Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας για τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας

16 Απριλίου 2022
21:59
Κανένα σχόλιο

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας για τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας, μιας και την τελευταία αγωνιστική θα κάνει το καθιερωμένο του ρεπό.
Μία χρονιά άκρως επιτυχημένη, αφού η ομάδα έμεινε στην Α’ κατηγορία, χρησιμοποιώντας στην πλειοψηφία ποδοσφαιριστές κάτω των 18 ετών και πιο συγκεκριμένα αρκετούς της Κ-16.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους μεγαλύτερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές μας που βοήθησαν στην ομαλή μετάβαση των νεότερων από τα παιδικά πρωταθλήματα, στο ανδρικό.
Τέλος, θα θέλαμε να κάνουμε μια ιδιαίτερη αναφορά στον γενικό αρχηγό μας, Σάββα Παντελίδη, που το χειμώνα έφυγε από τη ζωή. Του αφιερώνουμε τη φετινή πορεία της ομάδας και θα τον έχουμε για πάντα στις καρδιές μας!
Οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας εύχονται σε όλο τον κόσμο Καλό Πάσχα με υγεία!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.