3×3 τουρνουά μπάσκετ, στα Σέρβια, στις 13-14 Αυγούστου 2022, μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Μπάσκετ – To μήνυμα του Δημάρχου X. Eλευθερίου

7 Μαΐου 2022
06:46

Ευχαριστούμε τον Σωκράτη Μπρουσιόβα για την υπερπροσπάθεια του για να συνδιοργανώσει ο Δήμος μας το 3×3 τουρνουά μπάσκετ μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Μπάσκετ στις 13-14 Αυγούστου 2022. Η νέα δημοτική αρχή δείχνει έμπρακτα ότι ο αθλητισμός αποτελεί προτεραιότητα της.
Μην ξεχνάμε στα 2,5 χρόνια της νέας δημοτικής αρχής τα νέα γήπεδα μπάσκετ σε Ροδίτη Ίμερα Λάβα Λεύκαρα καθώς και την πλήρη συντήρηση γηπέδων μπάσκετ στο Τριγωνικό Βαθύλακκο Ελάτη Γούλες Πλατανόρεμα,τον πλήρη φωτισμό του κλειστού Σερβίων καθώς και την ανάθεση των 17.360 ευρώ για την νομιμοποίηση του κλειστού Σερβίων.

Ένα σχόλιο

  • Ενώ ανακοινώνετε το τουρνουά και θέλουμε να μάθουμε λεπτομέρειες….
    Αυτοθαυμάζεστε πάλι για αυτό που σας ψηφίσαμε το αυτονόητο
    Εξαιτίας ας θέλουμε να φύγουμε από αυτόν τον τόπο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.