Τυπικά γηπεδούχος η ΑΕΠ Κοζάνης στον τελικό με την Κοζάνη – H γιορτή του ποδοσφαίρου θα πραγματοποιεί το Σάββατο 7/5/2022 στο ΔΑΚ Κοζάνης – Για πρώτη φορά θα ψηφιστεί και ο MVP

5 Μαΐου 2022
03:39

Αμέσως μετά τα ημιτελικά  παιχνίδια  που έβγαλαν τους δύο φιναλίστ του τελικού Κοζάνη και ΑΕΠ Κοζάνης ,πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Κοζάνης η κλήρωση για τον τυπικά γηπεδούχο του τελικού.

Η κλήρωση την  οποία έκανε  η μικρή Ειρήνη  έβγαλε γηπεδούχο την ΑΕΠ Κοζάνης. H γιορτή του ποδοσφαίρου θα πραγματοποιεί το Σάββατο 7/5 2022 στο ΔΑΚ Κοζάνης και  ώρα 5.00μ.μ.

Έγινε γνωστό από τους ιθύνοντες της ΕΠΣ Κοζάνης πως για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού θα βγει και ο MVP του τελικού. Τον MVP  του αγώνα  θα βγάλουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και προπονητές  Θόδωρος  Μανδραβέλης,  Γιάννης Παρασκευάς και Μάκης Μαλούτας.

Για την κοινωνική του προσφορά θα τιμηθεί ο Ταξίαρχος κ. Σπύρος Διόγκαρης (διευθυντής αστυνομίας Κοζάνης).

Γενική είσοδος 5 ευρώ

Για τα  παιδιά των  ακαδημιών καθώς και για  όλα τα παιδιά  η είσοδος θα είναι δωρεάν

Δηλώσεις για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης 2021-2022 έκαναν ο Γενικός Γραμματέας ΕΠΣ Κοζάνης κ. Θύμιος Φωλίνας  και το μέλος της Διοίκησης κ. Νέστορας Μητσιάκος. 

Ακολουθούν ρεπορτάζ από τα παιχνίδια των 2 ημιτελικών που προηγήθηκαν

Αλιάκμων Αιανής – Φ.Σ. Κοζάνης 0-2

Νίκη πρόκριση στο τελικό πέτυχε η ομάδα της Κοζάνης επί του αξιόμαχου συγκροτήματος του Αλιάκμονα Αιανής με σκορ 0-2 .Ο Αλιάκμονας ήταν τυπικά γηπεδούχος αφού το παιχνίδι διεξήχθη στο ΔΑΚ Κοζάνης.

βίντεο: Κώστας Τσιώρας 
Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν στον τελικό την ΑΕΠ Κοζάνης η οποία επιβλήθηκε του Εορδαϊκού στην Πτολεμαΐδα με σκορ 0-4.
Η Κοζάνη  είχε την κατοχή  τις ευκαιρίες και την πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας απέναντι σε μια Αιανή που στάθηκε πάρα πολύ καλά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού δημιουργώντας κι αυτή τις δικές της ευκαιρίες.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 7′ σουτ διαγώνιο του Ιορδανίδη λίγο έξω
Στο 12′ σουτ δυνατό του Νιάσε άουτ
Στο 15′ κάθετη πάσα του Νιάσε στον Κωστούλα μέσα στην περιοχή σουτ ,μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια   Πατουλίδης.
Στο17′ φάουλ Ψιάνου δύσκολα διώχνει ο Πατουλίδης
Στο 22′ Καραγιάννης κόρνερ μέσα στη μικρή περιοχή ο Νιάσε  θα πηδήξει ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά θα κάνει το 0-1.
Στο 24′ ο Καραγιάννης από καλό σημείο θα σουτάρει για να μπλοκάρει ο Πατουλίδης
Στο 38′ σουτ Αποστολίδη λίγο έξω
Στο 56′ ατομική ενέργεια και ωραίο  σουτ Ιορδανίδη η μπάλα στα δίχτυα για το 0-2
Στο 61′ Βλάχος μπαλιά στον Καβαλάρη μέσα στην περιοχή θα πιάσει αδύναμο πλασέ για να μπλοκάρει ο Κυριακίδης.
Στο 64′ ο Τσώτσος μόνος από πλάγια θέση θα σουτάρει λίγο έξω .
Στο 76′ δυνατό σουτ Πάλλα και πάλι ο Πατουλίδης θα διώξει.
Στο 89′ σουτ Μπίντση άουτ
Στο 92′ σουτ του Μπάρο διώχνει με τα πόδια ο πολύ καλός στο παιχνίδι Πατουλίδης.


