kozan.gr: Μετά την ανάδειξη του θέματος από το kozan.gr έκλεισε, άμεσα, η τρύπα στο οδόστρωμα, επί της οδού Φον Κοζάνη (Φωτογραφίες)

8 Απριλίου 2022
22:33

 

Μετά την ανάδειξη του θέματος από το kozan.gr (δείτε εδώ), έκλεισε, άμεσα, η τρύπα στο οδόστρωμα, επί της οδού Φον Κοζάνη.

 

 

 

 

12 σχόλια

    • Ε όχι και άμεση 5 ώρες στο κέντρο της πόλης χωρίς σήμανση. Τι θα κάνανε θα το πήγαιναν .. από Δευτέρα;;

  • Αφήστε τις διαφορές να σας πω κάτι να γελάσουμε.
    Πήρε το μάτι μου ένα ποστ που έχει το δήμαρχο Κοζάνης για το φόρουμ στους Δελφούς. Και προσδιορίζεται η τον προσδιορίζουν μέσα από την κουμπάρα την Αννούλα στους μεταρρυθμιστές ρε φίλε. Αν είναι δυνατόν. Ο Μαλουτας μεταρρυθμιστής.

    • παρά το γελοίο όνομα θα σου έλεγα ότι είναι μεταρυθμιστές και αυτός και η αννούλα.. των οικογενειών τους και των συμφερόντων που εκπροσωπούν.. Δεν πρέπει να ψηφίσουμε ξανά τέτοιου είδους πολίτες… είναι αντίθετοι στα συμφέροντα της πλειοψηφίας της κοινωνίας ανεξάρτητα από πολιτικές καταβολές..

      • Παρά το γελοίο όνομα μου κοίτα μην είσαι στους χειροκροτητες του Λάζου προεκλογικά.
        Η τουμπουλιδου αν νομίζει ότι με τον δουγαλη και τον παφιλη θα σώσουν την παρτίδα πηγαίνοντας στα χωριά και βγάζοντας 3 φωτογραφίες για να δείξουν ότι έκλεισαν μια μικρή λακούβα, τότε είναι πολύ γελασμενοι. Το αυτονόητο κάνουν (υπηρετούν τον πολίτη) μην συμπεριφέρονται ότι μας κάνουν και χάρη. Χάρη τους κάνουμε εμείς που τους ανεχόμαστε.

  • Καλημέρα. Την Δευτέρα θεωρώ πως θα έχει ξανανοίξει. Από κάτω είναι το πρόβλημα, θέλει να σκάψουν τον δρόμο. Ημίμετρα για να μην φαίνεται. Από Δευτέρα πρέπει να κάνουν σοβαρή επέμβαση.

  • Τουμπουλιδου και ο Βαγγέλης είναι μια από τα ίδια. κάποιοι υπάλληλοι της τεχνικής αλλά και πρόεδροι δημοτικών επιχειρήσεων….κυκλοφορούν με τα μπουφάν του Βαγγέλη.

  • Πολύ καλή δουλειά μπράβο, αξιοζήλευτες τεχνικές προδιαγραφές βάλτε και μερικά σκουπίδια και κουρέλια μέσα να στουμπώσει να ξεπατωθεί να μην ξανανοίξει.

    Παρατηρήστε τους δρόμους της πόλεως Κοζάνης, είναι ένα πραγματικό μπαλωματάδικο, δεν υπάρχει ένας δρόμος κανονικός για δείγμα. Παντού πίσα πάνω στην πίσα, τρύπες, ρωγμές, λακούβες, μπετά και πέτρες σκασμένα σε όλα τα πεζοδρόμια…τι να πρωτοπεί κανείς…πρέπει να γίνονται συνεχώς μικροσεισμοί δεν εξηγείται αλλιώς

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι