kozan.gr: Η παραγωγή του XFactorGR εξασφάλισε μία υποτροφία για τη 16χρόνη Μαρία Λεμονή από το Καπνοχώρι Κοζάνης, για να συνεχίσει το όνειρό της! (Βίντεο)

17 Απριλίου 2022
00:38

 

: Η παραγωγή του XFactorGR εξασφάλισε μία υποτροφία για τη 16χρόνη Μαρία Λεμονή από το Καπνοχώρι Κοζάνης, για να συνεχίσει το όνειρό της.

 



To μήνυμα της Α. Αμαραντίδου, Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Καπνοχωρίου

Και δεν μπορώ να φανταστώ , πόσο ψηλά θα φτάσεις , όταν το Θείο σου χάρισμα εμπλουτιστεί και με σπουδές…είσαι δεκαεξάχρονο !!! …
Και αν όπως λένε , οι ψυχές ταξιδεύουν και ξαναγεννιούνται , τότε εδώ θαρρώ , πως ακόμα και το όνομα «Μαρία»…… είναι προάγγελος της «ανα-γέννησης» της κορυφαίας Ελληνίδας Πριμαντόνα !!! ….της καθηλωτικής Ντίβα «Μαρίας…»……που δεν τολμώ από σεβασμό , ούτε καν ολόκληρο το όνομα της να αναφέρω !!!…… ( απόσπασμα απο την πρώτη μου ανάρτηση )
📌ΕΥΓΕ !!! Σε όλους όσους είδαν σ’ Εσένα , τις λεωφόρους που μπορείς να περπατήσεις και βοήθησαν σ’ αυτό .
Εκτός απο υπερήφανοι , είμαστε και διπλά χαρούμενοι !!! σήμερα στο Καπνοχώρι , για την υπέροχη ( όπως ονειρευόσουν … 😊) εξέλιξη .
Υγεία και δύναμη !!! γειτονάκι μου όμορφο .
Ευτυχείς !!! που θα μας ταξιδέψεις στις λεωφόρους της χαράς ……♥️😘
Αγάπη Αμαραντίδου .

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.