kozan.gr: Συνεχίζονται οι απευθείας αναθέσεις στο Δήμο Βελβεντού – Αυτή τη φορά, σε εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη, για μελέτη εργασιών με τίτλο: «Υπηρεσίες Συμβούλου για την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Βελβεντού» και με προϋπολογισμό 19.840 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%)

20 Απριλίου 2022
12:16



Συνεχίζονται οι απευθείας αναθέσεις στο Δήμο Βελβεντού. Αυτή τη φορά, σε εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη, για μελέτη εργασιών με τίτλο: «Υπηρεσίες Συμβούλου για την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Βελβεντού» και με προϋπολογισμό 19.840 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%). Την ίδια στιγμή πολλές μελετητικές εταιρείες από την Π.Ε. Κοζάνης και την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, που θα μπορούσαν να αναλάβουν αντίστοιχα έργα, “φυτοζωούν”, ψάχνοντας διεξόδους να επιβιώσουν. Κρίμα…

kozan.gr

44 σχόλια

  • Ειναι πραγματικα φοβερο αυτο που συμβαινει με τους τοπικους φορεις. αλλοτε με δικηγορους, αλλοτε με μηχανικους αλλοτε με μελετητικα γραφεια, ολα δινονται με απευθειας αναθεσεις εκτος αδιαφορωντας για τις τοπικες επιχειρησεις. πραγματικα ντρεπομαι για αυτη την κατασταση

    • Τι ξέρουν οι δικοί μας οι χωριάτες των τοπικών επιχειρήσεων; Πάνε με το σταυρό στο χέρι και με τον ιδρώτα τους να παράξουν μοναδικό και αξιόλογο έργο, λες και θα το εκτιμήσει κανείς…

    • Αυτος τωρα θα μιλησει για τοπικη οικονομια, επιχειρησεις, ανεργια και θα θελει να παει και κοσμος βολτα στο βελβεντο για να φαει. Αμ δε όλοι θεσσαλονικη και Mediterranean COSMOS.

  • Που Είναι το ΤΕΕ Συλλίρη θα μιλήσεις μην κρύβεσαι τι ανέλαβες Πρόεδρος μόνο για Δημόσιες Σχέσεις εισαια…αρε μαυροματιδη γλυρνα πισω.

  • Στεργίου Μανώλη θα Δώσεις καμία Απάντηση η Βρίσκεσαι στο Καταφύγι για να ανοίξεις τον δρόμο Ακόμα.Περιμένουμε Απάντηση κύριε Μανώλη.

  • Μήπως οι προσφορές που έδωσαν οι κύριοι των τοπικών επιχειρήσεων απλά ηταν διπλάσιες ή τριπλάσιες;;; Λέω εγώ τώρα…;;!!!

    • Eσυ που λες τωρα δήθεν ουδετερε. για πες μας σε ποσες επιχειρησεις απευθυνθηκε ο Δημαρχος για να παρει προσφορες? Το ψαξε καλά ή ειπε ας ρωτησουμε και τυπικα σε 1-2 ακομη? για χρηματα μιλάμε δεν πρεπει να γινεται η οσο γινεται καλυτερη ερευνα πριν δωσουμε αναθεση κατι? Λέω εγω τώρα. εσυ τι λες?

  • Αντι να δινει το καλο παραδειγμα βαζει ταφοπλακα. Με αυτην την νοοτροπια γιατι οι υπολοιποι να στηριξουν τοπικη αγορα οταν οι δημαρχοι, περιφερειαρχες δεν τους προτιμουν? Κακο παραδειγμα

  • Περίμενε τώρα ετοιμάζει το γήπεδο στο αθλητικό κέντρο!!!! ένα χρόνο κλειστο με ραδίκια σπαρμένα !!!!! χαχαχαχα

    • ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΕΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΠΙΠΙΛΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ

  • ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΟΙ ΤΟΥΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ! ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΜΟΝΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΓΩΝΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ!

  • εγω αυτο που ξερω ειναι οτι δεν υπαρχει η βουληση των εκπροσωπων σε διαφορους θεσμους να στηριξουν πραγματικα την τοπικη αγορα. λενε 1-2 επιχειρησεις και την κανουν για θεσσαλονικη ή αθηνα. δεν ψαχνουν δε ρωτουν αδιαφορουν/ ειναι πραγματικα ντροπη να μιλανε ολοι αυτοι για στηριξη της τοπικης αγορας. απευθειας αναθεσεις να δινονται μονο για κατι που επειγει. ολα τα αλλα με διαγωνισμους. το καταλαβατε κυριοι και κυριες? φτανει πια

  • Και Ο Στέργιου στους έξω. Δεν το περίμενα από αυτόν. Στηρίξτε τους τοπικούς μας. Και άλλοι το κάνανε αλλά πήραν πόδι την επόμενη φορά.

