Παρακολουθήστε, όλη, την εκπομπή της ΕΡΤ3, “Η τέχνη του δρόμου στην Κοζάνη”

29 Απριλίου 2022
23:17

Στην Κοζάνη και στα χωράφια όπου φυτρώνει το χρυσάφι της ελληνικής γης, ο κρόκος, θα περιπλανηθεί “Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ”. Ο Στάθης – Insane51 – Τσαβαλιάς, θα δημιουργήσει ένα 3D γκράφιτι αφιερωμένο στην πόλη με θέμα τον μύθο του Κρόκου. Όμως “ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ” δεν σημαίνει μόνο γκράφιτι αλλά και εξερεύνηση. Μια εξερεύνηση που αρχίζει περπατώντας στην πόλη με τον ντόπιο street artist Γιάννη Ζάμκο, ανακαλύπτοντας τις τοιχογραφίες της Κοζάνης, συνεχίζεται καβαλώντας μια μηχανή στα λιβάδια του Κρόκου στην Καισαρειά αλλά και στα ήρεμα νερά της τεχνητής λίμνης Πολυφύτου. Και φυσικά το ταξίδι θα ολοκληρωθεί με τη δημιουργία του 3D γκράφιτι υπό τους ήχους του κοζανίτικου συγκροτήματος OVERCUBED που θα στήσουν ένα μικρό πάρτυ μπροστά από την τοιχογραφία του Insane51. Ένα επεισόδιο γεμάτο Κοζάνη και “ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ” σας περιμένει και πάλι, για να ξεφύγετε μαζι μας στις πιο όμορφες γωνιές της ελληνικής επαρχίας.

 

Κλικ εδώ

Ένα σχόλιο

  • Τελικά έχουμε και στην πόλη μας όμορφα πράγματα που δεν γνωρίζαμε, μπράβο στον νεαρό Γιάννη Ζάμκο, σε ολα τα παιδιά που δημιούργησαν αυτές τις όμορφες ζωγραφιές που θα μείνουν να μας θυμίζουν ότι ο Άνθρωπος μπορεί να κάνει τα πάντα, ακόμη και να σπέρνει Ελπίδες Συγχαρητήρια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.