Το πιο ρεαλιστικό Στρουμφοχωριό έρχεται στην Κοζάνη

29 Απριλίου 2022
20:00
Κανένα σχόλιο

Το πιο ρεαλιστικό Στρουμφοχωριό έρχεται στην Κοζάνη, μετά από παραστάσεις σε 30 χώρες και περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, με τα αυθεντικά κοστούμια και τα εντυπωσιακά σκηνικά των παραστάσεων του εξωτερικού.
Ο Μπαμπαστρούμφ, η Στρουμφίτα, ο Σπιρτούλης, ο Σκουντούφλης, όλα τα αγαπημένα μας Στρουμφάκια και ο μαγικός τους κόσμος θα ζωντανέψουν μπροστά στα μάτια μας στη μεγάλη σκηνή και θα μείνουν με ανοιχτό το στόμα όχι μόνο οι μικροί μας φίλοι, αλλά και οι μεγάλοι.
Μια φανταστική, διαδραστική εμπειρία για τα παιδιά που θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν και θα γελάσουν με την ψυχή τους.
Είστε έτοιμοι να τη Στρουμφίσουμε παρέα;
📆 Κυριακή 15 Μαϊου στις 12.00
📌 Κινηματοθέατρο Ολύμπιον, Κοζάνη
🎫 Εισιτήρια από 10€
Για προπώληση εισιτηρίων
👉 Στο Κινηματοθέατρο Ολύμπιον, Κοζάνη (Δημοκρατίας 13)
Πληροφορίες παράστασης 📞 6987089778

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.