  • Γιατί στον γειτονικό δήμο Σερβίων δεν κάνουν απευθείας αναθέσεις; Και μάλιστα σε δικηγορικά γραφεία Θεσσαλονίκης; Δεν είδαμε σχόλια για αυτά. Αλλά τι σημασία έχει εάν είσαι τοπικός; Γιατί απάθειας αναθέσεις;

  • Μάλλον ενεργοποίησε το σύνθημά που είχε εναντίον των Σερβιωτών….να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα!!!!! Τίποτα τοπικά όλα εκτός…..

  • Που ;…… Στο βελβεντο….. Στο άντρο του τοπικισμού….. Τέτοιο φάουλ Μανώλη… Ούτε στο όνειρο μου δεν το περίμενα…. Εξηγεισις τώρα…. Αλήθεια τη έκανε το υπόλοιπο συμβούλιο…. Έκαναν τον πάγκαλο….. Μανώλη βγάλε μια πειστική ανακοίνωση και σώσε την παρτίδα….

    • Σερβιώτης δεν είσαι με τίποτα. Τι μας νοιάζει το βελβεντό.Εμείς τα χωρίσαμε και σώθήκαμε.
      Είχαμε τυχερό.

  • Δήμαρχος που οι ανακοινώσεις του Δήμου τις κάνει από το προσωπικο του προφιλ, σημαινει ότι βλεπει τον Δήμο ως μαγαζάκι του..

  • Αλήθεια πότε ήταν η τελευταία φορά που ήρθε όχημα του Δήμου για εργασίες στο Καταφύγι; Α συγνώμη ξέχασα δεν μπορούσαν να έρθουν μηχανήματα γιατί ο δρόμος ήταν κλειστός από την περιφέρεια. Να γελάσω ή να κλάψω;

  • Πραγματικά είναι αστείο. Θυμάμαι τη λαχτάρα των καταφιωτων να φύγουν από το δήμο Σερβίων γιατί ο δήμος Βελβεντού θα τους πρόσεχε περισσότερο. Αλήθεια που είναι τώρα αυτοί οι καταφιωτες; ξυπνήστε επιτέλους! Ο Δήμος Βελβεντού στηρίχτηκε στο Καταφύγι για την ανεξαρτησία του, επειδή έχει ορεινό όγκο. Νο καταφύγι Νο δημος βελβεντου….

  • Λαχτάρα για φυγή από το Δήμο Σερβίων είχαν μόνο οι Καταφυγιώτες που διαμένουν στο Βελβεντό και αυτοί όχι όλοι, η συντριπτική πλειοψηφία διαμένει στην Κατερίνη και δεν παραπλανάτε από μικροαστικές αναγγελίες τύπου Μανώλη, άντε τέλος πάμε για εκλογές και απαλλαγές.

  • Πόσες εταιρείες υπάρχουν στην περιοχή μας με εξειδικευμένες γνώσεις σε θέματα τουρισμού? Εδώ χρειάζονται γνώσεις για DMO (Destination Management Organization) και διαχείριση προορισμών, δεν μένουν απλά και μόνο στο σχεδιασμό τεχνικών έργων.
    Στο Βελβεντό αν δεν απατώμαι υπάρχει και τμήμα ΙΕΚ ‘Τεχνικός Αγροτουρισμού’. Δεν θα μπορούσε και το τμήμα με τους καθηγητές του να υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια και να αποκτήσει και πιο ενεργό ρόλο αλλά και να ενσωματωθεί με την τοπική κοινωνία? Βάλε δήμαρχε το τμήμα να αναπτύξει δράσεις αγροτουρισμού και να φέρει κόσμο στο Βελβεντό!
    Πού βρισκόταν το τμήμα όταν έγινε το συνέδριο οινοτουρισμού και ήρθε η υφυπουργός κ. Ζαχαράκη?
    Δήμαρχε κάνεις φιλότιμες προσπάθειες βλέπω, δεν ξέρω όμως αν επαρκούν….

  • ΤΟ ΚΑΤΑΦΎΓΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΆ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΈΧΕΙ Η Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΤΆΝΕΙ ΩΣ ΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ Κ ΤΟ ΣΚΕΠΑΣΜΈΝΟ? ΣΤΈΡΓΙΟΥ ΕΊΣΑΙ ΤΡΑΓΙΚΆ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!! Α ΞΈΧΑΣΑ… Ο ΔΡΟΜ9Σ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΎΓΙ, Η ΜΆΛΛΟΝ ΟΙ 4 ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΕΊΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ…. ΤΙ ΚΡΊΜΑ…. Η ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΎΕΙ.. ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΣΟΥ ΠΡΟΦΊΛ ΓΙΑ ΌΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΆ (ΓΑΜΟΥΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΆΣΕ ΚΑΝΈΝΑ ΑΛΛΟ ΆΤΟΜΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΉΜΟ!!!!

