Γ. Αμανατίδης: “Ακόμη λίγη υπομονή αγαπητοί αγρότες μας”

23 Απριλίου 2022
09:16

Η Γνωστοποίηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το θέμα καταβολής των αποζημιώσεων στο προανθικό στάδιο για μήλα, κεράσια, καρύδια αναρτήθηκε στην ειδική πλατφόρμα από την Τετάρτη 20/4/2022.

Οπότε από το 1ο 10ήμερο του Μαΐου ξεκινούν οι διαδικασίες πληρωμών.

Ακόμη λίγη υπομονή αγαπητοί αγρότες μας.

27 σχόλια

  • Εδώ και δύο χρόνια έχουν κατασκευαστεί φωτοβολταϊκά αξίας εκατομμυρίων ευρώ χωρίς να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας. Οι μόνοι κερδισμένοι είναι οι μεγαλοεπιχειρηματίες και οι πολιτικοί τοπικοί εκπρόσωποι τους. Τα παιδιά μας φεύγουν γιατί δεν έχουν δουλειά και για αυτό ευθυνεστε εσείς.

    • ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!

      3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ!

      ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!

      ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!!!!

      ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΖΩΗ!!!!!

    • Η Κοζάνη έχει αδικηθεί όσο κανένας άλλος!
      Το σχέδιο “δίκαιης μετάβασης” δίνει κάποιες επιδοτήσεις στους ιδιώτες εργολάβους, αλλά δεν προβλέπει τίποτα για τη ζημιά στην τοπική οικονομία από την απώλεια των εισόδημάτων των εργαζομένων στη ΔΕΗ. Επιπλέον, η Κοζάνη έχει μείνει 60 μέρες περισσότερο με κλειστά μαγαζιά σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα. Μας τάξατε 1800 ευρώ στήριξης ρευστότητας και ως τώρα δεν είδαμε δεκάρα τσακιστή!

    • Κύριε Γιώργο, Καλή Ανάσταση!
      Μας τα είπε ο Υπουργός ο κ.Παπαδόπουλος ο πρωθυπουργός ασχολήθηκε και λύθηκε το θέμα. Τώρα Μεγάλο Σάββατο να “συστήσετε” υπομονή στους αγρότες, για να “δείξετε” ότι εσείς και μόνο εσείς ασχολείστε μαζί τους και όχι να τους ευχηθείτε καλή Ανάσταση έχετε μεγάλο εκλογικό πρόβλημα..

  • Ναι αγαπητέ μας κύριε βουλευτα. Η αλήθεια είναι πως με 6000€ το μήνα δύσκολα κάνει κάποιος υπομονή αλλά θα το παλέψουμε και εμείς.

  • Καταντάει γελοίο το μπαράζ ανακοινώσεων των βουλευτών μας που αναλογιζόμενοι ότι η ΝΔ θα χάσει έδρες στην πε Κοζάνης προσπαθούν να σώσουν τη θέση τους. Στο επόμενο δίωρο θα ακολουθήσουν οι ανακοινωσεις των υπολοιπων

  • Ευχαριστούμε
    Καλη Ανάσταση και χρόνια πολλά
    Ο μόνος που ενδιαφέρθηκες
    Αξίζεις συγχαρητήρια

  • K. AMANATIΔΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ (ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΝΝΟΩ). ΣΥΜΒΑΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ. ΦΥΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΟΩΡΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΙΓΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΟΓΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΣΧΕΔΟΝ ΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΑΙΤΟ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΓΗ ΜΑΣ ΤΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ.

  • Αγαπητέ Γιώργο για να εξακριβώσετε την σκοπιμότητα για την μη ένταξη της περιοχής στον ΕΛΓΑ -Ανθικό στάδιο στείλτε τώρα που είναι η κατάλληλη περίοδος στις περιοχές που εντάχθηκαν και στους Πύργους Μεσόβουνο Κομνηνά και Ανατολικό για να διαπιστώσουν την εσκεμμένη επιλογή για να μην πληρωθούν από τον ΕΛΓΑ οι αγρότες τις περιοχής μας
    Διαθέτω φωτογραφικό υλικό και ότι άλλο χρειάζεται

  • Μετράς αντιστροφα ως βουλευτής και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα εμάς τους ΝΔμοκράτες. Για Περιφερειάρχης δεν τραβάς οπότε λίαν συντόμως θα απαλλαγούμε και από την δική σου παρουσία.

  • Εμείς κάνουμε ακόμα λίγο υπομονή μέχρι να φυγετε και οι 300 από την βουλή. Πληρώνουμε 300 γαϊδούρια για να μας καταστρέψουν αυτό μπορώ να το κάνω και εγώ τζάμπα. Η Κωνσταντινούπολη με 16 εκ πληθυσμό κουμάντο κάνει ένας δήμαρχος εμείς 10 εκ μας κάνουν κουμάντο 300 αχριστοι.

