kozan.gr: Οι ευθύνες για την αργοπορία στον καθαρισμό της κεντρικής πλατείας Κοζάνης

10 Μαΐου 2022
11:27

Οι ευθύνες για την αργοπορία στον καθαρισμό της κεντρικής πλατείας Κοζάνης, μετά τις 8 το πρωί, βαραίνουν τη διοίκηση (υπηρεσιακή & αυτοδιοικητική) του Δήμου Κοζάνης κι όχι τους εργαζομένους. Αυτοί ασκούν διοίκηση, αυτοί ορίζουν τι, πώς και πότε θα γίνει  κάτι …και στο τέλος αυτοί κρίνονται. Όσο για τους εργαζομένους, το kozan.gr επανειλημμένες φορές έχει εξάρει το ζήλο τους και ειδικά όταν σε αντίξοες καιρικές συνθήκες εκτελούν τα καθήκοντά τoυς (υπάρχουν δεκάδες αναρτήσεις για του λόγου το αληθές). Αν όμως κάποιοι στη διοίκηση του Δήμου Κοζάνης, νομίζουν ότι μπορούν να κρύβονται πίσω από τους εργαζομένους, σφυρίζοντας αδιάφορα και μεταθέτοντας τεχνηέντως τις δικές τους ευθύνες σ’ εκείνους, για να δικαιολογήσουν αυτό που για δεύτερη φορά, το τελευταίο δεκαήμερο συμβαίνει κι έχει καταγραφεί, ότι δηλαδή η κεντρική πλατεία της Κοζάνης, 8 η ώρα το πρωί δεν έχει καθαριστεί, όταν παλαιότερα “έλαμπε” από τις 7, τότε είναι βαθιά γελασμένοι. Αυτά με αφορμή τη σημερινή ανάρτησή του kozan.gr, έτσι ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις κι όλα να είναι ξεκάθαρα.

 

8 σχόλια

  • Σωστός. Απλα η λεξη παραιτηση και αναληψη ευθυνης ειναι αγνωστη για τους διευθυντες και τους αιρετους.

    • Χάρη στην ιστοσελίδα σας όλοι γνωρίζουμε τα “έργα και τις ημέρες” της Τριανδρίας. Ας αναρωτηθούμε όμως κάτι απλό. Τι θα γινόταν αν δεν γνωρίζαμε;;;; Μαλλον θα τους ξαναψηφιζαμε.

  • Μόνο αυτό; Τα σκουπιδιαρικα που βγαίνουν κάθε φορά που έχει κίνηση; 8 το πρωί και μέχρι το μεσημέρι, προκαλοντας μεγαλύτερο μποτιλιαρισμα. Δεν μπορούν τα σκουπίδια να μαζεύονται βράδυ; ούτε πρόβλημα κυκλοφορίας θα δημιουργείται, ούτε θα υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος τόσο με αυτοκίνητα όσο και με τους εργάτες. Βλέποντας οι εργάτες το πρόβλημα τρέχουν να προλάβουν και υπάρχει περίπτωση να γίνει ατύχημα.

  • Εκεί στο Δήμο δεν απορείτε που ο πιο απλός πολίτης έχει εντοπίσει αρκετά προβλήματα οπως καθαριότητα, αδέσποτα, κυκλοφοριακό. Γνωρίζεται το πρόβλημα με την κυκλοφορία στον Άγιο Αθανάσιο; το πρωί και το μεσημέρι κυριως λόγο των σχολείων;Έχετε δύο δρόμους την 3ης Σεπτεμβρίου και την Πλάτωνος μονοδρομηστε τις να τελειώνει το πρόβλημα, μια άνοδος μια κάθοδος τόσο δύσκολο είναι; Κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου;

    • λιγο δυσκολα στα κεντρικα σημεια της πολης αρκετους καδους τους αδιαζουν ηδη δυο φορες το μεσημερι κ την νυχτα επειδη γεμιζουν

  • Ποια πλατεία…? Κάντε ένα ρεπορτάζ δρόμου να δείτε τι κατάσταση επικρατεί σ’ όλη την πόλη…ποιο βρώμικη από ποτέ…Πλατανια..Γκέρτσου…χάλια..εγκατάλειψη…και επιτέλους κάποιος να ενδιαφερθεί για τις διαβάσεις .δεν υπάρχει υπηρεσία να τις βάψει δεν φαίνονται πουθενά.Πρεπει να θρηνήσουμε θύματα και μετά..
    Αναρωτιέται κανείς γιατί εγκαταλήφθηκε αυτή η πόλη τόσο πολύ.
    Κρίμα …!!!!

    • Απο που να ξεκινήσεις και που να καταλήξεις…. να πεις για την διαγράμμιση απο το βενζινάδικο του Δάλλα μέχρι την Λευκόβρυση που είναι ανύπαρκτη, να πεις για τον δρόμο μπροστά απο τον Σκλαβενίτη που ειναι ολος κακοφτιαγμενος με σαμαρακια; να πεις για τα αδεσποτα, για τα σκουπιδια για τις λακκουβες στους δρομους; τι να πεις; ολη η πολη παρατημενη στον αυτοματο πιλοτο απο μια δημοτικη αρχη που ηρθε στα πραγματα μονο για λογους ρεβανσισμου χωρις προγραμμα και ιδεες…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.