Μιχάλης Παπαδόπουλος:<< Δεσμεύομαι να αρθεί η αδικία σε βάρος των Τοπικών Κοινοτήτων, Κομνηνών Μεσοβούνου και Πύργων και την παραμονή τους στη ΔΟΥ Πτολεμαΐδας"

7 Μαΐου 2022
15:41

Μετά την επικοινωνία που είχε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών αρμόδιος για τις Μεταφορές και Βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, με τον Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Γεώργιο Πιτσιλή, σχετικά με την Απόφαση με θέμα: «Ανακαθορισμός της χωρικής αρμοδιότητας ορισμένων Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών (Δ.Ο.Υ.) της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικής Διοίκησης (Γ.Δ.Φ.Δ.) της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ)»,  και την μεταγραφή από τον Σεπτέμβριο 2022 των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Εορδαίας,  με  ΤΚ 53070  (Κομνηνά, Μεσόβουνο και Πύργοι) στην ΔΟΥ Φλώρινας, δεσμεύεται να αρθεί η αδικία σε βάρος των Τοπικών Κοινοτήτων, Κομνηνών Μεσοβούνου και Πύργων και να παραμείνουν στη ΔΟΥ Πτολεμαΐδας.

Πάντα κοντά στους πολίτες, προχωράμε μπροστά, παρεμβαίνουμε διορθώνουμε και υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας

10 σχόλια

  • Μη δεσμεύεσαι και πολύ και καταλήξεις σαν τον Προμηθεα Δεσμώτη και αρχίσει, να σε τρώγει την υποκρισία σας, κάποιο κοράκι!

  • Καλησπέρα. Ίσως, αφουγκραζόμενοι πάνω από όλα τις επιλογές των κατοίκων, θα έπρεπε να διερευνηθεί και η περίπτωση του Φιλώτα, του Αντιγόνου, του Πελαργού, του Μανιακίου και του Φαραγγίου. Διοικητικά ανήκουν στην Π.Ε. Φλώρινας, ωστόσο, κοινωνικά, οικονομικά και χιλιομετρικά εξυπηρετούνται από την Πτολεμαϊδα. Η απόφαση θα πρέπει να είναι των κατοίκων πάνω από όλα, τα διοικητικά όρια είναι σαφή και μη αμφισβητήσιμα, ωστόσο η καθημερινότητα ας μη διαταραχθεί από μια γραμμή που επαναχαράκτηκε το 1974.

  • Αυτοι που χαντακωσαν τις περιοχες τωρα ερχονται και σου λενε ελα δωσε μας το χερι σου να σε σωσουμε. Απυθμενο θρασος τα μπλε παιδακια.
    Τσιπα και φιλοτιμο μηδεν.

  • Γιά την κατάφωρη αδικία γιά τους υγειονομικούς σε αναστολή δεν σας επιτρέπουν να μιλήσετε ;

  • Μιχάλη άνοιξε και την Τράπεζα Πειραιώς στα Σέρβια.Αναγκαζωμαστε να τρέχουμε απ’ τα ακριτικά χωριά στην Κοζάνη.Αν μπορείς βέβαια!!

  • Είμαι σίγουρος θα λυθεί το θέμα καθώς δεν απαιτεί χρήματα.
    ΟΜΩΣ ποιός είχε την έξυπνη ιδέα να στείλει αυτά τα χωριά στην ΔΟΥ Φλώρινας;;

  • Αυτό που πρώτα τα κάνουν μαντάρα και μετά το κράξιμο τρέχουν να τα επαναφέρουν και στο πουλάνε για εκδούλευση ,το γνωστό ” κατόπιν ενεργειών μου” για πόσο χαζούς σας έχουν .. Τι ψηφίσατε ρε…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.