  • Άντε αυτός κάνει ότι θέλει, τι κάνει η αντιπολίτευση, τι κάνει η περιφέρεια;
    Οσο για τους πολίτες, όποιος τολμά και σχολιάζει βρίσκετε στα πυρά του, με κάθε μέσο.

  • Φίλε μου βεβαίως και συμμετέχει το καταφυγι στα τουριστικά αλλά όχι όπως φαντάζεσαι! Παίρνουμε επιδοτήσεις από το υπουργείο για το σπίτι-μουσείο του Ζορμπά, μετά κάνουμε μια μελέτη στα 4 χρόνια για το μουσείο, και τέλος περιμένουμε την επόμενη επιδότηση μετά από 4 χρόνια για να ξανακάνουμε μελέτη επειδή λόγω επιπλέον φθορών στο σπίτι του Ζορμπά δεν επαρκεί η προηγούμενη μελέτη.

  • Απευθείας αναθέσεις ξέρει να κάνει ο Στεργιου. Να μειώσει ή να μηδενίσει τα δημοτικά τέλη για το 4μηνο που δεν μπορούμε να πάμε στο Καταφύγι δεν μπορεί. Εν τω μεταξύ ζήτησε από τη ΔΕΗ μείωση στους λογαριασμούς των καταφιωτων.

  • Και να φανταστείς ο Στεργιου έκανε σημαία το σπίτι του Ζορμπά για τον πολιτικό αγώνα υπέρ του καταφύγιου και κατηγορούσε για τη 10ετη στασιμότητα τα σερβια. Ξεχνάει βέβαια πως επί των ημερών του ξεκίνησε και πλέον από την εγκαταληψη

  • Αποκατασταθηκε η ηλεκτροδοτησης στο Καταφύγι πριν 2 ώρες… Ετοιμαστείτε Καταφιωτες να πάτε να δείτε τι καταστροφές έπαθαν τα σπίτια σας από τον καταπληκτικό δρόμο Βελβεντό Καταφύγι…. Και μη ξεχνάτε αφού έχει ρεύμα μπορούν να ανοίξουν κ τα μαγαζιά 😂😂😂😂😂Γελάμε για να μη κλαίμε που ο Δήμος Βελβεντου δεν θα ήταν Δήμος χωρίς το Καταφύγι… Άντε τώρα θα ανοίξει κ τους 4 δρόμους….

    • Και μην ξεχάσουμε το πιο βασικό! Αφού άνοιξε ο δρόμος προς καταφύγι μπορείτε άνετα να πάτε και πλέον να συμμορφωθείτε και να κάνετε πράξη την Υπουργική Απόφαση που επικαλείται ο δήμος για κόψιμο των χόρτων των οικοπέδων σας και γύρω από αύτα! Αλλιώς θα το κάνει ο δήμος και θα στείλει ραβασάκια. Έτσι κι αλλιώς ρεύμα υπάρχει, δρόμος ανοιχτός υπάρχει! Ο Δήμος έκανε το χρέος του… Τώρα πρέπει να το κάνει και ο δημότης! Πραγματικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Τζέλα γύρνα πίσω ή έστω τηλέφωνα 😂😂😂😂.

  • Οι πληγές στην τοπική κοινωνία του Βελβεντού, μετά τη συνένωση των δυο όμορων δήμων, εξακολουθούν κι είναι αιμάσσουσες. Πρόσωπα με θεσμικό ρόλο αδυνατούν μα απομονώσουν συμπάθειες κι αντιπάθειες και σαν αποτέλεσμα έχουμε πολίτες Α και Β κατηγορίας. Λαϊκά, “τους δικούς μας και τους απέναντι”. Κι αν έρθουν εκλογές, ποιο θα ειναι το πολιτικό υποκείμενο που θα εμπνεύσει εμπιστοσύνη; Αυτή είναι η συζήτηση που θα πρέπει να ανοίξει στο Βελβεντό. Η δεκαετία του αγώνα για ανεξαρτησία, ανέδειξε νέα πρόσωπα τα οποία στην πορεία, εξοστρακίστηκαν απ’ την τοπική πολιτική σκηνή. Γιατί;
    Με πραγματική ανησυχία και ίχνος εριστικής διάθεσης ή αντιπαράθεσης. Ας ξεκινήσει αυτός ο διάλογος επιτέλους…

  • Αυτος ο διαλογος δεν μπορει να ξεκινησει σε κοινωνια ανετιμη να αντικρισει την πραγματικοτητα. Και η πραγματικοτητα ειναι πως μια κοινωνια με αποκλεισμους σε προσωπα, μια κοινωνια με διχαστικες αντιληψεις δεν μπορει να παει μπροστα. Ενας ανθρωπος τα δημιουργει αυτα . Το βελβεντο εαν καποτε ηταν πρωτοπορο και πιο μπροστα απο τους αλους ητα για αυτον τον λογο. Τωρα τελευταιο και καταιδρωμενο απλα προσπαθει να επιβθωσει, το λες και καταντια!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.