kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Φωτογραφία από αναγνώστη του kozan.gr για παράνομο παρκάρισμα στον πεζόδρομο της Μ. Αλεξάνδρου

19 Μαΐου 2022
18:22

Σημερινό παράνομο παρκάρισμα στον πεζόδρομο της Mεγάλου Αλεξάνδρου στην Πτολεμαΐδα.

12 σχόλια

  • Άρχοντας… Στην Βάσ. Σοφίας μόνο που δεν φτύνουν τους πεζούς οι οδηγοί όταν διαμαρτύρονται…

  • Κι αν είσαι και παπάς, με την αράδα σου θα πας. Βλέπω ο κλήρος τηρεί το σεμνά και ταπεινά που είχε πει και μια ψυχή…

  • καλή η ενημέρωση του kozan.gr αλλά νομίζω πως έπρεπε να τηλεφωνήσει στη Δημοτική Αστυνομία για να επιβάλει το προβλεπόμενο πρόστιμο και να αφαιρέσει τις πινακίδες του οχήματος!

  • Πτολεμαιδα εισαι…
    η πολη που ο καθενας παρκαρει οπου θελει το καρουλι του
    μηχανακια ποδηλατα καβαλανε πεζοδρομια
    και ο πεζος τι να κανει? να πεταξει?

  • ποιοι είστε εσείς που θα κρίνετε που μπορεί να παρκάρει ο Μητροπολίτης; Συμπεριλαμβάνεται μέσα στις αρχές του τόπου και έχει το δικαίωμα να παρκάρει όπου τον εξυπηρετεί. Για κοιτάξτε τη δουλειά σας και αφήστε τον ιερό κλήρο να διακονεί το ποίμνιο. Χριστός Ανέστη!

  • Πριν κρίνεται και σχολιάζετε και καταδικάζεται υπάρχει κ το τεκμήριο της αθωότητας υπάρχουν πολλοί γιατροί μέσα μπορεί μπορεί αλλά μπορεί και το άλλο ότι κ να είναι πρώτα ψάχνουμε λ μετά

  • Σας ενόχλησε αυτό μόνο ελάτε στην Παύλου Μελά να δείτε ο κ που έχει την ταβέρνα έχει κάνει κατάληψη σε όλο τον πεζόδρομο με τα τραπέζια με τα διαχωριστικά που έβγαλε με τις σόμπες τα μανιτάρια ούτε στα σπίτια μας δεν μπορούμε να μπούμε αν τολμάς κάνε παρατηρηση

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.