Πρωταθλητές στην καρδιά μας και στο γήπεδο (του Χ. Κάτανα)

11 Μαΐου 2022
19:08

Εχθές όλοι μας ακούσαμε εμβρόντητοι την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ να δικαιώνει τον Μακεδονικό αποδεχόμενη την ένσταση που απορρίφθηκε σε πρώτο βαθμό. Απόφαση που αφήνει την ομάδα της Κοζάνης μας, την πραγματική πρωταθλήτρια εντός των γηπέδων δεύτερη και -στέφει πρωταθλήτρια στις δικαστικές αίθουσες- την ομάδα του Μακεδονικού υποβιβάζοντας την Λευκίμμη.

Έυλογα κανείς διερωτάται πως μπορεί εν έτη 2022 να επιστρέφουμε σε τακτικές που θυμίζουν άλλες δεκαετίες γυρνώντας το ποδόσφαιρο 30 χρόνια πίσω σε εποχές “σκοταδισμού”. Αναρωτιόμαστε επίσης ως πολίτες αυτού του τόπου, που είναι οι άρχοντές της για να υπερασπιστούν, την τιμή της ομάδος μιας πόλης που αποτελεί την πρωτεύουσα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας; Που είναι εκείνοι που θα έπρεπε να είναι αρωγοί για να πάψουν τέτοιου είδους μεθοδεύσεις ;

Με αγωνία αναμένουμε την στάση που θα κρατήσει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας καθώς και οι υπόλοιποι άρχοντες του τόπου μας ώστε να αποκατασταθεί η αδικία απέναντι στο ιδρώτα και τον κόπο , διοικητικών, παικτών, του προπονητή αλλά και κάθε φιλάθλου που χάρηκε με την καρδιά του την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα πάρει θέση ο κ. Περιφερειάρχης και στη συνεχεία οι υπόλοιποι πολιτικοί εκπρόσωποι για να διεκδικήσουν το δίκαιο;

Για εμάς είστε και θα συνεχίσετε να είστε οι φυσικοί πρωταθλητές των γηπέδων και της καρδιάς μας!

12 σχόλια

  • οι υπόλοιποι άρχοντες σε λίγο καρό θα μας θυμηθούν που θα ψάχνουν για ψηφαλάκια!! αλλά θα φάνε μεγάλο άκυρο.

    • Ο ακριτιδης καλά θα κάνει να κάτσει στα αθηναϊκά αυγά του. Το λόγο έχουν πλρον άνθρωποι που μένουν, γνωρίζουν καλά και κυρίως αγαπάνε τον τόπο μας. Εδώ δε φτουράνε τέτοιοι τύποι του κομματικού σωλήνα γιατί απλά δεν έχουν κανιά τύχη.
      Κ. Κάτανα πάρε τη ρεβάνς και τρέλανε μας!
      Κοζαναρα ομαδάρα !!!

      • Καλά όταν ο Κάτανας θα θέλει να αποκτήσει επαφές με τον Ακριτίδη τότε να σε δω αν θα τα λες αυτά

        • Το αντίστροφη ισχύει αγαπητέ . Εκείνος τι θα κάνει στον τόπο εάν χρειαστεί τον Κάτανα . Εάν βέβαια τον ενδιαφέρει ο τόπος μας. Η έχεις την εντύπωση πως ακριτιδης θα είναι βολεμένος μια ζωή ; Μπα…

  • Πραγματικά είναι μία κατάπτυστη απόφαση πού γυρνάει πολλά χρόνια πίσω το ποδόσφαιρο όμως έχουν σημαντικές ευθύνες οι πολιτικοί του Νομού μας πού απουσίαζαν φοβούμενοι μήν πλήξουν την κυβέρνηση.
    Καλά για τον περιφερειάρχη δεν το συζητάμε.
    Αυτός είναι ΑΠΏΝ από την επόμενη των εκλογών.
    Κύριε Κάτανα μάλλον είναι γραφτό με εσένα Περιφερειάρχη η Κοζάνη να παίξει στην Α Εθνική!!!

  • Θα συμφωνήσω με την αδικία εις βάρος της Κοζάνης αλλά που ήσασταν όλοι εσείς με την αδικία εις βάρος της ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ όταν κλήθηκαν στην Super league 2 όλες οι ομάδες της Football League εκτός από αυτή.
    Αλλά έτσι είναι άλλο ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ και άλλο Πόντιοι Κοζάνης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.