    • Καλά εσύ σε λίγο θα μας πεις ότι επί Επαναστάσεως κοιμόσουν με τα κλειδιά στην πόρτα. Χαλάρωσε υμνητή.

  • Λίγη ακόμη υπομονή,σε λίγο θα μπορείτε να διορθώσετε τη βλακεία που κάνατε.
    Και δεν ξεχνάμε:
    Όχι μπάνια, όχι καφέδες σε κάλπες και εκλογές,ο Κουλης είναι η μεγαλύτερη απόδειξη.

  • Ναι κανουμε υπομονη λιγους μηνες ακομη μεχρι να πεσει το συνονθυλευμα σας γνωστο αυτο! Αλλο τιποτα?

  • Εμείς ούτε φέτος μπορέσαμε να αγοράσουμε αρνί για 3η συνεχόμενή χρονιά λόγω των μέτρων της κυβέρνησης που μας έπληξαν ανεπανόρθωτα! Σας εύχομαι καλοφάγωτα μιας και δεν βιώσατε ανάλογη κρίση και φτώχεια!

  • Στην Πελοπόννησο βρέθηκαν χρήματα για προκαταβολές ούτε τρίμηνο δεν πέρασε από τον παγετό για εμάς ούτε ευρώ μετά από ένα χρόνο και βλέπουμε κατά τα αλλά ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ διαβεβαίωνε ότι τα χρήματα τα έχει στην επιτροπή που τον επισκέφτηκε παρών νομίζω είσασταν στην συνάντηση και βγήκε και δελτίο τύπου
    Καλή Ανάσταση χρόνια πολλά

    • Η Πελοπόννησος είναι Ελλάδα. Βγάζει υπουργούς. Εμείς είμαστε χωριατέοι. Ούτε ένας υπουργός από Βόρεια Ελλάδα-Θεσνικη. Κορόιδα, τρέχτε να ψηφίσετε ΝΔ πάλι.

  • Η υπομονή εξαντλήθηκε κι όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε, τόσο καλύτερα για σας. Διαφορετικά θα τα πούμε στις κάλπες!

  • Ο προεδρος του ΕΛΓΑ,αυτος που καθοταν διπλα στον Λιβανο,οταν ο Δουκας μιλουσε για τις εποποιοιες με τα 2000 λιαρα για να ψηφισθει η νεα μπουρδολογια,χωρις χα!χα!χα!
    Δε μας παρατατε,ν αναπνευσουμε Μαυρογιαλουριστές;
    Αλλο Πελοποννησος,αλλο Δ.Μ!!

  • Η περιοχή,είναι και ελαιοπαραγωγούς,με δέντρα που πάγωσαν πέρσυ και δεν βλέπω ούτε να ακούγεται κάτι!Ας μην υπόσχονταν η κυβέρνηση,για να μην περιμέναμε!

  • Κ.Αμανατιδη.θεωρω ότι η δεν καταλάβατε ή δεν θέλετε να κατάλαβετε σε τη κατάσταση έχουν έρθει οι παραγωγοί με τις συγκεκριμένες ζημιές. Δεν θα θέλατε η οικογένεια σας ενάμιση χρόνο να μην έχει κανένα είσοδο.Ακομα είναι απαράδεκτο να πανηγυρίζετε ότι κάποια στιγμή θα πληρωθούμε.. όταν την μεγάλη εβδομάδα πληρώθηκαν 21εκατομυρια σε Ηλία και Εύβοια..για της πυρκαγιές δηλαδή εκτός κανονισμού ΕΛΓΑ… οπότε καταλαβαίνετε αν εισασταν ικανός και καταφέρνατε να πληρωθούμε την μεγάλη εβδομάδα τι ανάσα θα ήταν για την τοπική οικονομία 21 εκατομμύρια… οπότε σας συνηστω να ζητήσετε ένα μεγάλο συγνώμη τουλάχιστον αν υπάρχει φιλότιμο…

  • Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη! Συγχαρητήρια για την αγάπη και το αμέριστο ενδιαφέρον για τον τόπο σας καθώς είστε απο προερχόμενος από αγροτική οικογένεια. Οπότε σίγουρα μπορείτε να φανταστείτε την οικονομική ανέχεια που βιώνει ο τόπος μας. Για τις καθηστερησεις πληρωμών σίγουρα δεν ευθυνεστε εσείς . Αντιθέτως πάντα προσπαθείτε να να συντομεύεται τέτοιες καταστάσεις με αίσιο τέλος!!Και πάλι συγχαρητήρια!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.