kozan.gr: Παράπονο αναγνώστη: Ώρα 20:30: Kλειστός, σε διάφορα σημεία, ο δημοτικός φωτισμός στην πόλη της Κοζάνης

30 Απριλίου 2022
20:39

Ώρα 20:30: Kλειστός ο δημοτικός φωτισμός στην πόλη της Κοζάνης. Οι φωτογραφίες που σας στέλνω από Γκέρτσου, 11ης Οκτωβρίου, λαική & Αριστοτέλους.

14 σχόλια

  • Τη δεκαετια του 60 και 70 τα φωτα τα αναβοσβυνε ο υπαληλος του δημου
    Τωρα ολα δουλευουν με φωτοκυτταρα στο αυτοματο.

    • Υπάρχουν και χρονοδιακόπτες, που μπορείς να τους ρυθμίσεις να δίνουν εντολή να ανάβουν τα φώτα αργότερα, για οικονομία. Όπως κάνει και η Τ/Θ για εμάς με τα προβλήματα που έχει στο σαπισμένο της δίκτυο. Δεν λειτουργεί, άρα δεν γράφουμε μονάδες για να πληρώσουμε. Του χρόνου να δεις οικονομία από την Τ/Θ που θα κάνουμε. Δεν θα ανάβουμε καθόλου ή πιο σωστά θα ανάβουμε αλλά δεν θα χρεωνόμαστε καθόλου (για την Τ/Θ δεν θα χρεωνόμαστε, να είμαι ξεκάθαρος). Θα βγάζει ανακοίνωση ότι θα δίνει θερμική ενέργεια 15:00 με 15:01 και τις υπόλοιπες ώρες θα ασχολείται με τις διαρροές.

  • Έχουμε ενεργειακή κρίση αφού..
    πρέπει να ζούμε στο σκοτάδι να μην πλενομαστε να μην κινούμαστε να ειμαστε ολοι με τα κερακια στα χερια χαχαχαχα!
    Ο τζαμπας πεθανε που ειπε και ο Οικονομου των νουδουλων που χρωστανε σε οποιον μιλαει χαχαχα!

  • Ελάτε στην Πτολεμαΐδα. Η δημαρχαρα μας έχει βάλει παντού led. Τη νύχτα μέρα έχει κάνει. Μαϊάμι. Στα καφέ μας κάνουν κάτι διακοπές λόγω οφειλών, αλλά δεν μασάμε. Βλέπουμε από το δημοτικό φωτισμό.

  • Μόλις αρχίσαμε…
    Μέ την πάροδο του χρόνου, τα πράγματα θα χειροτερεύουν…
    Παρακολουθήστε σοβαρούς αναλυτές σστο διαδίκτυο και θα δείτε ότι λένε ότι μας περιμένουν μαύρες μέρες…

  • Παραπονιάρη πολίτη.. Ζήσε λίγο , πήγαινε διακοπές γιατί η καραντίνα, έχει βαρεσει κόκκινο στον εγκέφαλο σου .

    Άλλα πιο σημαντικά προβλήματα δεν έχει ο Δήμος … Ο φωτισμός μας πείραξε τώρα που ίσως να κάηκε κάποιο ρελέ .. σοβαρευτείτε .

  • Ώρα 20:30: Kλειστός, σε διάφορα σημεία, ο δημοτικός φωτισμός.
    Θέμα ένα Δουλειά δεν έχεις και γκιζερνας να δεις εαν ανάβουν τα φωτα;
    Θέμα δυο. Και εάν δεν ανάβουν Ώρα 20:30 μερα μεσημέρι τι πειράζει, δεν μπορείς να περάσεις την κλωστή στο βελόνι;

  • Εδώ στην Γκέρτσου δεν υπάρχει φωτισμός χρόνια τώρα !! Και μένει και ο πρώην περιφερει-άρχης !! Μάθαμε στο σκοτάδι σαν τους αρουραίους !!

  • Ξύπνα μαλούτα ξημέρωσε είδα την εκπομπή της ερτ3 με τα γκράφιτι και σιχάθηκα που ζω στην Κοζάνη ένα περιποιημένο μέρος δεν έβλεπες.

    • Από καλό δεν υπήρχαν πολλά πλάνα από μέσα απ’ την πόλη; Τι να δείξουν οι άνθρωποι;Όπως το είπες έβλεπα την εκπομπή και ντράπηκα.. ήρθε ο άνθρωπος να δει και να βελτιώσει τι;την πλήρη εγκαταλειψη..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.