τις αντιδήμαρχος του…πάρκα καθαριότητα φωτισμος

  • Ο Ταιριδης εκλέγεται πάνω από 20 χρόνια. Δεν διορίζεται. Λιγοι οι αυτοδιοικητικοι σαν αυτόν. Έγραψε και γράφει ιστορια.

  • Την ίδια στιγμή,στο οικονομικό φόρουμ των Δελφών με θέμα την απολιγνιτοποίηση,την Εορδαία δεν την έχουν προσκεκλημένη. Την Κοζάνη εκπροσωπεί ο δήμαρχος της. Εσείς συνεχίστε να ζείτε στον μικρόκοσμο σας, μακριά από τα κέντρα λήψης των αποφάσεων, να τσακώνεστε σαν τα κοκόρια και να κοιτάτε αυτούς που τσακώνονται σαν κοιμισμένοι και στο τέλος θα σας μείνει και η αεβάλ για σουβενίρ.

    • Δεν την έχουν προσκεκλημένη γιατί ανήκει στον νομό Κοζάνης…. να στο ξαναπώ για να το χωνέψεις…ΚΟΖΑΝΗΣ

      • Πσιτ εξυπνάκια, ο νομός Κοζάνης εκπροσωπείται από τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη που δεν θα είναι εκει. Ο δήμαρχος Κοζάνης που θα είναι παρών εκπροσωπεί τον Δήμο Κοζάνης. Να στο ξαναπώ ή να σου στείλω τη γεωγραφια της ΣΤ Δημοτικού για να καταλάβεις τη διαφορά Δήμου και Νομού;

  • Για να ξέρεις τι σημαίνει απεργία-απεργοσπαστης πρέπει πρώτα να έχεις δουλέψει…κάτι που ο κύριος Κ. Δεν έχει κάνει ποτέ ! Όσο για το έργο του κυρίου Ταϊριδη…οι 1000+ ψήφοι που πήρε στις προηγούμενες εκλογές αποδεικνύουν πως ο κόσμος επικροτεί τους εργατικούς και τίμιους ανθρώπους. Ουδέποτε χρηματιστηκε η πουλήθηκε η κοίταξε το προσωπικό του συμφέρον.

  • Χρυσανθος ντομπρος και στα ισα! Αλλοι καθε τοσο κανουν αρθρακια για να κρέμονται στα μανταλακια μικρη πολη γνωστοι ολοι!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι