Το 58ο τεύχος του Together Free Press κυκλοφορεί!

20 Απριλίου 2022
12:56
Κανένα σχόλιο

Έργο εξωφύλλου: Kώστας Ντιος

Η Marseaux απαντά στο ερωτηματολόγιο του Προυστ για το Together! Περάσαμε μια εβδομάδα στους Παξούς με την Κατερίνα Παπαδόπουλου.  Τσαλαβουτήσαμε στην τέχνη με τον Βασίλη Ζωγράφο. Συνομιλήσαμε με την Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη για τα πολιτικά δρώμενα, την Καστοριά, το επιχειρείν.  Γίναμε πειρατές παρέα με τον Μάκη Σεβίλογλου, με αφορμή τον νέο του δίσκο. Κάναμε μια  συνοπτική καταγραφή  των βασικών πτυχών του πολέμου στην Ουκρανία. Συζητήσαμε με τον πατέρα  Λίβυο για τον λόγο  της εκκλησίας,  τον ατσαλάκωτο χριστιανό, το υπαρξιακό κομμάτι  της Μεγάλης εβδομάδας. Βρήκαμε γαλήνη και ηρεμία στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρης στο Δρυόβουνο. Αναζητήσαμε την κτηριακή κληρονομιά  της Κοζάνης. Ανακαλύψαμε και αποδράσαμε σε πανέμορφα χωριά  της Δυτικής Μακεδονίας. Κάναμε μια βόλτα στην νεράιδα Κοζάνης.

Ενημερωθήκαμε υπεύθυνα για τα φροντιστήρια,  τα σύγχρονα εκπαιδευτικά μας κέντρα. Κάναμε  ένα flashback  με την Ελένη Καρασαββίδου, ιδιοκτήτρια  της “Trendy Fashion Boutique” για το εμπόριο,  τα 22 χρόνια ζωής του καταστήματος  της, την μόδα.  Μυρίσαμε τις μοβ πασχαλινές, κάναμε τα αυγά πασχάλια, γνωρίσαμε την τέχνη  των πασχαλινών αυγών. Φέραμε στο νου συναυλίες  που θα θέλαμε να έχουμε παρακολουθήσει. Βιώσαμε εφιάλτες  μέσα στο Εικονοστάσι με τον Κωνσταντίνο Δομηνίκ. Μαγειρέψαμε φασολάδα με καρύδια  και  διαβάσαμε τις πλανητικές διελεύσεις με τον Κώστα Μπουζούκη.

Αυτά και άλλα πολλά στο Together που κυκλοφορεί!

Τogether Free Press

Αρχελάου 25, Κοζάνη

Τ. 2461025600

Ε. [email protected]

W. togethermag.gr

FB : @togethermazi

IG: @together_free_press

Ιssuu: @together43

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.