kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Δεν κρύβεται, πλέον, Γιώργο μου…

17 Μαΐου 2022
18:25

 

Τα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας και κυρίως στο ύφος και τους υψηλούς τόνους που συνέβησαν (δείτε εδώ & εδώ), αποδεικνύουν αυτό που διαφαίνεται, ξεκάθαρα, το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η παράταξη της Περιφερειακής Αρχής έχει χωριστεί σε δύο “στρατόπεδα” ενώ υπάρχει μια μικρή μερίδα περιφερειακών συμβούλων & Αντιπεριφερειαρχών που, προς το παρόν, μένει αμέτοχη & ουδέτερη, ώστε να δει προς τα που θα οδηγηθούν τα πράγματα. Και καλά οι δύο Αντιπεριφερειάρχες Δαδαμόγια & Μακρυγιάννης, ως νέοι/ες στα καθήκοντά τους, μπορεί, κάποιες φορές, να αγνοούν βασικά διαδικαστικά πράγματα ή να αδυνατούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις εμπειρότερων συμβούλων, στα συλλογικά όργανα που συμμετέχουν ή προΐστανται, εκείνος, όμως, ο “μαέστρος” της “παρέας”, ο Γιώργος, τι κάνει για να προστατέψει και τις δύο πλευρές; Ακόμη ψάχνει τη “μπαγκέτα” του; Με την κατάσταση αυτή να βαίνει προς το χειρότερο και με τον Περιφερειάρχη να αδυνατεί, λόγω της έπαρσης που τον διακατέχει, να συζητήσει, με όλους, αναζητώντας τις βαθύτερες αιτίες και κυρίως τις λύσεις προκειμένου να θεραπεύσει αυτή την προβληματική κατάσταση, εκείνος περί άλλων τυρβάζει. Με τις επιδόσεις του, ως Περιφερειάρχης, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, να έχουν αποδειχτεί φύκια αντί για μεταξωτές κορδέλες, θα πρέπει να αρχίσει να καταλαβαίνει (όσο κι αν δυσκολεύεται να το παραδεχτεί) πως η μόνη ελπίδα, ευχή και προσευχή του, από εδώ και πέρα, θα πρέπει να είναι μία και μοναδική. Μέσα στους επόμενους μήνες να μην εμφανιστεί και δηλώσει “παρών” κάποιο αξιόλογο πρόσωπο που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας. Διότι αν κι εφόσον συμβεί αυτό, τότε είναι βέβαιο, πως την επόμενη φορά, θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για εκείνον.

Η Χύτρα

19 σχόλια

  • Τελείωσες Γιώργο αρκετά σε ανεχτηκαμε..θα είσαι μια καμία ανάμνηση όπως ο Καρυπίδης…δεν μάζεψε τους Συνεργάτες σου ποτέ..να μιλήσεις.

  • Στην Καστοριά θα χάσει πάνω από τους μισούς γιατί άκουσε απολιθώματα του παρελθόντος και άδειασε τον πιο ικανό του συνδυασμού του που πήρε μόνος του οσους ψήφους πήραν μαζί η δεύτερη και ο τρίτος,ο κόσμος δεν είναι πρόβατα, έχει κριτήριο, δυστυχώς ακούει άτομα που η κοινωνία τα απέβαλε.Καληνυχτα κασαπιδη.

  • Ο/Η Περιφέρεια ξανά ούτε με κυάλι! 4 χρονια χαμενα για την Δ.Μακεδονια! λέει:

    Καληνυχτα Κασαπιδακο…εχεις τελειωσει προπολου και εσυ και η παραταξη σου και ακομα περισσοτερο η μπλε παρωδια που λεγεται ελληνικη κυβερνηση. Πειτε το στα τρολς σας μπας και το εμπεδωσουν κι αυτα!

  • Η επιτυχία του Κασαπιδη στη διαχείριση της περιφέρειας στην πιο δύσκολη περίοδο που έχει περάσει προκαλεί πλέον εμμονές σε πολλούς και διάφορους. Ο κόσμος βλέπει και μπορεί να κρίνει και μετά τις εκλογές πάλι ο Κασαπιδης θα είναι νικητής από την πρώτη Κυριακή.

