kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Eπιστρέφει στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Δήμου Κοζάνης;

19 Μαΐου 2022
09:41

 

Η τοποθέτηση του Γ. Κοκκαλιάρη στη χθεσινή διερευνητική συνάντηση για τη δημιουργία νέου συνδυασμού – ψηφοδελτίου στο Δήμο Κοζάνης, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΝΕΦΕΛΗ» (δείτε εδώ σχετικά), έδειξε ξεκάθαρα ότι οι εκλογές του 2023 δεν τον αφήνουν αδιάφορο. Πολλές φορές, τα προηγούμενα χρόνια, κάθε φορά που πλησίαζε μια εκλογική αναμέτρηση, τ’ όνομά του ακουγόταν για την επιστροφή του στα κοινά, όμως, πάντα, στο τέλος, δε συνέβαινε αυτό. Και τώρα, σ’ αυτή την περίπτωση, γνωρίζοντας τις πολλές δυσκολίες κι εμπόδια που μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε νέο αυτοδιοικητικό εγχείρημα, όπως αυτό που επιχειρεί μια ομάδα νέων, ηλικιακά, ανθρώπων της πόλης, κανείς δε μπορεί να προβλέψει την εξέλιξή του  και κατ’ επέκταση την “τύχη” του.  Πάντως, το αξιοπρόσεκτο, ως προς την περίπτωση του Γ. Κοκκαλιάρη, συνοψίζεται σε κάποιες από τις ατάκες, που ακούστηκαν από εκείνον, στην χθεσινή συνάντηση: “Έχουμε ένα μεγάλο κενό”, “βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια”, “μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα”. Αυτές οι κουβέντες δείχνουν πως ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Δήμου Κοζάνης. Το αν θα τεθεί επικεφαλής κάποιου συνδυασμού, το αν θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε κάποιο σχήμα που θα δημιουργηθεί ή το αν πάλι – στο τέλος – θα μείνει “εκτός”, θα το μάθουμε σύντομα…

H Xύτρα

38 σχόλια

  • Εγώ γιατί βλέπω έναν πολιτικό αχταρμά – χυλό με συμμετοχή από τη δεξιά μέχρι τη δήθεν Τσιπρέικη αριστερά;
    Αν κερδίσει τις εκλογές αυτό το σχήμα, πώς θα λειτουργήσει χωρίς κοινή αντίληψη για το πώς πρέπει να πορευτεί ο Δήμος Κοζάνης;
    Δεν υπάρχει τίποτα πιο απολίτικο από το μια παρέα είμαστε, λες και βρισκόμαστε στα 15μελή των Γυμνασίων, τότε που μαθαίναμε τι είναι συμμετοχική δημοκρατία και πώς πραγματώνεται μέσα από την ενεργή παρουσία όλων.
    Ίδιας σύλληψης προσπάθεια έγινε και στις προηγούμενες εκλογές με τη διαδικτυακή πρόσκληση συγκρότησης ψηφοδελτίου που κατέληξε σε παταγώδη αποτυχία, αφού πολιτικά ήταν ασπόνδυλη, χωρίς θέσεις και κανένα όραμα πέραν φιλολογικών συζητήσεων – απόψεων καφενειακού – καφετεριακού τύπου.

    • Δλδ όλοι οι συνδυασμοί που εμφανίζονται στις εκλογές έχουν όλα αυτά που λες; εμφανίζονται 6 μήνες πριν τις εκλογές και μετά εξαφανίζονται. Η διάθεση της ενασχολησης με τα κοινά του Δήμου δεν έχει καμμια σχεση με τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός. Το πεζοδρόμιο που πρέπει να γίνει δεν έχει να κάνει με το κόμμα που υποστηρίζεις.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! Είτε είσαι μπλε, πράσινος και ροζ πρέπει να το φτιάξεις. Και τουλάχιστον κάποιοι θουν να ασχοληθούν με το ελληνικό του τόπου. Κάποιοι άλλοι απλά σχολιάζουν..

    • Για ποιο λόγο ? Επειδή είναι ευγενικό και συμπαθητικό παιδί ? Για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω κάτι προσωπικό με τον Γιάννη μάλιστα μου είναι και πολύ συμπαθής , αλλά η δουλειά του δημάρχου αν θέλεις να την κανείς καλά ειναι πολύ δύσκολη και χρειάζεται γνώσεις , ικανή ομάδα που θα στελεχώσει τον συνδυασμό αλλά το κυριότερο σχέδιο και όραμα για τον δήμο μας .Κανένας από αυτούς που υποτίθεται ενδιαφέρονται δεν μας μίλησε για το τη θέλει να κάνει στον δήμο αν καταφέρει να εκλεγεί .

  • Τι εγινε τρολακια σας επιασε φοβια? τοσο πολυ φοβαστε. αν θελει να ασχοληθει δεν θα σας ρωτησει ή μηπως σας χαλαει τα σχεδιακια. μηπως ειστε βαλτοι απο κανεναν γουαναμπι και τρελενεστε που μπαινει ο Γιαννης στο παιχνιδι?

  • Η ατάκα του ήταν “βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια” ενώ και εκεί εκπροσωπεί το παλιό και όχι το νέο!!!

  • Μακάρι να πάει για υποψήφιος Δημάρχου ο Γιάννης Κοκαλιαρης και θα εκλεγεί . Πρέπει ομως να το αποφασίσει έγκαιρα και να βγει μπροστά με προοδευτικό πρόσημο και συνεργάτες και θα τον στηρίξουμε .!!!

  • Νέος οριμος και με εμπειρία στα κοινά και αυτοδιοικητικά . Από μικρό παιδί στον επαγγελματισμό μαζί με τον πατέρα και τ αδέρφια του χωρίς στειρεσ αντιπαλότητες :
    Μακάρι να ξεκινήσει κι είμαστε παρά πολλοι που θα συνεργαστούμε και θα τον στηρίξουμε για να ξεκολλήσει επι τέλους ο Δήμος από την αδράνεια μέχρι ανυπαρξίας που βρίσκεται σήμερα:!!!

  • πολλα πρεπει να αλλαξουν , αλλα ο Γιαννης τι θα κανει δλδ που δεν εκανε πριν?

    ολοι οι φωστηρες εδω…

  • Αυτός δεν ήταν που έφερε τον Τσίπρα αυτοπροσώπως στην Κοζάνη? Τι έγινε και κατεβαίνει σε ανεξάρτητο συνδυασμό? Και ο Τσίπρας είναι ακόμα στον ΣΥΡΙΖΑ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.