To αποχαιρετιστήριο μήνυμα του μέχρι πρότινος Διευθυντή της ΔΟΥ Κοζάνης Ι. Ποδιώτη – Επιστρέφει ως Οικονομικός Επιθεωρητής στη Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου της ΑΑΔΕ στη Θεσσαλονίκη

29 Απριλίου 2022
23:06
31/7/2018 – 29/4/2022. Σχεδόν 4 χρόνια πέρασαν σαν σίφουνας και χάραξαν για πάντα στην καρδιά μου τις πιο όμορφες αλλά και δυνατές συγκινήσεις. Τα τραγικά γεγονότα μας έφεραν πιο κοντά (Πέτρο, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ), ο covid δεν μας αποσυντόνισε, οι νέες εφαρμογές της ΑΑΔΕ μας έκαναν πιο προσαρμοστικούς, η στοχοθεσία πιο υπεύθυνους.
Η Δ.Ο.Υ. ΚΟΖΑΝΗΣ είναι η πιο ωραία υπηρεσία της πατρίδας μας, χάρη στους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ. Ο σεβασμός και η εξυπηρέτηση του πολίτη ήταν η βασική μας προτεραιότητα. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη άριστη συνεργασία και να με συγχωρήσετε για τα όποια λάθη.Δημήτρη, Αντρέα (και Ντίνα στη Φλώρινα), καλή επιτυχία (τη θεωρώ σίγουρη).

2 σχόλια

  • ΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ(ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ).Η ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ,ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ,Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ,ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΣΟΥ.ΣΟΥΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ,ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥΣ.ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.