kozan.gr: M. Kαρυπίδου σε Μ. Μακρυγιάννη: “Αυτό το “στυλάκι” εκεί που σας παίρνει”, του είπε κι αποχώρησε (Βίντεο)

17 Μαΐου 2022
14:18

 “Αυτό το “στυλάκι” εκεί που σας παίρνει”,  είπε η περιφερειακή σύμβουλος της αντιπολίτευσης Μ. Καρυπίδη στον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Μ. Μακρυγιάννη κι αποχώρησε, όταν κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης  και της συζήτησης του θέματος για την ΕΠΤΑΚ (δείτε εδώ αναλυτικά), ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών άφησε μια αιχμή για τα μέλη της μείζονος αντιπολίτευσης. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

10 σχόλια

  • πραγματικα ρε παιδι τετοια επαρση και αλλαζονεια δεν ξαναδα σε καμια αλλη περιφερειακη αρχη,ο χρονος μεχρι να φυγετε μετραει αντιστροφα

  • Α ρε κασαπιδη με τις αλλαγες σου για τις ισσοροπιες,ειναι δυνατον ρε να αλλαζεις Γιουλα και Σαββοπουλο;γελανε και τα γελια ρεεεε,σε ψηφισαμε μας εχασες,αντε γεια.

  • χαίρομαι με την δυναμικότητα των γυναικών και της αντιπολίτευσης. η Δημοκρατία απαιτεί σεβασμό σε όλα τα μέλη και όχι αξιώματα κ. Προεδρε

    • Παντως το λεξιλογιο της Μαριας πρεπει να παραδεχτουμε ολοι ειναι πολυ πλουσιο!!Ποτε δεν μου αρεσαν οι γυναικες που μιλανε ετσι.Τις θελω ευγενικες .Για παραδειγμα σαν τη Δαδαμογια!

  • Σε αυτό αλλά και στο προηγούμενο περιφερειακό Συμβούλιο η γελοιότητα έχει τον πρώτο λόγο, γιατί άραγε, γιατί αυτή η άθλια κατάσταση;;

  • Ε όχι και να συγκρίνουμε το επίπεδο Μακρυγιάννη με της Καρυπίδου!
    Αν βρείτε μια τεκμηριωμένη πρόταση της, έστω και μια… (?)…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.