kozan.gr: Τι θα κάνει ο Δήμος Κοζάνης, για να μην χαθεί κι άλλος χρόνος, στην περίπτωση που δεν εγκριθεί, εκ νέου, η πρόσληψη του Καλλιτεχνικού Διευθυντή στο ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης Γιώτη Βασιλειάδη – Τι απάντησε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας (Βίντεο)

27 Απριλίου 2022
13:11

Τι θα κάνει ο Δήμος Κοζάνης, για να μην χαθεί κι άλλος χρόνος, στην περίπτωση που δεν εγκριθεί, εκ νέου, από το Υπουργείο Πολιτισμού, η πρόσληψη του Καλλιτεχνικού Διευθυντή Γιώτη Βασιλειάδη. Τι απάντησε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας, στο πλαίσιο σημερινής συνέντευξης τύπου με θέμα τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής κατά την περίοδο 1.1.2021 έως 31.12. 2021.

18 σχόλια

  • Από πού να τα πιάσουμε και πού να τα αφήσουμε αυτά που λέτε, κύριε Μαλούτα;!
    1. Το υπουργείο δε ζήτησε διευκρινήσεις. Το υπουργείο είπε ΟΧΙ στην έγκριση που ζητήσατε.
    2. Από πού βγάζετε το συμπέρασμα ότι θα πει τώρα ναι το υπουργείο;Απέκτησε πτυχίο από το εθνικό θέατρο ο κύριος Βασιλειάδης και σκηνοθέτησε στο national theater του Λονδίνου; Ή μήπως ο προγραμματισμός του δηπεθε απαιτεί πλέον ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις της δεη;
    3. Δεν είναι χρονοβόρες οι διαδικασίες. Χρονοβόρες τις έκανε η εμμονή σας να τοποθετήσετε με το ζόρι τον κύριο Βασιλειάδη σε μια θέση για την οποία δεν έχει τα προσόντα.
    4. Μετά, λοιπόν, από το πλήγμα που δέχτηκε ο πολιτισμός από τον κορωνοϊό, τον αποτελειώσατε εσείς.

    • Οι άνθρωποι δεν έχουν πού να κρυφτούν απ΄την πατάτα που έκαναν κι εσύ τους λες για national theater του Λονδίνου; Χα χα!!! Τους βάζεις δύσκολα!!!

  • Τα γυρνάει απο δω τα γυρνάει από εκεί και τα κάνει όλα στρόγγυλα όπως τον βολεύουν. Κι άλλοι φορείς είχαν κορονοϊό αλλά τέτοια απραγία όσο ο Δήμος Κοζάνης δεν είχε κανείς.
    Το χειρότερο απ’ όλα ειναι ότι πάσχει από ανίατη άγνοια της άγνοιάς του εδώ και καιρό και τραβάει όλη την πόλη στον πάτο.

    Και να φανταστείτε ότι το δηπεθε πριν απο 4 χρόνια είχε διευθυντή το Γιοβανίδη!

  • Ρε θα μας τρελάνουν? Αντί να μαζέψουν τα αδέσποτα που φοβάται ο κόσμος να κυκλοφορήσει ασχολούνται με το θέατρο? Αλλά θέατρο είναι όλοι τους!!

    • Δεν είπαμε να αφήσουν τα άλλα θέματα και να ασχοληθούν με το θέατρο. Με όλα πρέπει να ασχοληθούν. Γι’ αυτό (υποτίθεται) είναι η δημοτική αρχή, για να ασχολείται με όλα.

  • kozan φαίνεται ποιον συμπαθείς και ποιον αντιπαθείς από τις φωτογραφίες που βάζεις κάθε φορά στις δημοσιεύσεις. Γιατί τόση εμπάθεια με τον Μαλούτα?

  • Περιμένουμε, δήμαρχε, να σας αρνηθεί ξανά το υπουργείο και να μας πείτε ότι δεν καταλάβανε καλά τα προσόντα του Βασιλειάδη και να ξαναστείλετε διευκρινήσεις. Τη μέρα της Μαρμότα ζούμε με την εμμονή σας να γίνει καλλιτεχνικός διευθυντής σε δηπεθε ο συνταξιούχος της ΔΕΗ.

  • Έχει κάνει ήδη αρκετά, για να θεωρείται η πιο αποτυχημένη δημοτική αρχή, δεν χρειάζεται κι άλλη προσπάθεια.

  • αφου εγινε προεδρος στην βιβλιοθηκη μπορει να γινει και καλλιτεχνικος διευθυντης και να τελειωσει το ζητημα. για τα αδεσποτα που κανουν παρτυ ειχανε πει (σημανδρακος) οτι θα τα μαζευανε σε μια βδομαδα περασανε 2,5 χρονια ακομα τιποτα. θα περιμενουμε 1,5 χρονο ακομα για να μας αφησει η πλεον αχρηστη δημοτικη αρχη που περασε ποτέ απο τον τοπο……

  • Αυτή η εμμονή σας να κάνετε Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ “ντε και καλά” κάποιον που δεν έχει τα απαραίτητα προσόντα μας ξεπερνά όλους.

  • Ψέματα, κι άλλα ψέματα και πάλι ψέματα. Το υπουργείο δεν ζήτησε περισσότερα χαρτιά, απέρριψε την πρόταση. Έστειλε απάντηση όπου δεν κάνει δεκτή την πρόσληψη συνταξιούχου της ΔΕΗ για θέση που θέλει επαγγελματία του θεάτρου. Μπορείτε και πιο κάτω εκεί στον δήμο. Να μπει ο Μαλούτας διευθυντής να τελειώνουμε.

  • Αστους Δήμαρχε να λενε.Εσυ δεν είσαι αχαριστος.Γιατί δεν ορίζεις τον Κουκουλοπουλο διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ …του το χρωστάς άλλωστε.Σε έκανε Δήμαρχο.

  • Επειδή έχει χρόνια να έρθει στο Νιαμερο το τσίρκο Medrano, αυτοί έχουν δημιουργήσει το αντίστοιχο τσίρκο Kozano το οποίο μας ψυχαγωγεί ως κοινωνία στα πέτρινα χρόνια της Απολιγνιτοποιησης και του Covid.
    Ας το δούμε θετικά ότι οι άνθρωποι έχουν “σχέδιο” να μας τρελάνουν στο γέλιο με τις παρορμητικες φαντασιώσεις τους!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.