kozan.gr: Στην Κοζάνη, την Παρασκευή 15/4, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Χαρδαλιάς – Θα επισκεφτεί την 9η Μ/Π Ταξιαρχίας Πεζικού (πρώην Α’ΣΣ)

13 Απριλίου 2022
13:55

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozan.gr, που παρουσιάζει τη συγκεκριμένη εξέλιξη, την Κοζάνη και συγκεκριμένα την 9η Μ/Π Ταξιαρχίας Πεζικού (πρώην Α’ΣΣ) , θα επισκεφτεί την Παρασκευή 15 Απριλίου, γύρω στις 10 το πρωί, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο περιοδείας του σε διάφορα στρατόπεδα τόσο στην Κοζάνη όσο και τη Φλώρινα. Ένα από τα θέματα που αναμένεται να τεθεί επί τάπητος, από τους τοπικούς φορείς, είναι η παραχώρηση μέρος του στρατοπέδου Μακεδονομάχων στο Δήμο Κοζάνης, προς αξιοποίησή του.

kozan.gr

17 σχόλια

  • Απο βολτουλες και ταξιδακια αναψυχης αλλο τιποτα !!! Κινησεις ουσιας σε μια πολυ κρισιμη περιοδο για τις ενοπλες δυναμεις ουτε για δειγμα…!!! Ασε τα στρατοπεδα της ενδοχωρας και κοιτα τι γινεται στα νησακια μας σεριφη !!! Θα γινει κανα ντου απο τους διπλα και θα τρεχετε και δεν θα φτανετε…….!!!

  • “Βαστάτε τούρκοι τ άλογα και σεις βουνά κρυφτείτε
    γιατ’ ειναι θελημα Θεου,στα μερη μας να έλθει”
    Οπως θα ελεγε,ενα δημοτικο τραγουδι!

    • Το στρατόπεδο δεν ήταν στο κέντρο της πόλης ή πόλη πήγε προς το στρατόπεδο.Θα το πάρει ο δήμος να το αξιοποίηση εδώ ο δήμος δεν μπορεί να κάνει κάτι σωστό για την πόλη θα αξιοποίηση το στρατόπεδο όπως αξιοποίησε και το στρατόπεδο απεναντι από το κουρι.

  • Τώρα δέσαμε! Εσύ μας έλλειπες…
    σε δουλειά να βρίσκονται οι δεξιούληδες της φανφαρολογίας
    ταξιδάκια για το θεαθήναι , θα πουμε και 2-3 αερολογίες πιασάρικες σου λέει στους Σούρδους θα μας ξαναψηφίσουν τα πρόβατα χαχα! Ο σερίφης της καρδιας τους οπως μας εσωσε με την πανδημια και το αποτελεεσμα ηταν 28.000 νεκροι και 16.000 εκτος ΜΕΘ να πεθαινουν τωρα εχει αναλαβει και την ασφαλεια της χωρας.

    • Στα καταφύγιο τρέχει δυστυχώς ο λαός της Ουκρανίας γιια να σωθεί από τις βόμβες του τυράννου Πούτιν. Γκέγκε τιτακιμεγστε .

      • Εγώ νόμιζα ότι σώθηκαν βρε γιατί στο όνομα της ειρήνης με τόσα κατασχεμένα καλάσνικοφ που έστειλε ο τριημερακιας σου που το παίζει πρωθυπουργός δεν φοβάται κανείς τι όχι;

        Όταν υπογράψατε μνημόνιο συνεργασίας με τον τύραννο Πούτιν όπως τον αποκαλείς το θυμάσαι; Πρίν δύο τρία χρόνια περίπου η το ξέχασες; Αυτό γιατί θυμόμαστε καλά ποιοι είναι τα καλύτερα…
        Πουτινακια ?

          • Απαντηση μηδεν οπως παντα! Δεν περιμεναμε κατι καλυτερο απο τα δεξιοτρολ της Σουρδιας. Αντε να παιξεις με τις κουκλες σου που μου θες και πολιτικη κουβεντα οταν δεν μπορεις να απαντησεις σε βασικα πραγματα απο οσα εχετε διαπραξει το τελευταιο διαστημα.

          • Δεν νομιζω , ειμαι σιγουρος , οτι λεω κατι το οποιο εκανε ο συρφετος σας και το εχει και για καμαρι. Αν εισαι ασχετος απο πολιτικη και δεν μπορεις να καταλαβεις μερικα βασικα και ουσιωδη πραγματα (τι λεω τωρα ε? Ουσια και ΝΔ δεν πανε μαζι αυτα τελος παντων) δεν σου φταιω εγω λυπαμαι!

            Αν σε ενοχλει η αληθεια των πεπραγμενων σας τι να κανουμε…ξυδακι! Ποναει η αληθεια.

  • Δεν πιστευω να μας ελθει με κανενα ΡΑΦΑΛ,ο πρωην δημαρχος που ΡΑ- ΦΑΛίρισε τον Δήμο του;
    Τρέμε Ερντογάν,ερχεται ο ράμπο απ τα τζάμπο!!

    • Το δικό γραμματέα πολιτικής προστασίας πως τον λέγανε ? Θυμάσαι ? Εγώ το μόνο που θυμάμαι από αυτόν ήταν ότι καιγόταν το Μάτι και μαζί του 100 ψυχές , αυτός ήταν στην Άνδρο και έκανε προεκλογικό αγώνα για να κατέβει δήμαρχος .
      Τα δέοντα στα συντροφιά .

      • Και μόλις έγινες κυβερνηση πατωντας πανω στα πτωματα του Ματιου με την γνωστη γκεμπελικη προπαγανδα της δεξιας , εδωσες προαγωγη στους αξιωματικους που αποδεδειγμενα εφταιξαν για την φωτια στο Ματι.

        Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε ουτε για σκοινι ουτε για σαπουνι. Αντε να αναπαραγεις λιγο το τσιτατο σου τωρα η Δουρου φταιει για ολα και ο κακος ο Συριζας οτι σας πει το υπογειο της Πειραιως.

        • Ας τους έδιωχνε η δίκη σου κυβέρνηση που επι των ημερών της χάθηκαν οι περισσότεροι άνθρωποι ( Μάτι, Μανδρα ) σε σχετικά μικρής έκτασης και έντασης φυσικές καταστροφές . Αλλά ξέχασα εσείς όπως έλεγε και ο ανεκδιήγητος Τόσκας τα κάνατε όλα σωστά και κρύβατε επι πόσες ώρες ότι υπάρχουν νεκροί . Το θυμάσαι το επικοινωνιακό σόου του σκερβελέ του αρχηγού σας .?
          Όπως πάντα για γέλια και για κλάματα .Μας φύλαξε ο θεός που έχουμε αυτόν τον σοβαρό άνθρωπο πρωθυπουργό αυτές τις δύσκολες εποχές και δεν έχουμε τον πρόεδρο του δεκαπενταμελούς .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.