kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Θυμήθηκε την Π.Ε. Κοζάνης …τώρα που πλησιάζουν οι Εθνικές Εκλογές;

9 Μαΐου 2022
09:20

 

Μόνο απαρατήρητο/η δεν πέρασε, την περασμένη εβδομάδα, το άρθρο – τοποθέτηση του πολιτευτή της ΝΔ Χ. Ακριτίδη, με θέμα “Συνέδριο κοινωνικού προσήμου & αυτοδύναμης Ελλάδας”. Ο εν λόγω,  ήταν υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, στην Π.Ε. Κοζάνης, στις εκλογές του 2019 και δεν εκλέχθηκε. Tα τρία χρόνια που ακολούθησαν δεν είπε το παραμικρό για τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή, θυμήθηκε, όμως να ξανα-κάνει αισθητή την παρουσία του έστω και με ένα άρθρο κομματικού περιεχομένου. Κρίνοντας από τα χαριτωμένα & ατυχή σχόλια, παλαιάς κοπής, των γνωστών υπόπτων στο χώρο των τοπικών ΜΜΕ, που – κάθε φορά – “στρογγυλεύουν τις γωνίες” για να προωθήσουν ή να δικαιολογήσουν κάποιον ή κάτι, έχοντας την εντύπωση ότι απευθύνονται σε αφελείς, που ξεχνούν ή δε θυμούνται, υποθέτουμε ότι μάλλον θα επιχειρήσει να είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής στην Π.Ε. Κοζάνης. Θα τα καταφέρει; Σύντομα θα γνωρίζουμε.

Η Χύτρα

18 σχόλια

  • Αδερφέ το πρόβλημα δεν είναι ο κάθε πολιτικός που συμπεριφέρεται έτσι. Το πρόβλημα είναι οτι υπάρχει κόσμος που τους ψηφίζει

    • αφού τους φουσκώνουν τα μυαλά ρε φίλε και τσιμπάνε…. ψαρώνουν που τον στηρίζουνε κάποιοι από το κόμμα. Ο άνθρωπος αυτός μετά τις εκλογές ήρθε 1-2 φορές όλες και όλες και θέλει και βουλευτιλίκια??? ελεος

      • Ξαναλέω, ο οποισδήποτε μπορεί να θέλει οτι νομίζει δικαίωμα του. Και καμιά φορά να μην ήρθε. Οτι είμαστε στο 2022 και ακόμη λειτουργουν μηχανισμοί και μαγαζάκια από το 50′ δεν φταίει κανένας πολιτικός. Ο κόσμος που ψηφίζει έχει όλη την ευθύνη

  • Ποιο το περίεργο; Οσο πιο μακριά τόσο πιο “Άφθαρτος”, “Άσπιλος” και “Αμόλυντος”, άλλωστε ολοι του είτε ντόπιοι είτε φυτευτοί ντελιβεραδες και μάλιστα αφεντικο της ποιο καταστροφικής πολιτικής ειναι.

  • ακούστε να δείτε: για να επισημοποιηθεί η εξαιρετική του σχέση με την ΝΔ είναι πιθανόν να πάρει υφυπουργείο. Μετά όλοι θα θέλουν να τον γνωρίζουν και να τον ψηφίζουν. Οπότε να περιμένετε λίγο πριν βγάλετε συμπεράσματα.

  • Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε και την άποψη του για το χρηματιστήριο ενέργειας, τη νέα μεγάλη μπίζνα που εκπονήθηκε επι Σύριζα και υλοποιήθηκε από τη ΝΔ

  • Καρακασίδη ότι και να κάνεις Ο Χρόνης βουλευτής δεν βγαίνει βρυζίδου και πάλι βρυζίδου.

    • ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ …ΕΙΝΑΙ ΚΟΖΑΝΗ???? Ο ΜΙΣΘΟΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ…..