Αλιάκμονας Αιανής
( Λεωνιδάκης):  Πατουλίδης , Πασχαλίδης , Γεωργιάδης, Βούρτης (83′ Πελέκας), Βλάχος ( 67′  Κεϊσίδης)  Αποστολίδης, Μετικανος (67′ Ματούλας), Καβαλάρης , Νάνος, Χαραλαμπίδης ( 83′ Τζημολάκας) Τρούπκος (55′ Πούλιος )


Κοζάνη
( Παπαβασιλείου):  Κυριακίδης,Πιριτζαους(76′ Μπάρο), Ρογγότης, Κατσουλιδης, Παπαργυριου,Μπακάλης, Ψιάνος( 57′ Μπίντσης), Καραγιάννης (57′ Τσότσος), Ιορδανίδης ( 82′ Κριεμάνδι), Νιάσε , Κωστούλας (57′ Πάλλας)

 

Διαιτητής: Τσάνης

Βοηθοί: Τζιαμπάζης, Πανυτσίδου

Κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης – ημιτελική φάση: Φ.Σ. Εορδαϊκός – ΑΕΠ Κοζάνης 0-4

Νίκη πρόκριση  στον τελικό πέτυχε η ΑΕΠ Κοζάνης μέσα στο ΔΑΚ Πτολεμαΐδας, κερδίζοντας τον Εορδαϊκό με σκορ 0-4.   Στον τελικό η ΑΕΠ θα αντιμετωπίσει την Κοζάνη η οποία πέτυχε νίκη κόντρα στον Αλιάκμονα Αιανής με σκορ 0-2.

Οι Πόντιοι κατέβηκαν στο παιχνίδι  με πολύ νεανική ομάδα αλλά και  πολλά νέα πρόσωπα στην εντεκάδα όπως ο τερματοφύλακας Μεντεσίδης (που ήταν σταθερός  με καλές επεμβάσεις και  όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρόν) , ο Αδαμόπουλος, ο Παπαζήσης, ο Κουλούσιας, ο Δάλης, ο Αιχμαλωτίδης και ο Γκιούρος (αλλαγή).

Όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και έδωσαν υποσχέσεις για το μέλλον.

Τα γκολ για τους Πόντιους πέτυχαν οι :

Φωλίνας στο 40′ το 0-1σκορ ημιχρόνου

Το 0-2 ο Μπάλλας στο 52′

Το 0-3 πάλι ο Μπάλλας στο 54′

Το 0-4  ο Κυρίτσης στο 81′

 

Η ΑΕΠ έχασε πέναλτι (απέκρουσε ο Μπερμπερίδης) στο 65′ με τον Παπαζήση.  Το πέναλτι το κέρδισε ο ίδιος.


ΦΣ Εορδαϊκός
(Κουλίδης) : Μπερμπερίδης Καζανάς, Λιάμης Κ.(56′ Χατζηζήσης) , Τσιντός, Νικολαΐδης, Γιορεντζίδης, Σαπαλίδης, Τσαγκαλίδης (75′ Παπαδόπουλος Δ.) , Παπαγαθονίκου, Ηλιάδης, Βλαδίκας.


ΑΕΠ Κοζάνης
(Αναστασιάδης) :Μεντεσίδης, Φωλίνας, Βοριαζίδης, Κουντούρης, Αδαμόπουλος, Κατσαβάκης (80′ Αιχμαλωτίδης), Κουλούσιας, Μπάλλας (60′ Γκιούρος) , Βαλμάς (60′ Αλτιντζής) , Δάλλης (60′ Κυρίτσης), Παπαζήσης (80′ Ντινόπουλος).


Διαιτητής
: Σίας Α.

Βοηθοί: Σπέντζας, Τυριακίδου

Πηγή https://matiesstasport.blogspot.com

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.