Πάμε για αναβολή στην έναρξη των μπαράζ ανόδου από τη Γ’ Εθνική στην Super League 2 – Αιτία η ένσταση  που κατέθεσε ο Μακεδονικός για το παιχνίδι του με την ΑΕ Λευκίμμης

8 Απριλίου 2022
22:52

Πάμε για αναβολή στην έναρξη των μπαράζ ανόδου από τη Γ’ Εθνική στην Super League 2. Αιτία η ένσταση  που κατέθεσε ο Μακεδονικός (διαβάστε περισσότερα για αυτό εδώ) για το παιχνίδι του με την ΑΕ Λευκίμμης που θα εκδικαστεί 14 Απριλίου .

Μετά από αυτή την εξέλιξη τα παιχνίδια των πρωταθλητών της Γ΄ Εθνικής  δεν θα αρχίσουν στις 17 Απριλίου.

 Στις 24 Απριλίου είναι το Πάσχα, οπότε πιθανότατα η έναρξη των αγώνων αυτών θα γίνει την Πρωτομαγιά. Περιμένουμε τις επίσημες αποφάσεις.

 

https://matiesstasport.blogspot.com

4 σχόλια

  • Νομίζω ότι τυχόν αναβολή δεν έχει βάση,γιατί τόσο η σελίδα,οσό και τα Λιοντάρια ορθά είπαν ότι η ένσταση θα απορριφθει

    • Υπάρχει πιθανότητα έφεσης αλλά κι αυτό να μη γίνει δε προλαβαίνει να επικυρωθεί η βαθμολογία γι αυτό και θα πάει παραπισω

  • Πολύ πιθανό να πάει πιο πίσω η έναρξη. Και το ξέρουν στον Μακεδονικό. Η καθυστέρηση και η αβεβαιότητα φέρνει πίεση και άγχος. Θέλουν να τα προκαλέσουν στην Κοζάνη εκδικητικά. Να συνεχίσουμε με δουλειά, προπονήσεις και ψυχολογικά, και θα απαντήσουμε στο γήπεδο. Πρέπει όλοι στην ομάδα να κοιτάνε τον στόχο της ανόδου και να μην τους απασχολούν τα άλλα. Για όλους προτεραιότητα να είναι αυτό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι