Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας “Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου” ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Βοΐου κ. Χρήστο Ζευκλή και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών – Προγραμματισμού κ. Μαγιάγκα Γεώργιο

30 Απριλίου 2022
22:30

 

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας “Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου” ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Βοΐου κ. Χρήστο Ζευκλή και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών – Προγραμματισμού κ. Μαγιάγκα Γεώργιο για την δαπάνη της επισκευής, συντήρησης και λείανσης του ξύλινου δαπέδου του Διατηρητέου κτιρίου του σχολείου μας, στο οποίο στεγάζονται αίθουσες διδασκαλίας και εργαστήρια του σχολείου.

Με την πράξη αυτή αποδεικνύουν το αστείρευτο ενδιαφέρον τους αφενός μεν για την όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα σχολικής ζωής και την πρόοδο των μαθητών αφετέρου δε για την συντήρηση των κτιρίων από το παρελθόν που κοσμούν την αρχόντισσα Σιάτιστα.

Τους απονέμονται θερμά συγχαρητήρια και ευχές για υγεία και μακροημέρευση και το φως της Ανάστασης του Χριστού να καθοδηγεί πάντα τις αποφάσεις και τις πράξεις τους.

Ένα σχόλιο

  • Γιατί τον ευχαριστείτε; Για τα αυτονόητα; Υποχρέωση των δήμων είναι η συντήρηση των σχολικών κτιρίων και πρέπει να είναι καθημερινότητα όχι εξαίρεση για να χρειάζεται ευχαριστήριο. Για τις δομές για τα αδέσποτα που είναι επίσης υποχρεώση τους θα κάνουν καμμιά βελτίωση;Ή ζώα είναι, δεν ψηφίζουν άστα να σαπίζουν αρκεί να μην τα βλέπουν οι ψηφοφόροι της αρχόντισσας Σιάτιστας; Ο πολιτισμός μιας περιοχής φαίνεται απ’ τον τρόπο που συμπεριφέρεται στους αδύναμους και άρα στα ζώα, όχι απ’ τα κτίρια…η περιοχή έχει ντροπιαστει πανελλαδικά με αυτό το θέμα…οργανισμοί όπως είναι το μουσικό σχολείο που προάγουν τον πολιτισμό και στελεχώνονται από καλλιτέχνες με ευαισθησίες και πολιτισμό, ας πιέσουν τον δήμο να εκπολιτισει την αντιμετώπιση του και σε άλλους χώρους που αποδεικνύουν πολιτισμένη περιοχή…μην τους δίνετε συγχαρητήρια για τα αυτονόητα ώστε να γίνονται περισσότερο αλαζονικοι…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.