kozan.gr: To σχόλιο αγωνίας ενός συνδημότη μας, από τα Σιδερά Κοζάνης, στην ανάρτηση του Αντιδημάρχου Κλιματικής Ουδετερότητας και Απολιγνιτοποίησης Β. Γκούμα, με τα συγχαρητήριά του στον Δήμαρχο για την ένταξη της Κοζάνης στις 100 κλιματικά ουδέτερες και έξυπνες πόλεις της Ευρώπης έως το 2030: “Βασίλη στα Σίδερα γίνεται καταστροφή του πράσινου και του φυσικού κάλλους όλου του χωριού με υπογραφή Δημάρχου”

29 Απριλίου 2022
08:41

To σχόλιο αγωνίας ενός συνδημότη μας από τα Σιδερά Κοζάνης, στην ανάρτηση του Αντιδημάρχου Κλιματικής Ουδετερότητας και Απολιγνιτοποίησης Λ. Γκούμα με τα συγχαρητήριά του στον Δήμαρχο για την ένταξη της Κοζάνης στις 100 κλιματικά ουδέτερες και έξυπνες πόλεις της Ευρώπης έως το 2030.

 

 

 

13 σχόλια

  • Μην ξυπνατε τον μουτο και την τριανρια,οταν ερθει η ωρα των εκλογων θα το καταλαβουν ειδικα ο κυριακος (της κοζανης).

  • εχει αναγκη ο γκουμας τι τον νοιαζει ο μισθος να πεφτει και ο μαλουτας να τον εχει στον αφρο βρε πως αλλαζουν οι καιροι

  • Οι έννοιες χάνουν το νόημα τους με αυτά που διαβάζουμε. Επ ευκαιρίας ρώτησε κανείς τον Αντιδήμαρχο Κλιματικής Ουδετερότητας και Απολιγνιτοποίησης ποιά είναι η θέση του για την πολιτική της κυβέρνησης στο θέμα; Την τελευταία φορά που είχα ακούσει ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ενώ η δημοτική αρχή είναι 100% με οτι πει η Νέα Δημοκρατία.

    • και μέλος της νομαρχιακής του συριζα
      στην ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι
      ο λογιστης βασιλης γκουμας εμμισθος αντιδημαρχος Κλιματικής Ουδετερότητας και Απολιγνιτοποίησης …………..

  • Αφού είσαι από τα Σιδερά, γιατί δεν απευθύνεσαι στον πολιτευτή του χωριού σου και φέρελπι Βουλευτή που είναι και στην επιτροπή του Παπαθανάση για την ενεργειακή μετάβαση, ενώ έχει και την ιδιότητα του πανεπιστημιακού;

    Άμα δε μπορεί να βοηθήσει ο Γιώργος, τότε ποιος άλλος μπορεί; Ένα τηλέφωνο στο Μαξίμου κι όλα λύθηκαν!

  • Δεν ανήκω στον συνδυασμό του Μαλουτα αλλα για ποιο πράσινο μιλάτε στα Σιδερά ότι έγιναν τα φωτοβολταικά .Μόνο πετρα είχε εκεί πανω. Πισω απο τον κόσμο είναι. Ανάθεμα και αν πήγαινε ποτέ κανένας εκεί. Ξαφνικά σας ενόχλησαν τα φ/β. Τόσα χρόνια τα φουγάρα και η μόλυνση δεν σας ενοχλούσε. Αλλα εκεί περνα τε παράδες πολλές και λέγατε ας πεθάνει και κανένας , μόνο εγώ να μην πεθάνω.

    • Πισω απο τον κοσμο εισαι εσυ ο μουτος και η παρεα του .Για παενε σε καμια διπλανη πολη για να δεις ποιος ειναι πισω απο το κοσμο πισω απο το φεγγαρι.Αλλου ρα !

  • Πισω απο τον κοσμο εισαι εσυ ο μουτος και η παρεα του .Για παενε σε καμια διπλανη πολη για να δεις ποιος ειναι πισω απο το κοσμο πισω απο το φεγγαρι.Αλλου ρα !

  • την επομενη φορα κατεβα με το μαλουτα με το κλαψουρικο υφος σου τουλαχιστον σε αυτον εχεις υποχρεωση τον παινευεις κιολας για το εργο του τι περιμενεις προσχωρησε στον συνδυασμο του σαν το κοροιδο τον κυριακιδη που τον εκανε μαγκα εσυ εγινες μαγκας απο μονος σου στα λεει ενας απο τους οργανωμενους του πασοκ που ηταν απεναντι στο μαλουτα και θα ειναι μεχρι να φυγει αυτος ο ανυπαρκτος εσυ μην εισαι χαζος μαζι του φιλικη συμβουλη θα στην πω και κατιδιαν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.