kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: “Ετοιμάζεται η Νούλα;;;”

29 Απριλίου 2022
08:58

“Μου έστειλε ευχές το Πάσχα, όταν δε μου είχε στείλει ποτέ στο παρελθόν”, αναφέρει πρώην αυτοδιοικητικός σε συνεργάτη της στήλης. Εξ όσων γνωρίζουμε, δεν ήταν κι ο μοναδικός, καθώς και πολλοί άλλοι, το φετινό Πάσχα, έγιναν, αναπάντεχα,  αποδέκτες τέτοιων μηνυμάτων από την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης, Π. Τουμπουλίδου. Η αποχώρηση του Κ. Κυριακίδη από το συνδυασμό της “Ενότητας”, καθώς και το πολύ πιθανό ενδεχόμενο ο Λ. Μαλούτας να “δραπετεύσει”, χωρίς να επαναδιεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο,  άνοιξαν την “όρεξη”, για την επόμενη μέρα, στην πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, όπως είχε προβλέψει από τις 22/12/2021 η στήλη (διαβάστε εδώ). Πλέον, όπως μαθαίνουμε, ήδη το σκέφτεται σοβαρά κι αν κι εφόσον την ευνοήσουν κάποιες καταστάσεις, ενδεχομένως να επιχειρήσει να είναι υποψήφια Δήμαρχος Κοζάνης το 2023.

Η Χύτρα

19 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.