Κοζάνη: Συνάντηση της οργάνωσης νέων “GO Alive”, στο πλαίσιο του project «Ενσυνείδητος Επαγγελματικός Προσανατολισμός», το Σάββατο στις 30 Απριλίου

20 Απριλίου 2022
14:12
Κανένα σχόλιο
Θα πραγματοποιηθεί μία φυσική συνάντηση της οργάνωσης νέων “GO Alive”, στο πλαίσιο του project «Ενσυνείδητος Επαγγελματικός Προσανατολισμός», το Σάββατο στις 30 Απριλίου 2022 και ώρα 11.30- 14.30, στο νέο μας χώρο.
Αυτή αφορά:
– Την καταγραφή των δυσκολιών στον εργασιακό χώρο
– την εκμάθηση της τεχνικής αντιμετώπισης “6 thinking hats”
Τα 6 καπέλα της σκέψης είναι μια καλή τεχνική, όταν θέλουμε να προσδιορίσουμε τις επιπτώσεις κάποιας απόφασης, φωτίζοντάς την από πολλές οπτικές γωνίες .
Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για αυτήν την τεχνική δεν έχεις να χάσεις τίποτα παρά να συμμετέχεις το Σάββατο 30.04.22 στην παρέα μας.
Οι δραστηριότητες του σχεδίου αφορούν κυρίως, αλλά όχι αποκλειστικά, νέους από την περιοχή της Κοζάνης και χρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης (European Solidarity Corps) μέσω του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.
Για να συμμετέχετε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε παρακάτω:

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.