Οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας σε ρόλο Ραδιοφωνικού Παραγωγού (Φωτογραφίες)

23 Μαΐου 2022
08:37

Μία μοναδική εμπειρία έζησαν μαθήτριες από το3ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας και μία μαθήτρια από το Ειδικό Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας, καθώς είχαν την ευκαιρία να γίνουν για 2 ώρες ραδιοφωνικοί παραγωγοί, την Κυριακή 22 Μαΐου, στον Ραδιοφωνικό Σταθμό VIVA GR 102,8. Οι μαθήτριες μαζί με τις εκπαιδευτικούς Βίκυ Χατζηκυριάκου, Όλγα Ντέλλα και Δώρα Κοκοβιάδου και τη μουσική συνδρομή του Νίκου Ματθαιου, ταξίδεψαν τους ακροατές στον χρόνο μέσα από λογοτεχνικά κείμενα για την Άλωση της Πόλης, τη Γενοκτονία των Ποντίων και τη Μικρασιατική καταστροφή. Επέλεξαν τραγούδια για να “ντύσουν” μουσικά την εκπομπή τους και τραγούδησαν ζωντανά στο στούντιο, χαρίζοντας τη ζωντάνια της εφηβείας τους. Γι’ αυτή τη μοναδική ευκαιρία που τους δόθηκε ευχαριστούν, μαθητές και εκπαιδευτικοί, τον Στέλιο Ανδρονικίδη, ιδιοκτήτη του Σταθμού, για τη φιλοξενία αλλά και γιατί ενθαρρύνει τέτοιες όμορφες πρωτοβουλίες των σχολείων του τόπου μας.

 

2 σχόλια

  • Οικογενειακή υπόθεση… αν ήταν δράση όλου του σχολειου θα έπρεπε να πάρουν μέρος κι αλλά παιδιά… και γιατί μόνο μαθήτριες και όχι μαθητές;

  • Την επόμενη φορά θα σας καλέσουμε,
    εσάς τον ανώνυμο κριτή,
    να αναζητήσετε μαθητές πρόθυμους
    να αφιερώσουν σχεδόν όλα τα Σαββατοκύριακα του χρόνου
    σε δράσεις και εκδηλώσεις που ήδη έγιναν ή θα γίνουν μες στον Ιούνιο.
    Εμείς, μετά από ανοιχτό κάλεσμα, αυτούς βρήκαμε. Αυτές, για την ακρίβεια, βρήκαμε.
    Αυτα τα κορίτσια απέμειναν.

    Θα χαρούμε αν εσείς βρείτε κι άλλους πολλούς
    με την ίδια διάθεση να θυσιάσουν πολλά, για να προσφέρουν ακόμα περισσότερα.

    Αλλά, ξιπασμενα λόγια
    μαραμενων ανθρώπων…

    Όλγα Ντέλλα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.