kozan.gr: Πτολεμαίδα: Παρκάρισμα για “Όσκαρ” στην οδό Δημοκρατίας (Φωτογραφία)

23 Απριλίου 2022
10:22

 

Πτολεμαίδα. Παρκάρισμα για “Όσκαρ” στην οδό Δημοκρατίας. Φωτογραφία αναγνώστη

20 σχόλια

  • Εντάξει και;Αλλά δουλειά δεν ειχες;Τι για νέο μας το έστειλες;Οπότε και να περάσεις πάντα θα δεις ένα παρκάρισμενο εκεί πανω,και γενικά μια βόλτα στη πόλη να κανεις δεκάδες τέτοια θα δεις..

  • ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΑΛΛΑ Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥς ΚΟΜΒΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ.

  • Τετάρτη πρωί…δεν υπάρχει πεζοδρόμιο που να μην έχει αυτοκίνητο….αυτό που με ξεπερνάει ότι η αστυνομία είναι δίπλα στον πεζόδρομο και δεν κουνιέται φύλλο ρε συ….απαράδεκτοι….και φυσικά όχι μόνο Τετάρτη….εγώ θα ντρεπόμουν να λέω είμαι αστυνομικός…εγώ παρκάρω πόσα τετράγωνα μακριά για να κάνω την δουλειά μου και νιώθω ηλίθιος….για να βγάλουν λεφτά διπλό παρκάρουν…για να πιουν καφέ το ίδιο…όσο η ατιμωρησία συνεχίζεται δεν υπάρχει σωτηρία…

  • Βρε παιδιά, βρε παιδιά, γιατί κάνετε έτσι; Αν δεν πρέπει να παρκάρεις εκεί, γιατί τότε υπάρχει η ράμπα; Μα φυσικά για να μην βρίσκει το αυτοκίνητο και να παρκάρει πιο άνετα ο οδηγός…
    Δυστυχώς μόνο με την αστυνόμευση μπορούμε να γίνουμε ευσυνείδητοι πολίτες.

  • Συγνώμη!
    Είδε κανείς την δημοτική αστυνομία να κάνει όπως πρέπει το έργο τής;
    Τους χαϊδεύει ο δήμαρχος ο διευθυντής τους ακόμη και το μόνο που ξέρουν ειναι να σβήνουν κλήσεις.Ολοι οι πεζόδρομοι και τα πεζοδρόμια είναι μέσα στο αυτοκίνητο και τα μηχανάκια.φοβασαι να περπατήσεις .
    Ανεξέλεγκτη κατάσταση “ψήφοι”
    Η τροχαία δε!!! Η μόνη πόλη που αφήνει η τροχαία να παρκάρουν διπλά,τριπλά και να κάνουν ότι θέλουν οποία ώρα θέλουν.
    Χαϊδεύετε όλους μόνο και μόνο να μη χαλάσουμε το χατίρι των ψηφοφόρων.
    Που είναι ο εμπορικός σύλλογος?
    Άλλη ντροπή εκεί που φοβάται η έγκυος να κυκλοφορήσει η μάνα με το καρότσι κατά τα άλλα πεζόδρομος και θέλετε τα μαγαζιά να έχουν δουλειά.ολοι για τους τίτλους για τις καρέκλες,ΜΕΤΑ σας φταίει το πατίνι
    Εεε!!! ντροπή όμως.
    Βγείτε εσείς του Δήμου εσείς της τροχαίας,του εμπορικού συλλόγου κάντε μια βόλτα πάρτε μολύβι και χαρτί και σημειώστε τα λάθη.
    Μπράβο χίλια μπράβο στον ΜΠΕΟ!
    Ο δήμαρχος με Κοτσια κατάφερε τα ακατόρθωτα.Ενα παράδειγμα από τον ΜΠΕΟ δεν μπορεί να πάρετε εσείς της ποιο αχαρης αυτής πόλης!
    Της πόλης της ΝΤΡΟΠΉΣ.

  • καποια ανάγκη είχε ο άνθρωπος. οι καρέκλες και οι σημαίες έξω απο τα μαγαζιά για να πιανουν το χώρο, δεν πειράζουν;

  • Και Πτολεμαΐδα και κοζανη έχει θέμα στο πάρκινγκ κάντε εσεις πρώτα την πόλη όπως πρέπει με θέσεις πάρκινγκ και μετά βγάλετε και φοτογραφιες στους “παράνομους”

  • Το τραγικό είναι ότι η πολη είναι γεμάτη παρανομα παρκαρισμένα οχήματα, αλλά όταν περνάει περιπολικό από μπροστά δεν ασχολείται.. Πρέπει να γίνει καταγγελία για να το γράψουν.. Μιλάμε για εντελώς αστείες καταστάσεις με την απόλυτη ανοχή της Τροχαίας της πόλης..

  • Δυστυχώς την αστυνομία την έχουμε μόνο για να κάνουν βόλτες με τα μηχανάκια και να πίνουν καφέ σε καφετέριες αυτό μόνο στο ελλαδισταν γίνεται πουθενά αλλού δεν υπάρχει περίπτωση να το δεις

  • Μάλλον οι 9 στους 10 Έλληνες οδηγοί το πήραν το Όσκαρ και τον χρυσό Λέοντα και πηγένουν για ολυμπιακούς!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.