O Πρόεδρος της Κοινότητας Οινόης, του Δήμου Κοζάνης, Ζ. Πουταχίδης, εκφράζει τα παράπονά του για τον Αντιδήμαρχο Κοινοτήτων Γ. Δουγαλή

9 Απριλίου 2022
08:00

 

Απευθύνθηκα στο Αντιδήμαρχο Τοπικών Κοινοτήτων Γιώργο Δουγαλή για να στείλει ένα μηχάνημα (γκρέιτερ) με σκοπό τη διάνοιξη ενός αγροτικού δρόμου που οδηγεί σε κτηνοτροφική μονάδα και ο οποίος λόγω των τελευταίων κακών καιρικών συνθηκών παρουσίασε πρόβλημα σε κάποια σημεία (νεροφαγιά). Στο πλαίσιο της πρόνοιας και της στήριξης του Δήμου Κοζάνης σε κτηνοτρόφους και γεωργούς όταν δημιουργούνται αντίστοιχα προβλήματα μετά από έντονα καιρικά φαινόμενα θεώρησα πως το αίτημα θα γινόταν αποδεκτό. Δυστυχώς δεν εισέπραξα μόνο την άρνηση αλλά και το ειρωνικό ύφος του αρμόδιου Αντιδημάρχου, πως δεν είναι υποχρεωμένος να στείλε το μηχάνημα. Το γεγονός όμως ότι το ίδιο μηχάνημα βρέθηκε λίγες μέρες μετά στο χωριό για κάποιες άλλες εργασίες να υποθέσω ότι είχε να κάνει με κάποια υποχρέωση του Αντιδημάρχου κάπου άλλου; Εκφράζω δημόσια τη δυσαρέσκειά μου και καλώ το Δήμαρχο Κοζάνης να επιληφθεί επί του θέματος.

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ Τ Κ ΟΙΝΟΗΣ
ΠΟΥΤΑΧΙΔΗΣ ΖΗΝΩΝ

16 σχόλια

  • Μπράβο σου. Λειτουργούν και θα λειτουργούν από εδώ και πέρα μόνο με γνώμονα το ψηφοθυρικο συμφέρον. Βλέπεις παλαιοκομματικές αντιλήψεις.

  • Ο δήμος Κοζάνης έχει υπηρεσία που αξιολογεί τις προτεραιότητες των μηχανημάτων.
    Όλα τα γκρέιντερ καθημερινά βρίσκονται στην διάθεση των δημοτικών κοινοτήτων.
    Μάλλον κάτι άλλο σε ενοχλεί… πρόεδρε!!!

    • Τελικά τι έγινε με αυτό “Eπιβεβαίωση του kozan.gr: Λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση, η κόρη του Λάζαρου Μαλούτα ζήτησε από τον πατέρα της να ανακοινώσει στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης ότι αποσύρεται από την επιχειρηματική επένδυση φωτοβολταϊκών στη θέση “Μάνα Νερού” στη Μεσιανή – Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο και την αντίδραση του Δημάρχου Κοζάνης (Βίντεο)”

      https://kozan.gr/archives/334765

  • Υπομονή πρόεδρε, ό καθένας θά πάρει ότι του αξίζει στο τέλος της τετραετίας. Τό σίγουρο είναι ότι αυτή η δημοτική αρχή μόνη της ή και οι τρείς μαζί θά κατακτήσουν τό ΧΆΛΚΙΝΟ μετάλλιο!!!!

  • Πικάσο…. ούτε για χάλκινο μετάλλιο ? είναι αυτή οι άσχετοι που διοικούν ένας Δήμος χωρίς κανένα μέλλον… Κανένα έργο καμία επένδυση στη Κοζάνη. Και ο Δήμος Ελλησπόντου κανόνια θα πρέπει να αποκοπή από την Κοζάνη να είναι ένας Δήμος όπως παλιά. Και τα χρήματα ? τού τοπικού πόρου να αποδώθουν στους εκάστοτε χωριά του ενεργειακού λεκανοπέδιου όχι στην Κοζάνη…

  • Κάποιοι Αντιδήμαρχοι διοικούν μέσω των dodial. Από ουσία και έργο μηδέν. Ο πρόεδρος της Κοινότητας καθημερινά με προσωπική εργασία φροντίζει για αυτά που ο Δήμος είναι υπεύθυνος. Το χειρότερο είναι η ειρωνεία. Μπράβο Ζήνο είμαστε μαζί σου.

  • Έτσι γιατη κάποιοι μπορούν να τα λένε χύμα με και ωραιο τρόπο ανασηκώνοντας την αλήθεια και τον καθημερινό αγώνα πολιτών για επιβίωση χορεις πάχιλους μησθους πολύτικων και χωρεις μεγάλες εργολαβίες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.