  • Το πουλέν της Ντόρας θέλει να εκλεγεί. Με αυτό το πλευρό να κοιμάται. Φτάνει με τους επισκέπτες και τους αδιάφορους σωτήρες της περιοχήςμας. . Ας μείνει Αθήνα ν

  • Δεξιούληδες έχετε τελειώσει και ακόμα χαμπάρι δεν το πήρατε
    αρχιστε να το συνηθιζετε απο τωρα σιγα σιγα , γιατι την βραδια των εκλογων θα εχει κλαματα και οδυρμους. Θα ξυνετε τον πατο της καλπης να βρειτε ψηφο και θα βρισκετε με το ζορι την δικη σας μονο.

  • Περιμέναμε κάτι να αλάξει με τον Κυριάκο ….
    Αλλά όταν αφήνει να επεμβαίνει η ΑΔΕΛΦΗ ΝΤΟΡΑ…

  • Αγαπητό Kozan ξεχνάτε φυσικά ότι υπάρχουν ακόμη δύο εκλεγμένοι της ΝΔ, οι οποίοι διαμένουν μόνιμα εκτός Νομού Κοζάνης. Ο ένας στην Αθήνα και ο άλλος στην Θεσσαλονίκη, όπου και ασκούν/ασκούσαν άλλη επαγγελματική δραστηριότητα. Δικαίωμα τους, δεν λέω. Επισκέπτονται και τον Νομό για χειραψίες.

    Η περιοχή αντιμετωπίζεται σαν τόπος ιθαγενών. Περιμένουμε από τους πολιτικούς μας, εκλεγμένους ή όχι να νοιαστούν για τον Νομό και το αύριο, από την στιγμή που οι ίδιοι και η οικογένεια τους δεν ζουν καν εδώ?

    Γιατί να νοιαστούν πραγματικά από την στιγμή που δεν Θα μεγαλώσουν εδώ τα παιδιά ή τα εγγόνια τους?

    • Ενώ η Βετα όλα τα χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Λιβαδερού . Πριν γράψετε την μπούρδα σας καλά είναι να σκέφτεστε και λίγο . Λίγο χρειάζεται ,όχι πολύ .

      • “Μπούρδες” δεν γράφω φίλε μου, αν έτσι σου φαίνεται κάτι που είναι αλήθεια και όλοι γνωρίζουν. Εδώ ο κόσμος χάνεται και κάποιους τους νοιάζουν νοιάζουν τα κόμματα.

        Πολύ σωστά, ξέχασα και την Βέττα, που επίσης δεν ζούσε εδώ, αυτό δεν αναιρεί ούτε “πατσίζει” αυτό που ισχύει και για τους υπόλοιπους δύο εκλεγμένους. Πολύ απλά ισχύει για όλους!

        Τα στενά κομματικά κριτήρια δεν με απασχολούν να εξισώσω ή να συγχωρέσω ότι οι 3 από τους 5 βουλευτές μας (όταν έρθει η ώρα να μην επανεκλεγούν) να μην έχουν καημό ούτε ευαισθησία για το μέλλον της περιοχής μας, γιατί πολύ αυτά οι ίδιοι ή οι οικογένειες τους δεν θα ζουν εδώ. Όπως δεν ζούσαν και πριν τις εκλογές.

        Αλίμονο στα παιδιά μας. Κάθε χρόνος που περνάει ο τόπος είναι όλο και φτωχότερος. Όποιος κάνει μια βόλτα έξω το καταλαβαίνει έντονα.

  • ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ …ΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ????? ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΡΗΜΩΣΕ Η ΚΟΖΑΝΗ ΤΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ……..

  • ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΆΝΟΥΝ, ΔΕΙΤΕ ΠΧ ΣΤΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪ́ΔΑ ΕΝΑ ΤΡΕΝΑΚΙ ΦΈΡΑΝ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝ ΞΎΛΙΝΟ ΦΡΆΧΤΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΈΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΏΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΒΓΟΥΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΆ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΕΙ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΣΤΙΕ ΛΑΚΟΎΒΕΣ ΦΩΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΥΘΕΝΆ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΘΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΥΦΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΈΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΏΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΌΒΟΥΝ ΒΌΛΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΤΑ ΛΑΜΌΓΙΑ.

  • Βρε καλώς τον, που κατοικοεδρευει ο εν λόγω κύριος;
    Τα παιδιά του σε ποιο σχολείο της Πτολεμαΐδας έχουν πάει;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.