Συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου Θεσσαλών και Φίλων Ν. Φλώρινας με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας

16 Μαΐου 2022
20:51
Κανένα σχόλιο

 

Τη Δευτέρα 16/05/2022 αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Θεσσαλών και Φίλων Ν. Φλώρινας πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κον Σωτήριο Βόσδου. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα καθήκοντα του, παρουσίασαν τις δράσεις του συλλόγου καθώς, και τον προγραμματισμό πολιτιστικών εκδηλώσεων τους επόμενους μήνες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Θεσσαλών και Φίλων Ν. Φλώρινας εκπροσώπησαν, η Πρόεδρος Αγαθή Οικονόμου, η Γραμματέας Δέσποινα Τσακνάκη και η υπεύθυνη χορευτικών τμημάτων Στεργιαννή Ιωάννου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.