Τα ονόματα των υποψηφίων για την Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης και οι δύο επιλογές για το όνομα της παράταξης

7 Μαΐου 2022
06:49

 

Τα ονόματα των υποψηφίων για την Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης και οι δύο επιλογές για το όνομα της παράταξης..

 

 

10 σχόλια

  • Συνέδρια, πανηγυρια και δήθεν εκλογές ξέρετε και θυμάστε να κάνετε. Αυτά που χρωστάτε όμως έχετε ξεχάσει να τα δώσετε πίσω στο κράτος.

  • 3. ΝΕΟ ΑΦΜ

    4. ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΧΡΕΩΝ

    5. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

    6. ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑ

    Απο τις παραπάνω επιλογές όλες έχουν δόσεις αλήθειας,η 6. όμως είναι προφητική μιας και ψηφίζοντας το νεο(χεχε) αυτό κόμμα, μετά τις εκλογές στηρίζουμε ξανά τον Κούλη μας τον καλό(άλλωστε το έχουν ξανακάνει).

  • Ολοι αυτοι αραγε ξερουν ποσα χρωσταει το ΠασοκοΚιναλ η Ελια η οπως αλλιως θελει να λεγεται αραγε?

  • Ο ένας έβαλε τον εαυτό του και την γυναίκα του. Ο άλλος τον εαυτό του και τον ξάδερφο του. Τρελή συμμετοχή λέμε.

  • Το ΠΑΣΟΚ πριν από δέκα. ΧΡόνια ήταν σαν αυτοκρατορία που κατερευσε από τα κρίματα της . Καμία αυτοκρατορία μετά την κατάρρευση της δεν επανήλθα στην εξουσία ..! Διαβάστε λίγο ιστορία…

    • Η ΝΔ επανήλθε, άφησε το ΠΑΣΟΚ να κάνει τη βρώμικη δουλειά σαν χρήσιμοι ηλίθιοι και επανήλθε σα να μη συμμετείχε σε τίποτα. και η ΝΔ χρωστάει της Μιχαλούς και ο ΣΥΡΙΖΑ μας χρέωσε 80 δις αχρείαστο μνημόνιο (πολύ καλύτερο το μεηλ Χαρδούβελη), οπότε όλοι τα ίδια χρωστάνε στον ελληνικό λαό που κοιμάται για δεκαετίες και θα ξυπνήσει όταν πια δε θα είμαστε δήθεν αυτόνομο κράτος και θα ζει ως πρόσφυγας σε διάφορα μέρη του κόσμου.

  • Για βρες μας επίσημα που μας χρέωσε ο ΣΥΡΙΖΑ 80 δις, για δείξε μας ενα πίνακα χρέους από το 2015 έως σήμερα αν μπορείς.
    Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρωστάει μια,οι αρπάχτρες χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια τα οποία τα πληρώνουμε με το αίμα μας.

    • Όντως ΣΥΡΙΖΑ ότι είπε προεκλογικά τα έκανε κατάργηση μνημονίων με ένα άρθρο κτλ ασε μας με τόν μεγαλύτερο κωλοτουμπα τής ιστορίας ούτε ο Άδωνις δεν τον φτάνει κ για τα χρέη μία χαρά τα αύξησε ο μπαρουφακης πρώην κολλητός τού Άλεξ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.