    • Την επιτυχια που την ειδες?
      Εφτιαξε ενα δρομακι η μπαζωσε ενα ρεμα σε κανα χωριο και το θεωρεις αυτο μια τρομερη επιτυχια που θα τον ξαναψηφισει ο κοσμος? Αν το νομιζεις αυτο τοτε μαλλον η δεν ζεις στην περιοχη η απλα εισαι αυλικος του βολεμενος και νομιζεις οτι θα ξαναβγει. Καλο θα ηταν να ξυπνησεις γιατι δεν εχουμε πια 2019…αλλα μέσα του 2022…οτι μπλε υπαρχει πια απο περιφερειαρχη μεχρι και πρωθυπουργο εχει καει πλεον πολιτικα. Ολος ο κοσμος ειναι δυσαρεστημενος εξοργισμενος και εξαθλιωμενος και θα το διαπιστωσετε την ημερα της καλπης αυτο πολυ περισσοτερο.

    • Και υποθετικά να πούμε πως δεν κατεβάζει κανέναν ο ΣΥΡΙΖΑ, η Ζεμπιλιαδου θα είναι προτιμότερη σαν λύση.

    • Καταρχην μεγαλυτερα τρολακια απο σας τους αυλικους του Κασαπιδακου και του Σταθικα δεν υπαρχουν. 3 χρονια εδω μεσα βαρεθηκαμε να βλεπουμε τα ωσανα και τα μπραβο σας ακομα και οταν αποδεδειγμενα τα εχουνε κανει ολα…..να μη πω οπως το σκεφτομαι και κοπει το σχολιο… ας το πω πιο ηπια…μαντάρα.

      Κατα δευτερον…με αυτα που εχει κανει και κανει ακομα θα χασει μονος του , πλεον εχει καει πολιτικα ο Γιωρικας σου κυριε Σερβιωτη…τωρα αν τον ψηφισει κανενα χωριο με 50-100 κατοικους και το θεωρειτε για σας νικη…οκ οπως νομιζετε εσεις ξερετε..αλλα αν θελεις να ακουσεις ονοματακια… 2 πιθανα σεναρια ειναι η θα χασει απο καποιον του Συριζα που ειναι και το πιο επικρατεστερο κιολας , αλλα αν δεν κατεβασει καποιον ο Συριζα πολυ πιθανον να χασει απο τον φιλο του τον Κατανα που τον στηριξε τον Γιωρικα σου το 19 γι αυτο βγηκε κιολας αλλιως δεν θα βλεπε ουτε στον υπνο του το 50% που πηρε… η αλλιως απ την Ζεμπελιαδου. Οτι δεν θα ξαναδει παντως περιφερεια ουτε με το κυαλι ο Κασαπιδακος αυτο ειναι το μονο βεβαιο.

    • Θα χάσει από τον οποιοδήποτε!
      Αν εννοείς ποιός θα κερδίσει, είναι αδιάφορο για μια κοινωνία καθημαγμένη Θα στείλει στον αγύριστο ΟΠΟΙΟΝ θεωρεί ότι έχει ευθύνη
      Και ο Κασαπίδης έχει ευθύνες Πολλές!!!
      Μην ψάχνεις ποιός θα τον κερδίσει Ο τυχαίος…
      Γιατί θα χάσει! Απλά, θα τιμωρηθεί για την κατάντια όλων μας. Θα πληρώσει και για την κυβέρνηση και για την περιφέρεια (δικά του λάθη, τα λάθη ολονών) και για το δήμο, την τοπική κοινότητα, ακόμη και για το σύλλογο ή το σωματείο

  • Ένας νάρκισσος ο Κασαπιδης ενδοτικος στους κόλακες γεγονός που φαίνεται και από τις επιλογές του στους ανώτατους υπηρεσιακούς παράγοντες. Αρκετοί ανίκανοι , που του απευθύνονται λες και είναι ο Καίσαρας. Είναι δύσκολο να διώξεις κόλακες αλλά στο τέλος την πληρώνει η διοίκηση και ο κόσμος.Επιλογες υπερκομματικες προκειμένου να κερδίσει κάποιους Πασοκούς και Συριζαιους χρησιμοποιώντας τη διοίκηση για προσωπικούς του στόχους, όπως η επανεκλογή του. Δυστυχώς και αυτούς που ” τίμησε” δεν έχει ψηφοθυρικα και δεν ξέρω αν οι δικοί του θα παραμείνουν δίπλα.

  • Το μεγάλο έγκλημά του, ήταν η ολιγωρία στην απόφαση εν μια νυκτί της κυβέρνησης για απολιγνητοποίηση.
    Έπρεπε να αντιδράσει σφόδρα!
    Τώρα το πληρώνει όλη η χώρα.

  • Σωρηδόν τα παράπονα στην Πειραιώς για τον Γιώργο!!!!
    Η Πειραιώς αφήνει να εννοηθεί ότι το… πρόβλημα το γνωρίζουν και θα διορθωθεί όταν έρθει η κατάλληλη ώρα…
    Ο νοών νοείτω…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.