kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Έξαλλος ο Κ. Μιχαηλίδης – Ούτε για τις απονομές…

9 Μαΐου 2022
11:23

Την έντονη ενόχλησή του για το γεγονός ότι στον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Κοζάνης, μεταξύ ΑΕ Ποντίων και Φ.Σ. Κοζάνης, δεν τον κάλεσαν να συμμετέχει στις απονομές, που ακολούθησαν, σε αντίθεση με άλλους αυτοδιοικητικούς του Δήμου Κοζάνης, όπως ο M. Φλώρος, ο Γ. Ιωαννίδης, ο Δ. Παφύλης, εξέφρασε σε φίλους και γνωστούς ο Κ. Μιχαηλίδης. “Με αγνόησαν αλλά δεν ασχολούμαι με άμπαλους” φέρεται να είπε, γεγονός που φανερώνει το μέγεθος της ενόχλησής του.

Η Χύτρα

26 σχόλια

  • Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΚΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ…..ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ…ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ…ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ….
    Ο ΣΑΛΤΣΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???
    ΤΟΝ ΚΑΠΕΛΩΣΑΝ???
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ???

  • Για το καλό σου το εκαναν Κυριάκο, ηξεραν οτι συγχίστηκες που πηρε το κυπελλο η ΑΕΠ και σε προστατευσαν!

  • Η επανεκκίνηση κινείται με ταχύτητα φωτός και ανατρέπει το στάτους κβο του αθλητισμού
    Τέλος οι έχοντες προσφορά στον αθλητισμό
    Επανεκκίνηση σημαίνει θέσεις,δημόσιες σχέσεις κλπ
    Τι μας νοιάζει το ποδόσφαιρο,αρκεί εμείς να περνάμε καλα

  • Μήπως ασχολείστε πολύ με τον Μιχαηλίδη
    Δηλαδή αυτοί την στιγμή αυτό το πράγμα είναι πού απασχολεί το κόσμο….
    Όσο για τον Κυριάκο καλά θα κάνει να μην είναι υποψήφιος…

  • Μήπως αντί να εκνευριστεί,θα ήταν καλύτερο να καταλάβει ο συγκεκριμένος κύριος,ότι η απαξίωση στο πρόσωπό του είναι η ποιό συμφέρουσα εκδήλωση;
    Θα δεί και άλλες τέτοιες συμπεριφορές ως τις επόμενες δημοτικές εκλογές….

  • Μιχαηλίδη άσε τις απονομές κατά μέρος …Είσαι συνυπεύθυνος μια που συγκυβέρνας για το χάλι της πόλης …Ούτε άσφαλτο στους δρόμους ούτε καν τους κεντρικούς η Παύλου Μελά είναι βομβαρδισμενη …Ούτε πεζοδρόμια ούτε γκαζόν κουρεμένα τα σκουπίδια στον ποδηλατοδρομο αργίλου είναι παντού σκυλιά παντού …Κανονικά έπρεπε να ντρέπεστε να βγήκε έξω και ο Μαλουτας και ο Σημανδρακος

  • Αν αυτου του μεγεθους τους ογκολιθους της προσφορας δεν καλουν τοτε στραβα αρμενιζουμε.Κριμα!!!Τον Κυριακο ριξατε;

  • Αμπαλος θεωρείται αυτός πού δεν γνωρίζει από ποδόσφαιρο….. κρίμα για τον Κυριάκο γιατί τα παιδιά που τρέχουν τώρα την ΕΠΣ, δυστυχώς Κυριάκο είναι όλοι σχετικοί με την μπάλα καί όχι….αμπαλοι.. Τώρα εάν ξεχάστηκες να καλεστεις…ε…δεν έγινε και τίποτα ούτε έχασε η Βενετιά βελόνι…. άλλωστε εσύ δεν πρέπει να δείχνεις κακία διότι και της μπάλας είσαι και σίγουρα κι από εσένα έχουν γίνει λάθη οπότε την επόμενη Κυριάκο μου,εάν υπάρχεις στο πολιτικό προσκήνιο εδώ θα είμαστε….

  • θράσος λέγεται αυτο και μπραβο στην επσ αν το εκανε σκόπιμα!!!κουρασες κυριακο φτανει πανε να σε κερασει κανα τσιπουρο ο βαγγελας!!!

  • Και τωρα που τον πηρατε χαμπαρι ,καλιο αργα παρα ποτε,να δουμε τι θα ψηφισεται για δημαρχο.Οσο για τον ογκολιθο της πολιτικης μπορει ανετα να τον κατεβασουν στο τοπικο του καραγατς(ως συμβουλο).

  • Φιλοσοφία υποψηφίου δημάρχου για τον αθλητισμό της περιοχής …η ΑΕΠ που δεν έδωσε το παιχνίδι στην Κοζάνη αλλά από την άλλη περήφανος που φόρεσε τη φανέλα του Εδεσσαϊκού ο οποίος δεν έδωσε το παιχνίδι στον Μακεδονικό .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.