Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης: Υπογράφηκε σήμερα η ένταξη στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ του έργου «Ψηφιακές δράσεις αξιοποίησης και ανάδειξης του Πολιτισμικού αποθέματος της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης»

20 Απριλίου 2022
14:24

Υπογράφηκε σήμερα η ένταξη στη δράση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων «Δημιουργία, ανάδειξη και αξιοποίηση του ψηφιακού πολιτιστικού αποθέματος», η οποία χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, επιχειρηματικότητα και καινοτομία 2014-2020», του έργου «Ψηφιακές δράσεις αξιοποίησης και ανάδειξης του Πολιτισμικού αποθέματος της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης». Αντικείμενο της δράσης είναι η ανάπτυξη, οργάνωση, τεκμηρίωση, διαχείριση και προβολή ψηφιακού περιεχομένου που αφορά πολιτιστικά αγαθά, όπως ακίνητα και κινητά μνημεία, συλλογές, τεκμήρια, αρχεία και χώρους πολιτισμού, που χρονολογούνται από το έτος 1830 και μετά, καθώς και η ανάπτυξη και διάθεση σχετικών ηλεκτρονικών υπηρεσιών στο κοινό.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που θα συμβάλλει στην ανάδειξη του ιστορικού μας αποθέματος.

29 σχόλια

  • Με δικές σου ενέργειες να φανταστούμε κύριε μονιμε κατοικε Αθηνων και Θεσσαλονικης ε? Παιδια συνεννοηθειτε μεταξυ σας τρολ με τρολ μην βγαζετε παλι την ιδια ανακοινωση απ τα αλλα 3 μπλε γραφεια ναι? Ο Σταθικας το εκανε το εργο! αχαχαχαχαχα

  • Μαγάλη δλεια!
    Εκεινη η δικαιη μεταβαση στις μπουρδολογιες;τι απεγινε;
    Εγινε κατολισθηση κι επεσε κανας βραχος και την πλακωσε;

  • Βλέπω ότι συνεχώς εγκρίνονται προγράμματα σε όλους τους Δήμους του νομού. Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση που στηρίζει το νομό. Μόνο οι προκατειλημμενοι δεν μπορούν να το δουν.

  • Άραγε θα ξαναβγεί βουλευτής. Αυτός και η Βρυζιδου είμαι περίεργος και σκέφτομαι γιατί τους ψήφισα. Την άλλη φορά μόνο Παπαδόπουλο δαγκωτό.

    • Μάλλον στην αριθμητική δεν ήσουν καλός σχολείο φίλε.Δωε σε κανένα να κάνει καμία αφαίρεση σωστή, Να δεις ότι έχει μια διαφορα γύρω στις 3500 χιλιάδες και με τους δύο. Δηλαδή αυτός να παίρνει μόνο και να μην χάνει. Κυκλοφόρησε λίγο στην πιάτσα.
      Βλέπουν τα βόδια ονειρα;

  • Μπράβο σου Στάθη. Επιτέλους έπιασαν τόπο οι προσευχές μας για να έχει ο νομός την εκπροσώπηση που του αξίζει στην Ελληνική Βουλή. Γι αυτό την Κυριακή των εκλογών θα είσαι με διαφορά ο πρώτος σε σταυρούς.

  • Τελειωνεται επιτέλους κ. Κωνσταντινίδη. Με τέτοιες κινήσεις δεν κάνετε κάτι. Έτσι κι αλλιώς Βουλευτής ΔΕΝ ξαναβγαίνετε οτι και να κάνετε. Τρίτος μετά βίας θα είστε. Επικοινωνιακά το χάσατε με τις φωτογραφίες τύπου «γαμπρού» και από αποτέλεσμα μηδέν. Μας κάψατε πολιτικά στο νομό Κοζάνης μας προκαλέσατε και από πάνω. Ώρα να γυρίσετε στον τόπο σας, τη Θεσσαλονίκη να ησυχάσετε κο εσείς κι εμείς. Μαύρο δίχως τέλος στις εκλογές!

    • Εάν το πίστευες αυτό δε θα είχες την ανάγκη να γράψεις κάτι τέτοιο σε τρομάζει η πολιτική ικανότητα κ η λάμψη του!! Δεν πειράζει θα το σύνηθισεις

      • Ακριβως επειδη το πιστευει θελει να το γραφει κιολας. Τωρα αν εσυ εισαι καποιο τρολ του γραφειου του και σου χαλαει η μαγια να βλεπεις και τον αντιλογο απο καποιον συμπολιτη σου που δεν συμφωνει μαζι του μαλλον πρεπει να συνηθισεις στην ιδεα οτι εχουμε δημοκρατια , και δεν συμφωνουμε ολοι με ολους παντοτε. Δεν εχουμε ολιγαρχια της ΝΔ οπως θα θελατε τι να κανουμε λυπουμαστε.

  • Πάντως το να σας ενοχλεί που βουλευτές της κυβέρνησης προβάλλουν έργα που εγκρίνονται για την περιοχή μας δεν είναι και τόσο υγιές, να το προσέξετε…

  • Όταν η ιστορία-πλούτος μιας περιοχής παντρεύεται με την τεχνολογία κ ψηφιοποίηση μόνο καταπληκτικα αποτελέσματα μπορεί να δώσει! Μπράβο συγχαρητήρια!!

  • Το ενδιαφέρον και οι προσπαθείς σου για το νομό είναι μεγάλες. Και είσαι ο μόνος που γυρνάς όλο το νομό. Είσαι δίπλα στον κόσμο στα δύσκολα και δεν κρύβεσαι

  • Ευτυχώς Μάιο ή Σεπτέμβριο ο αρχηγός σου θα τολμήσει να πάει σε εκλογές. Μόνο έτσι θα γλυτώσουμε από τα ανούσια δελτία τύπου και τις φώτο που μας χρεώνεις 7000 το μήνα.

  • θυμόμαστε όλοι τι έγινε την προηγούμενη φορά που είχε ψηφιοποίηση ΕΣΠΑ η βιβλιοθήκη…

    αυτά θέλουν διαχειριστική επάρκεια κύριε βουλευτά – πεταμένα λεφτά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.