Πρωτοβουλία πολιτών Πτολεμαΐδας/Εορδαίας για την ανάπτυξη: Πρέπει να ενόχλησε πολλές και πολλούς η τελευταία μας δημοσίευση με τίτλο «ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ…»

5 Μαΐου 2022
03:18

Πρέπει να ενόχλησε πολλές και πολλούς η τελευταία μας δημοσίευση με τίτλο «ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ…» γιατί πώς να εξηγήσουμε την στάση διαφόρων γνωστών και αγνώστων που μας ζητούν περισσότερες λεπτομέρειες για την στάση των κυβερνητικών βουλευτών σχετικά με την χάραξη της νέας σιδηροδρομικής γραμμής Αλβανίας – Θεσσαλονίκης.

Οι δημότες της Πτολεμαΐδας / Εορδαίας πρέπει να γνωρίζουν ότι:

1ο. Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, προέκυψε από την αγωνία και τον πόθο να πάμε την περιοχή ΜΠΡΟΣΤΑ, με αγώνες και όχι με παθητικότητα και υποτέλεια. Ήδη η περιοχή βιώνει την «βίαιη απολιγνιτοποίηση με ολέθρια μέχρι τώρα αποτελέσματα.

2ο. Σε ότι αναφερθήκαμε στις μέχρι σήμερα ανακοινώσεις μας προκύπτουν από τα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ αλλά και τις προσωπικές επαφές που είχαμε με τους αναφερόμενους βουλευτές, και την στάση τους. Ούτε ήταν ούτε είναι στις προθέσεις μας να συκοφαντήσουμε ή να δυσφημίσουμε κάποιον. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΔΑΜ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ, ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ.

Σε αυτή την πρόταση ζητάμε να πάρουν ανοιχτή και υπεύθυνη στάση ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ που φέρουν ταυτότητα, είτε βουλευτή είτε αυτοδιοικητικού είτε εμπλεκόμενου στα ΜΜΕ της περιοχής και όχι μόνο.

Πρέπει να μας πούνε είναι με την πρόταση Σωτηρόπουλου ΝΑΙ ή ΟΧΙ και η κοινωνία της Πτολεμαΐδας / Εορδαίας μετά θα τους κρίνει.

3ο. Είναι προς τιμή του και του οφείλουμε αυτήν την αναγνώριση του Βουλευτού Γιώργου Αμανατίδη που ήταν ο μόνος από τους αναφερόμενους βουλευτές που σήκωσε το τηλέφωνο και ζήτησε συνάντηση μαζί μας ώστε να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις / διευκρινίσεις, κάτι που δεχτήκαμε, και η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

4ο. Οι δημότες της Πτολεμαΐδας / Εορδαίας πρέπει να στηρίξουν με ακόμη μεγαλύτερη μαζικότητα και πίστη τις προσπάθειες που κάνει Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, όλοι μαζί χωρίς κομματικές ταυτότητες και σκοπιμότητες είναι ανάγκη να δώσουμε την τελευταία μάχη που απέμεινε για την ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ / ΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ

ΤΗΣ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

7 σχόλια

  • Ναι ενοχλήθηκε το New York των φτωχών (aka Σουρδισταν)
    που μόλις ακούει οτι κάτι πάει να κάνει η Εορδαία βγάζουν κομπλεξ ωστε να μην γίνει εδώ αλλά να το παρουν η να γινει εκει με το γελοιο αφηγηματακι οτι ειμαστε η πρωτεύουσα νομού , και αφου ειμαστε μεγαλυτεροι πλυθησμιακα εσεις να μην εχετε τιποτα.
    Αυτοί ήταν πάντα αυτοί θα παραμείνουν εσαεί! (κάποιοι όχι ολοι)

  • Ξεκολλήστε! Όποιος γνωρίζει από σιδηρόδρομο θα μας κοροιδεύει με την ευθεία γραμμή τραβήξατε για την γραμμή Πτολεμαϊδα – Βέροια

  • Πρωτοβουλία πολιτών Πτολεμαΐδας/Εορδαίας για την ανάπτυξη: είδα την σκιά μου και νομίζω ότι είμαι γίγαντας
    Σοβαρότης μηδέν.

  • πω πω τους καημένους ψαρώσαν από τον Αμανατίδη που πάει για ψήφους….θα τους κλείσει καμία συνάντηση θα τους βάλει να μιλήσουν με κανένα ανθυποδιευθυντή και θα χαρούνε …πω πω θεέ μου

  • Το κείμενο θα έλεγα ότι κατά έναν τρόπο υποδεικνύει στους αιρετούς τι πρέπει να κάνουν, αν θέλουν να δουν ψήφο.

    Δεν είναι όμως και πολύ τιμητικό για έναν αιρετό να βούλεται καθ’ υπόδειξη, κάτι άλλο σημαίνει αυτό…

  • Τα τρένα που φύγανεεεεεεε αγάπες μου πήρανεεεεεε……
    Τέλος πάντων, αν η σιδηροδρομική γραμμή που μιλάνε είναι η σιδηροδρομική εγνατία τότε αυτήν καταλήγει στην Ηγουμενίτσα και είναι παράλληλη της οδικής εγνατίας οπότε λογικά δεν περνάει απο Πτολεμαίδα. Αν πάλι είναι κάποια νεα γραμμή που θα πάει μέχρι Αλβανία τότε η εν λογω κίνηση δεν μας εχει πει τι και πόσο όγκο εμπορευμάτων και επιβατών θα καλύπτει ώστε να μην γίνει εν ευθέτω χρόνω ελλειματική και ζημιογόνα δεδομένου οτι για να φτάσεις Θεσσαλονίκη θες πάνω κάτω αν υπολογίσεις απο Καστοριά περίπου 2 ώρες οδικώς με αυτοκινητο!!!!! οπότε γιατι να πας με τρένο αν είναι να κάνεις κανένα τετράωρο περίπου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.