kozan.gr: Η ατάκα του Ι. Κιοσέ στην Κ. Δαδαμόγια, για την ΕΠΤΑΚ, που την έκανε να “κομπλάρει”: “Πολλάκις ακούστηκε ότι ήταν “πλυντήριο” και θα το κλείναμε” (Βίντεο)

17 Μαΐου 2022
14:00

Η σημερινή πρωτόγνωρη ομοπαραταξιακή αντιπαράθεση, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, μεταξύ των περιφερειακών συμβούλων της συμπολίτευσης Ι. Κιοσέ & Ι. Γιάτσιου με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης και Προέδρου της ΕΠΤΑΚ Κ. Δαδαμόγια, σε σχέση με την ΕΠΤΑΚ (διαβάστε εδώ),  σημαδεύτηκε κι από την ατάκα του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, με πολλά υπονοούμενα και προς τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη.Πολλάκις ακούστηκε ότι ήταν πλυντήριο και θα το κλείναμε“, είπε ο Ι. Κιοσες στην Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης & Πρόεδρο της ΕΠΤΑΚ  όταν η ίδια επέμενε και προειδοποιούσε ότι αν δεν ψηφιστεί η συγκεκριμένη πρόταση για ένταξη στο ΕΑΠ, για χρηματοδότηση της ΕΠΤΑΚ, με το ποσό των 300.000 ευρώ, δε μπορεί να λειτουργήσουμε την εταιρεία. “Ας την κλείσουμε”, είπε ο Ι. Κιοσές. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

17 σχόλια

    • Αν δεν με απατάει η μνήμη μου ο κυριος Κιοσές ήταν Αυτοδιοικητικός και επι
      θητείας του κυρίου Δακή.Υπήρχε και τότε η ΕΠΤΑΚ,τότε δεν τον πείραζε η ύπαρξη της τώρα τον ενοχλεί;

      • Τότε δεν ήταν ενεργή…υποτίθεται ότι θα γινόταν εκκαθάριση της εταιρείας μιας και δεν παρείχε έργο (όπως και τώρα) και ουσιαστικά ήταν μόνο ζημιά για την περιφέρεια..

  • Ο Κασαπιδης το εχασε το παιχνιδι οταν εκανε αλλαγες,ειναι δυνατον να φυγανε απο θεσεις ευθυνης οι Γκατζαβελη-Σαββοπουλος-Κιοσσες;Δηλαδη οι Ντιο-κιανας ασε να μην συνεχισω για αλλους ειναι οι αξιοτεροι;”εγκληματα” εκανες κασαπιδη και δυστυχως δεν διορθωνοντε.Βαβλιαρα γιατι δεν αφησες στον τουρισμο;Αξιος μονο εσυ που την ανελαβες;

  • Οταν διαχειριζεσαι δημοσιο χρημα δεν χωρανε ευγενειες.Τα ειπε ολα οπως πρεπει ο κιοσες,χωρις φανφαρες με αξιοπρεπεια Μπραβο Γιαννη!

  • Η δυσαρέσκεια του κ.Κιοσσέ στο πρόσωπο Κασαπίδη ήταν αυτή η συμπεριφορά! Πάει στη Θεσσαλονίκη μέσω Ιωαννίνων!
    Οσον αφορά την κ.Δαδαμόγια δεν ειπε κανεις ειναι έμπειρη θα φανει στην πορεία και στην τελική δεν μπορεί να ειναι οι ιδιοι και οι ίδιοι σε ολες τις θέσεις. Το τι αφησαν στα χρόνια αυτοδιοίκησης αυτοί που υπήρχαν και προηγουμένως το βλέπουμε! Δώστε χωρο στους υπόλοιπους Κασαπιδη εχεις εσωκομματικά απο τους αιρετούς σου αλλά και γενικά δεν θα κατέβει κανείς απο το ψηφοδέλτιο σου ετσι οπως τους έκανες πέρα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.