Πρωτιά στα 10χλμ στις γυναίκες και στο Run Greece της Καστοριάς από τη 15χρονη Μαρία Β. Καβουρίδου με καταγωγή από το Μικρόβαλτο

18 Μαΐου 2022
12:19
Κανένα σχόλιο

Άλλη μια πρωτιά για την 15χρονη δρομέα Μαρία Β. Καβουρίδου με καταγωγή από το Μικρόβαλτο, που τερμάτισε 1η στα 10χλμ στις γυναίκες σε χρόνο 43:49 στο Run Greece της Καστοριάς, που διοργανώθηκε την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 από τον ΣΕΓΑΣ,

σε συνεργασία με την Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και συμμετείχαν συνολικά περισσότεροι από 1500 δρομείς.

Στον ίδιο αγώνα και στα 10χλμ είχαμε ακόμη συμμετοχές Μικροβαλτινών, τον Τάκη Σταθόπουλο με χρόνο 48:58 που τερμάτισε 1ος στην ηλικιακή κατηγορία 60-64 και 33ος στη γενική κατάταξη, τον Λευτέρη Τσάμο (53:57) και τη Νίκη Μανάδη (57:23, 15η στις γυναίκες, 2η στην ηλικιακή κατηγορία).

Μικροβαλτινούς είχαμε και στο δρόμο των 5χλμ, όπου συμμετείχαν ο Σάκης Δαρδούμπας και η Παναγιώτα Κ. Αλεξοπούλου.

Συμμετείχαν ακόμη οι δρομείς -με συζύγους εκ Μικροβάλτου-, Δημήτρης Ράντογλου στα 10χλμ και Γιάννης Ποδιώτης στα 5χλμ.

Το Run Greece της Καστοριάς περιελάμβανε επίσης τον Ημιμαραθώνιο αγώνα και την παιδική διαδρομή.

mikrovalto.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.