kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Οι εργαζόμενοι του υποτομέα Μεταφορών του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, διοργάνωσαν, το μεσημέρι της Κυριακής 8/5, για φιλανθρωπικό σκοπό, την πρώτη τους κοινωνική εκδήλωση (27 Φωτογραφίες & Βίντεο)

8 Μαΐου 2022
16:30
Κανένα σχόλιο

 

Την πρώτη κοινωνική τους εκδήλωση διοργάνωσαν, το μεσημέρι της Κυριακής, λίγο μετά τις  15:30, στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντίστασης στην Πτολεμαΐδα, οι εργαζόμενοι του υποτομέα Μεταφορών του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με καταστήματα (Μανδρακούκος και Time) ενώ τα έσοδα θα διατεθούν στον Χριστιανικό – Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Καλός Σαμαρείτης» σε αναγνώριση του σπουδαίου έργου που επιτελεί στον τομέα της πρόνοιας και της ανθρώπινης αλληλεγγύης. O κόσμος διασκέδασε στηρίζοντας παράλληλα και το φιλανθρωπικό έργο του «Καλού Σαμαρείτη».

 


Δελτίο τύπου Σπάρτακου για την εκδήλωσηΜε την αμέριστη στήριξη εργαζομένων του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ η εκδήλωση για την ενίσχυση του «Καλού Σαμαρείτη»

Την δική τους συμμετοχή στην «Εκδήλωση Αγάπης» που διοργάνωσαν οι εργαζόμενοι του Υποτομέα Μεταφορών του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με καταστήματα αναψυχής της Πτολεμαΐδας, είχαν εργαζόμενοι του Σωματείου Σπάρτακος.
Στόχος δεν ήταν άλλος από το να διαθέσουν τα έσοδά στον Χριστιανικό – Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Καλός Σαμαρείτης».
Η συμμετοχή αυτή αποτελεί μία ακόμα απόδειξη του αλτρουισμού και της ευαισθησίας των εργαζομένων της ΔΕΗ αλλά και του σπουδαίου έργου που επιτελεί ο ¨Καλός Σαμαρείτης¨ στον τομέα της προσφοράς, της πρόνοιας, της αλληλεγγύης.
Την ώρα που εκατοντάδες συνάνθρωποί μας δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν ακόμα και τα βασικά είδη διατροφής, οι εργαζόμενοί μας δε χάνουν την ευκαιρία να παίρνουν πρωτοβουλίες ή να στηρίζουν άλλους συλλόγους στη προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν έσοδα ή προϊόντα με προορισμό ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.
Αυτή τη φορά με μία μουσική εκδήλωση ποικίλου περιεχομένου, οι διοργανωτές έδωσαν στον κόσμο την ευκαιρία να απολαύσει όμορφα ακούσματα στηρίζοντας παράλληλα τους συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη.
Με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι ένθερμη και προτρεπτική, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με αίσθημα υπερηφάνειας για τους εργαζομένους του που συμμετέχουν και στηρίζουν τέτοιου είδους δράσεις όχι μόνο είναι θετικός και σε άλλες τέτοιες διοργανώσεις αλλά παροτρύνει και άλλα σωματεία να τις στηρίξουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.