Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης: Υποβολή αιτήσεων για την σύνδεση νέων καταναλωτών στο δίκτυο της Τηλεθέρμανσης Κοζάνης για την περίοδο λειτουργίας 2022/2023

23 Μαΐου 2022
10:19

 

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ανακοινώνει τις νέες προθεσμίες υποβολής αιτήσεων για την σύνδεση με το σύστημα τηλεθέρμανσης στην πόλη της Κοζάνης, της Τοπικής Κοινότητας της Ν. Χαραυγής και της περιοχής της Ζ.Ε.Π. του Δήμου Κοζάνης για την επόμενη χειμερινή περίοδο λειτουργίας 2022/2023.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους από τις  24 Μαΐου 2022 μέχρι και τις 06 Ιουνίου 2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 προκειμένου η επιχείρηση να προγραμματίσει την προμήθεια των απαιτούμενων υλικών και την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών.

Διευκρινίζεται, ωστόσο, ότι λόγω της επικρατούσας διεθνούς οικονομικής και πολιτικής συγκυρίας, ενδέχεται η άφιξη και εγκατάσταση των θερμικών υποσταθμών των καταναλωτών να παρουσιάσει σημαντική καθυστέρηση. Για τον λόγο αυτό, θα εξυπηρετηθούν κατά προτεραιότητα αιτήσεις καταναλωτών που αφορούν οικοδομές χωρίς άλλο εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στο γραφείο του Τμήματος Πελατείας της Υπηρεσίας τηλεθέρμανσης της Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης, τα οποία βρίσκονται στο κτίριο της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, 2ο χλμ. Π.Ε.Ο. Κοζάνης- Θεσσαλονίκης, 501 32 ΚΟΖΑΝΗ.  

Τηλέφωνα επικοινωνίας: +30 24610 515555 / 51500

Ένα σχόλιο

  • Πως, που, τι και γιατί?! Θα λειτουργεί του χρόνου η τηλεθερμανση?? Και πως θα λειτουργεί ακριβώς, όπως φέτος ή και χειρότερα?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.