Γ. Ζεμπιλιάδου: “Τα άστοχα πειράματα και τα παιχνίδια κερδοσκοπίας ήδη τα πληρώνουμε ακριβά, ειδικά εμείς εδώ στη Δυτική Μακεδονία”

19 Μαΐου 2022
05:51

Σε ανάρτησή της στο facebook η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δ. Μακεδονίας Γ. Ζεμπιλιάδου, αναφέρει: “Φωτοβολταϊκά στις στέγες, καθολικό «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» και ενεργειακές κοινότητες των κατοίκων και των τοπικών επιχειρήσεων, που εδώ και δυο χρόνια πιέζουμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο να προταχθούν, για να αντιμετωπισθεί η ενεργειακή φτώχεια και η εξάρτηση από εισαγόμενα καύσιμα, που επέφερε η βίαιη απολιγνιτοποίηση, περιλαμβάνονται σήμερα μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Κομισιόν, για το σχέδιο «REPowerEU», με στόχο τον σταδιακό τερματισμό της εξάρτησης της ΕΕ από τα ρωσικά ορυκτά καύσιμα… Να πούμε βέβαια ότι στόχος πρέπει να συμπληρωθεί με την απεξάρτηση και απο το πανάκριβο εισαγόμενο ορυκτό καύσιμο εξ Αμερικής, το υγροποιημένο Φυσικό αέριο. Αυτό όμως για να γίνει απαιτείται να αλλάξει η καταφανώς λανθασμένη και εθνικά επικίνδυνη, ενεργειακή πολιτική της κυβέρνησης και να πάμε στην ομαλή Απολιγνιτοποίηση με μετάβαση από τον λιγνίτη στις ΑΠΕ και χρονοδιάγραμμα έως το 2050, όπως όλες οι Χώρες της ΕΕ…. Τα άστοχα πειράματα και τα παιχνίδια κερδοσκοπίας ήδη τα πληρώνουμε ακριβά, ειδικά εμείς εδώ στη Δυτική Μακεδονία…”.

2 σχόλια

  • Η περιφερεια μας, εχει αλλες προτεραιοτητες. Επιδοτει για δευτερη φορα , κατ, επιλογη συγκεκριμενους φουρνους και φαρμακεια δινοντας επιδοτηση 195.000 ευρω. Νεο επιχειρησιακο προγραμμα Δυτικης Μακεδονιας.!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.